Cbr125r 2016 Repsol, sol grenajda çizikler var, lastikleri Diablo Rosso 2. Yakınlarda oturanlar varsa dikkat etsin lütfen. 538 988 0526 numarasından ulaşabilirsiniz.
Plaka: 34 FM 5414
Cbr125r 2016 Repsol, sol grenajda çizikler var, lastikleri Diablo Rosso 2. Yakınlarda oturanlar varsa dikkat etsin lütfen. 538 988 0526 numarasından ulaşabilirsiniz.
Plaka: 34 FM 5414
Öncelikle cok gecmis olsun gercekten cok uzucu bir durum. Insallah en yakin zamanda tekrar kavusursunuz ...
Ben kucuk bir seyi merak ettim.. Abus kilidiniz calindigi esnadada takili miydi ? Zinciri kesebilmisler mi ?
Kilitler bana ait, motor 2. sahibinden çalındı.
ikinci el aldığınız motorlara dikkat edin ve aldığınız kişilere. Anahtarı kopyalayıp , o şekilde çaldıklarını duydum emniyetteki bi arkadaştan. Yani size motoru satan tekrar çalarak geri alıyormus.
Anlasilan kilit yok hatta direk oyle birakilmis gibi. Belki de kisa sureligine birakildi ama iste ne olursa olsun kilitsiz birakmamak lazim. Hirsizlarda yalniz ne guzel ne korku ne bisey babasinin mali gibi oturdu üstüne gitti. Biz 5 kurus eksik odedik diye dert ediniyoruz herifler ne rahat.
10 tllik disk kilidi olsaydı o motor bugun çalınmazdı.
Hızsıza kilit dayanmaz evet, hırsızın tek derdi zaman.
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba motoru çalınan kişi benim.
Motor dükkanın önünde çalındı abus zincir ve abus alarım lı disk kilidi vardı fakat motor bana 5 metre uzakta olduğu için kilitlemedim. Şuan Aksaray'dayım arıyoruz inşl
Bulunur
İçi para dolu arabanin kapilarini acik birakip dükkanina gitmissin.
Gecmis olsun.......
Malasef öyle oldu. Tedbirimizi almadık. Şimdi de işimiz önce Allah'a sonra kahhhhraman polisimize kaldı.
Geçmiş olsun biraderim, akıl verip bozuk moralinizi daha çok bozmak gibi olmasın ama gidon kilidi de açık bırakmışsınız galiba, bu şerefsizler o kadar cüretkarki kilitli motorları bile etrafı umursamadan kesiyorlar, bizim bir arkadaşın pcx i Vatan cd de nargile içerken çaldılar, motor sahibinin arkası dönük arkadaşları motora doğru oturuyorlardı, ha bu cesareti nerden buluyorlar tabiki bu işlerin üzerine gidilmemesinden yada cezaların çok az olmasından.. iterek nereye kadar götürebilir takip edin yolu, oralarda bir otoparka bırakıp 3-5 gün sonra almaya gelebilirler, inslah tez bulunur..
Karakola gittim. Koca karakolda 3 polis var. 1 i nöbette geriye 2 polis kalıyorAdam bana diyor ki niye geldin niye 155 i aramadın. Ben bakmam isterse savcı hakim gelsin. 2.5 saat bekledikten sonra ancak şikayetçi oldum. Sonra bana kapıyı gösterdiler. Bende Aksaray'da ki hırsızların yanına gittim bir kaç yere haber bıraktım. Haber bekliyorum.
Geçmiş olsun, inşallah bulunur. Benim de başimdan bir olay geçmişti polis şikayetimi almamiştı. Daha sonra bu konuda konustugum bir savci arkadas, polisin çözülmesi zor olaylarla ilgili olarak zaman zaman vatandasin sikayetini almadigini ve bunun sikayet edilmesi durumunda suç oldugunu soyledi. Karakollarin gorev bolgeleriyle ilgili faili meçhul istatistikleri tutulup bu polislerin sicilinde takip ediliyormus. Bu yuzden olay aninda 155 arayip bildirmeyince savciliga sikayet dilekcesi ver diyorlar.karakoldaki polis bana aynen sunu demisti"sen simdi sikayet edip gideceksin, aylarca biz bu isle ugrasacagiz savci bizden delil isteyecek" sonuç itibariyle bu konuda bilincli olalim, hakkimizi bilelim, boyle bir olayla karsilasirsak yararli olur diye yaziyorum..
motosiklet bulundu. huseyin abi yazar olaylari tahminimce musait oldugunda
hadi hayırlısı... inşallah bi zarar vermemişlerdir motora.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
hayırlı olsun kardeşim İNŞALLAH birdaha başına gelmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)