Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

1 Saat Önce Çemberlitaş Civarinda Motosikletimiz Çalındı

REKLAM ALANI

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba;
    Motorumla pazar sabahı işe gittim saat 08:52 neyse kapının önüne pek ettim içeri girdim camları vs açtım. Bi tuvalete gireyim dedim çıktım kapıya bi baktın motor yok. Hemen alt kata indim ustaların yanına ( bu Arada kebapçıda çalışıyorum ) sordum motoru gördünüz mü diye ama görmemişler. Hemen dışarı çıktım sağa sola bakıyorum yok. Karşımızdaki otele gittim kamarasına bakmak istediğimi söyledim. Baktım sağ tarafa gitmişler hemen dükkanın motoruna binip aramaya başladık 3 kişi 2 motor ile bu arada motoru 09:02 de almışlar yani 10 dk felan geçmiş sahile indim Sirkeci cankurtaran Yenikapı Aksaray derken bulamadık. Bu arada panikten 155 i aramayı unutmuşum. Neyse Kumkapı karakoluna gittim bir tane polis duruyor orda ağzında sigara elinde telefon yarım ağızla konuşuyor benimle derdim anlattım neden 155 i aradın diye kızmaya başladı sonra niye buraya geldin felan konuşmaları geçiyor aramızda. Ben bakmam isterse savcısı hakimi gelsin vs. Derken ben kimliğimi almaya dükkana geri geldim. Kimliğimi aldım karakola gittim bekle dedi beklemeye başladım. Tam 2.5 saat sonra neyse sen gel bakalım dedi. 2 satır ifademi aldı gidebilirsin dedi. Dükkana geldim polis arkadaşları aradım motorun fotolarını yolladım. Sonra yan komşumuz olan börekçi öğrenmiş durumu tanıma geldi benim Aksaray'da birsürü tanıdık hırsız arkadaşım var dedi oraya gidelim kesin görmüşlerdir. Biz elimizdeki videoyla taşçı hapçı tinerci hırsız hepsini dolaştık hepsi kaba saba tipi kayık tipler. Sonra biz seni ararız git dedi. Bende geldim kahveye arkadaşlar okey oynuyor bende oturuyorum bu arada saat gece 10 derken telefon çaldı. Arayan bizim börekçi arkadaş hırsızlar buna ulaşmış 3 bin tl istiyorlar olmaz dedim derken telefonda başladık pazarlığa en son bin tl ye anlaştık. Yanıma börekçiyle beraber 2 kişi daha aldım yola çıktık. Bu arada Yedikule araştırmadan polis arkadaşlar gelecek yoldalar. Buluşma yerine vardık ben ve börekçi gittik yanlarına öbür 2 arkadaş arabada bekliyor biz de 2 sokak ilerdeyiz parayı arabada bıraktım. Vardık yanlarına gündüz gördüğümüz tipsizlerden biri geldi aracı olduğunu söyledi ve parayı görmek istedi, bende motoru tabi bir ben bir o derken adam kızmaya başladı giden Yok motor felan. Börekçi arkadaş eğildi kulağıma boşver uzatmayalım deri. İyi ozaman bekleyin dedim ben gidip parayı alayım geleyim. Bu arada adamlar 10 kişi oldu. Motorun senin olduğunu nerden bilecek dedi ve anahtarı istedi bende o panikle çıkardım verdim arabaya gidiyorum. Para almaya arabadaki arkadaş diyor ki istersen bak polis burda aldıralım adamları. Benn yok dedim motorun başına bir iş gelmesin verelim bin lirayı konu kapansın iyi sen bilirsin dedi ve o arada telefonum çaldı cevap verdim. Karakoldan aradığını söyledi motorun bulundu gel diye.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    diablof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1998 Honda CMX 250 Rebel | X max 250
    eee? dizi gibi.

adamlar seni mi yemliyomuş motor bizde diye?

anahtarı adamlara bıraktın öyle mi gittin arabaya?

karakoldan aradılar gidip motoru aldın mı sağlam bir şekilde?

neler oluyor yahu bu nasıl olay nasıl hikaye nasıl anlatım dostum?

heyecan içindeyim.

sorulara cevap ver bari.

kolay gelsin.

