Bu İlk Defa Yapılıyor.. 81 İlde 28 Bin Personelle Motosiklet Denetimi..
Reklamlar
-
Bu ilk kez yapılıyor: 81 ilde 28 bin personelle motosiklet denetimi..
Türkiye genelinde emniyet ve jandarmadan 27 bin 687 personelin katılımıyla motosikletlere yönelik uygulama gerçekleştiriliyor...
Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda 81 ilde asayiş, trafik ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla motosikletlere yönelik uygulama başlatıldı.
Sabah 08.00'de başlayan ve geç saatlere kadar sürmesi planlanan uygulamaya, emniyet ve jandarmadan 7 bin 483 ekipte görevli 27 bin 687 personel katılıyor.
Polis ve jandarma sorumluluk bölgelerinde kurulan 4 bin 381 noktada, ekiplerce şüpheli görülen motosikletler denetleniyor.
Kaynak : Dha
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
keles arabada tasinmiyor motorda kolay oluyor ondandir
-
o 28 bin personelin bi tane plakasız , kasksız apaçiyi durduracağını sanmıyorum ama , hadi inşallah.
-
Geçtiğimiz yıllarda bir sürü kişinin şehit olduğu bombalama olaylarında olay yerine gelirken veya ortamdan uzaklaşırken plakası gizlenmiş motosikletler kullanıldığı söylenip duruyor. O zamandan beri emniyet güçleri motosikletler konusunda daha titiz davranıyorlar. Aman eksik evrakla, ve en azından kasksız çıkmayın arkadaşlar.
Analogue at birth, digital by design. The fat on my body is the designer and the brain is trying to be the coder.
-
Tuttular evet.
Ne zamandır durdurmuyorlardı. Bugün şehir girişinde tuttular. Ekipman tamdı. Ehliyeti sorgulatıp gönderdiler.
-
sedat karaca adlı üyeden alıntı
o 28 bin personelin bi tane plakasız , kasksız apaçiyi durduracağını sanmıyorum ama , hadi inşallah.
Durdurmuşlar. Benim arkadaşım var motor ustası. Kendi kullandığı plakasız motor var. (Satılınca satın alan alacak plakayı. Fatura kesilmemiş.)
Onla yakalanmış. Polis başka bişeyle ilgilenirken firar etmiş.
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
keles arabada tasinmiyor motorda kolay oluyor ondandir
Aks-74 modeli kolay tasınır motorda.
-
bence butür uygulamaları takdir edip desteklemek yerine eleştirmek daha kolay gelıyor eger kurallara uygun ise tüm evrak ve motorlarınız sorun nedir anlamadım.polis uygulama yapsa uygulama yapıyor dıyorlar uygulama yapmasa calıntı motorlar caddede geziyor dıyorlar.en küçük örnek vereyim kendımde motorcu olarak gecen haftalarda bayram arefesınde halka acık pazar yerine plakası olmayan bir motorsıklet gelerek kalabalıgın üzerine ateş açmasın sonucu bir vatandasımız öldü 4 vatandasımız yaralandı isteyen google sorsun bakın ve saldırıyı gerceklestırenler plakasız motosıkler ile olay bölgesınden ara sokaklara kacarak kurtuldular.olay cevresınde pek cok mobese vardı fakat sahısların kafasında kask ve motorlarda plaka olmaması sonucu yaklanamadılar.peki şimdi sürekli plakasız motorlara yönellık uygulama yapılsa kımse plakasız gezemez.örnek olarak osmanıyede elektrıklı motorlar ve artcı olanlar dahıl bır tane kasksız motorlu ve 2 tekerlı bisiklet hariç gezemez anında yakalanır.millette artık buna alıstıgından herseyı tam gezer.
-
Az önce beni de durdurdular.Arkadaşın dediği gibi sanırım apaci kabilesini kapsamıyor uygulama.
-
02 Temmuz 2017, 00:00
Motosiklet Eğitmeni
Herkese biz bilmem kaç bin polisle uygulama yapacaz diye haber verip sonra terörist hırsız falan yakalanacağını ummak ahmaklık değilse başka bir tarifi mutlaka vardır ve ben bunu bilmeyi çok isterdim.
Bu haberi okuyan hangi salak evraksız motorla yola çıkar?
Hangi aranan şahıs motora biner?
Hangi hırsız çalıntı motosikletle gezer?
Ulem ülke iyice zıvanadan çıktı ha!
Hiç mi işini ciddiye alan kimse olmaz bir devlette yahu?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
02 Temmuz 2017, 00:27
az önce plakamı kapalı gören polis bana doğru geldi ve yol aldım
-
02 Temmuz 2017, 00:40
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Durdurmuşlar. Benim arkadaşım var motor ustası. Kendi kullandığı plakasız motor var. (Satılınca satın alan alacak plakayı. Fatura kesilmemiş.)
Onla yakalanmış. Polis başka bişeyle ilgilenirken firar etmiş.
kuru yer kalmıştır , abdese dikkat.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)