6.SINIF ARAÇTAN FARKETMEZSENİZ 7 TL ÇEKİYOR KÖPRÜ GİŞESİ
-
Selamlar.. motorumun hgs si motosiklet için olmasına rağmen köprü geçişlerinde bazen 3,5 tl bazen 7 tl çektiğini fark ettim ve hgs müşteri hizmetlerini aradım.. sistemde böyle şeyler olabildiğini ve arayıp söylediğim için düzelttiğini yakında yansıyacağını söyledi.. iki gündür fazla alınan miktar düşmedi ama düşse bile kazıklanmış mıyız diye kontrol etmek durumunda bırakılmışız.. yani arayıp sorun ki bu saçmalığa son vermek için gayret etsinler
Reklamlar
-
Çekiyor ama çalışıyor ...
-
geçende benimde başıma geldi karayolları genel müd. arayıp düzeltmek gerekiyor her seferinde.
-
7 kez hgs yerine ogs den okumuş yeni geçiş sistemi. farketmedim 700 lira ihlal cezası gözüküyor. ruhsat fotokopisini istediler falan. bakalım beklemedeyim. yapacakları işi züküyüm ben bunların. artık okuma sisteminin ordan teker yaparak geçiyorum, bundan sonra anca çükümü okur.
-
Jemand adlı üyeden alıntı
7 kez hgs yerine ogs den okumuş yeni geçiş sistemi. farketmedim 700 lira ihlal cezası gözüküyor. ruhsat fotokopisini istediler falan. bakalım beklemedeyim. yapacakları işi züküyüm ben bunların. artık okuma sisteminin ordan teker yaparak geçiyorum, bundan sonra anca çükümü okur.
plakayı acıp kapatmaktan cigerim soldu şu tekerı bize goster usta bırlıkte gecelım :D
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
Aynen benide 6. sınıf hgs var. Köprüden 7 TL. üzerinden kaçak geçiş kitlediler. Müşteri hizmetlerini arayıp kafayı yedim. Ne anlattıklarını kendileride bilmiyor. 7. TL. yi geçtim kaçak geçişi düzelttin diyorum, hala anlatıyor niye düzeltmiyorsunuz dediğimde düzelttme yapamıyoruz diyor.
-
Yahu ne hatası ? Bu kadar zararına yapılan köprülerin parası nasıl çıkacak sanıyorsunuz ? Yok sistem çalışmadı, yok yanlış olmuş, görmemiş falan filan. Sistem de hata olması mümkün mü ? Bilgisayar yönetmiyor mu bu sistemi ?
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
plakayı acıp kapatmaktan cigerim soldu şu tekerı bize goster usta bırlıkte gecelım :D
hahaha gel la öğreteyim p
-
Jemand adlı üyeden alıntı
hahaha gel la öğreteyim
p
Heeyy bensiz asla bayım. Mars'dan geliyorum.
-
04 Temmuz 2017, 17:08
Benimde basıma cok geldi 2 misli cekiyor ama bazende cok fazla cekmediği oluyor :D ben arayıp uyandırmak istemedim.
-
04 Temmuz 2017, 18:49
Benim otomobilimde hgs bulunmasina ragmen kopruden ogs gecis cezasi gorunuyor, aradim 1 ay icinde bu tarz hatalarin otomatik duzeltildigini soylediler.
-
04 Temmuz 2017, 18:51
Gişeler neden kalktı sanıyorsunuz..Ulan güzel sistem ha çek fotoğrafı kitle üçü beşi..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
04 Temmuz 2017, 19:14
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Heeyy bensiz asla bayım. Mars'dan geliyorum.
sen gelene kadar ben stoppie yi cozmus olurum
-
04 Temmuz 2017, 19:30
-
04 Temmuz 2017, 20:26
-
04 Temmuz 2017, 22:17
Versenize anayasa mahkmesine, boğazdaki köprülerin paralı olmasa Anayasal hak olan ULAŞIM HAKKI mı engelliyor, vergi veriyorum hakkımdır BELEŞ olacak o köprülerin çoğu diye neden dava açmıyorsunuz, vergi ver, köprü parasını ver, otoyol yapsınlar yine sen ver ama geçerkende para ver birileri zengin olsun, buna enayilikderler millet, uyanın artık, buna hizmet hiç denmez şimdiden uyarayım saçma yorumlar gelmesin...
-
05 Temmuz 2017, 12:09
deli dumrul hikayesini bilirsiniz geçenden 5 akçe geçmeyenden 10 akçe hesabı.
bu otoyol ücretleri modern haramilik gaspcılık haraç kesicilik.
-
05 Temmuz 2017, 12:52
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
[/COLOR]
DreamTheater adlı üyeden alıntı
Versenize anayasa mahkmesine, boğazdaki köprülerin paralı olmasa Anayasal hak olan ULAŞIM HAKKI mı engelliyor, vergi veriyorum hakkımdır BELEŞ olacak o köprülerin çoğu diye neden dava açmıyorsunuz, vergi ver, köprü parasını ver, otoyol yapsınlar yine sen ver ama geçerkende para ver birileri zengin olsun, buna enayilikderler millet, uyanın artık, buna hizmet hiç denmez şimdiden uyarayım saçma yorumlar gelmesin...
aynen öyle.. bu şehir içinde en az bir geçiş ücretsiz olmalı bu benim hakkımdır
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
c3y adlı üyeden alıntı
Benimde basıma cok geldi 2 misli cekiyor ama bazende cok fazla cekmediği oluyor :D ben arayıp uyandırmak istemedim.
yazmadı sandığınız bir süre sonra çıkabiliyor.. siz arayın düzeltsinler ki şimdi benimkine baktım 1 haftadır düzeltilmemiş
-
05 Temmuz 2017, 13:55
sevdiğim bir insan körfez köprüsünü kullanacağı için HGS ye köprü parasını yükledi,
gidiş dönüş için,
köprüde ise hgs bozuk olduğu için nakit almışlar.
sonradan öğrendik ki; meğer bu numarayı herkese yapıyorlar ve nakit para kovalıyorlarmış.
ayaklar baş olur ise yahut tüccara devlet teslim edersen olacağı budur.
bu ise müstehaktır.
ve hatta azdır bile.
-
05 Temmuz 2017, 14:19
Aslında tüm motorcular olarak protesto etmek lazım. Herkes plakayı kapatsın öyle geçsin. Sonucta bu zamana kadar fazla verdigimiz paralar var bedava geçmemiş oluyoruz. Devlet bu işe el atmıyorsa başka çare yok. Adaleti biz ancak böyle saglarız ne yapalım !!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)