Dedim acaba hırsızlar beni deniyor mu tekrar ben aradım
    Adam polis olduğunu söyledi. Yanımdaki polise verdim numarayı birde o aradı konuştu polis miş. Biz bindik arabaya yola çıktık hırsızlarda beni bekliyor sözde. Biz o heyecanla anahtarı almayı unuttuk. Karakola gittik polisler orda ben sağ sola bakıyorum motor ordamı diye yedi emindeymiş. Neyse yarım saat bekledim ifademi aldılar. Bu arada polisin biri geldi yanıma yarım saat bunları kovaladım felan dedi. Artık bizi görürsün felan dedi. Yedikuleden gelen polislerle aynı şekilde sakal istiyor. Derken 250 tl verdim 3 ekip kendi arasında paylaştı. Karakoldan çıktım dükkana geldim üzülsem mi sevinsem mi derken bi abi dedi git yedieminden al motoru zarar verirler diye. Kalktım saat 3 te yanıma arkadaşı alıp gittim Topkapıdaki yediemine evrakları verdim baktı.. 130 tl alayım dedi verdim ve fiş istediğimi söyledim. Yarım ağızla yaaa işte biraz beklemen gerek kimse yok dedi. Sıkıntı değil beklerim deyince 120 olsun ozaman dedi biraz daha ısrar edinde önce 110 sonra 100 e anlaştık makbuz verdi baktım 90 tl yazıyor. Neyse bunun dedim ve gittim çıkarttım motoru. Adamlar düz kontak yapmış. Bu arada evden yedek anahtarı almıştım. Taktık çalışmıyor kabloları birbirine sürtüyorum tık yok. Oradaki polislere sordum abi düz kontak yapmasını biliyormusun diye ama nafile bilen yok. Benim yeğen ittirmeye başladı dedik kesin abü bitmiş vurdulalım. Bir kaç defa denedik Yok çalışıyor ama dijital ekran Yok 200 300 metre gidiyorum stop ediyor.yol yardımı aradım 250 tl istiyor bu arada saat 5 oldu haseki hastanesinin oraya kadar geldik bu şekilde. Oturduk bi cafeye kahvaltı yaptık. Yeğeni yolladım. Eve bende arkadaşı aradım nakliyeci saat 7 15 gibi geldi attık motoru doğru Şirinevler Honda Esengül saat 7 50 gibi dükkanın önünde ali usta sağolasın geldi indirdik arabadan sıcak bir çay getirdi. Çayımızı içerken derdimi anlattım. Aldı motoru aşağı 20 dk felan sonra motor hazır dedi. Bu arada motorun çalışmama sebebi sigorta atmış o yüzden. 50 tl de ali ustaya verdim helal hoş olsun. Çıktım işe geldim. Bu arada anahtar Hale'n adamlarda. Anahtar için 300 tl istiyor kontak anahtarı + abus granit zincir anahtarın + abus alarım lı disk Kilidi anahtarı onlarda kaldı. Allah çalanlrın belasını versin. Motoru çalınan arkadaşlarda en kısa sürede bulur inşallah.

Öncelikle geçmiş olsun. Gördüğüm kadarıyla hırsızından yedieminine kadar herkes düşene vurmak için sıraya girmiş. Ne zaman böyle tiksinç bir toplum olduk aklım almıyor.
    espresso ve Eski_kasa bunu beğendiler.

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    bu hikayede zebani çıkabilir

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Okudukça deliriyorum ya

127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gidon kilidini bile yapmamış gel beni çal diye bekliyor motor orda. Yazıktır.

Cevap

Alıntı diablof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eee? dizi gibi.

heyecan içindeyim.

sorulara cevap ver bari.

kolay gelsin.
    Büyük ihtimal parayı alınca git motorunu karakola bıraktık al ordan diyecekti

200 metre gideceğim eldivenleri giymesem de olur. 2 dk işeyip geleceğim, kilidi takmasam da olur. Bizi hep bu kısa mesafeli yada kısa süreli düşünceler yakıyor. Geçmiş olsun hocam.
    espresso bunu beğendi.

Alıntı 127 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidon kilidini bile yapmamış gel beni çal diye bekliyor motor orda. Yazıktır.
    Haklısın hatanın büyüğü bende. Umarım ben ve benim gibiler ders alır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------

eee? dizi gibi.

heyecan içindeyim.

sorulara cevap ver bari.

kolay gelsin.
    Adamlar bizi 50 defa aradı hadi çabuk nerdesiniz diye. Büyük ihtimal motor yakalanınca karakol haber vermeden parayı alalım dedi. Motorda sıkıntı Yok 50 tl ye yaptırdık.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Bak Hüseyin şimdi anlaşıldı motorun çalındığı.

Geçmiş olsun.

Ali abinin dükkan şirinevlerde değil bu arada heyecandan yanlış yazmışsın.

Cevap

eee? dizi gibi.

heyecan içindeyim.

sorulara cevap ver bari.

kolay gelsin.
    Adamlar bizi 50 defa aradı hadi çabuk nerdesiniz diye. Büyük ihtimal motor yakalanınca karakol haber vermeden parayı alalım dedi. Motorda sıkıntı Yok 50 tl ye yaptırdık.

Thigoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wing Go
    hırsızlar bir yanda, diğer yanda devletin polisi sakal peşinde, öteki yerde otopark görevlisi fazla para almaya çalışıyor, ne biçim memleket burası en büyük hayalim buralardan gitmek olmaya başladı.

Yemin ederim o kadar güvensiz bir ortam oldu ki bu ülke, evimde rahat uyku uyuyamaz oldum. Motoru çalınan arkadaş yerinde olsam cinnet geçirmiştim. Hırsızlarla pazarlık ediliyor herkes herşeyin farkında kimse kılını kıpırdatmıyor. Yani bir memleket düşünün ki adamlar hırsız herkes bunu biliyor ve bu durum normalleşmiş.

Aklım fikrim almıyor benim kabus gördüğümü düşünmeye başladım.
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alıntı huseyin. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ama o anahtarlar sıkıntı artık. hiç uğraşmadan kilidinide açarlar motorunuda çalıştırırlar.

Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RS200
    İşe bak polis sanki maaşı benden alcak. Saatlerce kovalamışmış da bizi de görmüş. Ulan ben garsonluğa gidip 8-10 saat it gibi çalışıyorum da bi kişiye abi bizi de gör demedik. Polise bak.
    HONDA

#BZ3082

Thigoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wing Go
    Alıntı nines adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ama o anahtarlar sıkıntı artık. hiç uğraşmadan kilidinide açarlar motorunuda çalıştırırlar.
    Bence komple motor kontağı ve diğer kilitlerin değiştirilmesi şart.

Aklıma şu geliyor, bu hırsızlar böylece rahat gezebiliyorsa ben de silahı çıkarıp kafalarına sıksam elimi kolumu sallaya sallaya gezebilir miyim?

diablof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1998 Honda CMX 250 Rebel | X max 250
    dostum büyük geçmiş olsun. ben olsam 3. satırda yanımda getirdiğim katana ile bir yada birkaç kişiyi ortadan ikiye ayırmış, bugün savcılık işlemlerinin ardından hapishaneye nakil için bekliyor olurdum.

gerçekten herkesin motoru çaldırdığın için senden bir şeyler koparmaya çalışması da akıl almaz. insanlık gerçekten ölmüş.

allah bununla geçmiş etsin dostum.

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dedim acaba hırsızlar beni deniyor mu tekrar ben aradım
    Adam polis olduğunu söyledi. Yanımdaki polise verdim numarayı birde o aradı konuştu polis miş. Biz bindik arabaya yola çıktık hırsızlarda beni bekliyor sözde. Biz o heyecanla anahtarı almayı unuttuk. Karakola gittik polisler orda ben sağ sola bakıyorum motor ordamı diye yedi emindeymiş. Neyse yarım saat bekledim ifademi aldılar. Bu arada polisin biri geldi yanıma yarım saat bunları kovaladım felan dedi. Artık bizi görürsün felan dedi. Yedikuleden gelen polislerle aynı şekilde sakal istiyor. Derken 250 tl verdim 3 ekip kendi arasında paylaştı. Karakoldan çıktım dükkana geldim üzülsem mi sevinsem mi derken bi abi dedi git yedieminden al motoru zarar verirler diye. Kalktım saat 3 te yanıma arkadaşı alıp gittim Topkapıdaki yediemine evrakları verdim baktı.. 130 tl alayım dedi verdim ve fiş istediğimi söyledim. Yarım ağızla yaaa işte biraz beklemen gerek kimse yok dedi. Sıkıntı değil beklerim deyince 120 olsun ozaman dedi biraz daha ısrar edinde önce 110 sonra 100 e anlaştık makbuz verdi baktım 90 tl yazıyor. .
    Ya kendi kendime girme bu konulara, şimdi tartışma hiç kimseyle diyorum, fakat şu kısmı okumak bile adamı çileden çıkarıyor. Bu mu len aq Avrupa'nın bizi kıskandığı ülkemiz? Yazık vallahi ya, hırsıza bu kadar kötü muamele yapılmıyor inanın, mal sahibi ikinci bir mağduriyet yaşıyor, karakolda, mahkemede, trafikte.

Geçmiş olsun...

K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Film gibi olay
    Geçmiş olsun

Bu süreç içerisinde en sinir olduğum olay polisin para istemesi vay arkadaş duruma bak hem devletten maaş al hemde zor durumda ki insanlardan para talep et

Diğer ... Çocuklarına diyecek lafım yok zaten

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS 2016
    Gecmis olsun.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)