Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Açılan sırt sorunu

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    .
    Hırka bağlamak filan demişler ama motosikletin zincirlerine sıkışabilir.

Sırt çantasının bazı kaza analizlerinde risk faktörü olabileceği yazıyor.

Bir arkadaş mont fiyatları pahalı demiş,kışlık montla yazın binilmez demiş ama ekipmansız motora binmek mesafe 50 metre bile olsa risktir.

Motosiklet bir disiplindir.Tek bir eksikliğin bedelini canınızla yada kalıcı hasarla ödersiniz.

Tek dert frikik vermek olsa keşke.
    Kızıl pars bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    freewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400 Youtube: Sucuk Ekmek MotoVlog
    Alıntı twobros adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "montsuz motora binenleri anlamıyorum" lafını görünce çıldırıcak gibi oluyorum.

montsuz motora binince kızıyorlar ama kardeşim para durumun nasıl? Kışlık mont yazın yakıyordur, yazlık mont almaya durumun varmı? diye kimse sormuyor.

Zaten fazla hızlı motosiklet süren birisi değilim, o sebeple fazla rüzgar yemiyorum. 40 derecenin altında Kislik mont giyip 50kmh ile 5 dakika ilerleyince havale geçirecek duruma geliyor insan.
    kimse seni zorla motosiklete bindirmediği gibi zorla şunu al bunu al da demiyor. Ama 3 gün sonra asfalt ilk sevişme faslını atlattıktan sonra buraya gelip ağlayıp sızlamayın Ayrıca mevsimlik ekipman kullandığınız da sıcak havanın rüzgardan daha az rahatsız edici olduğunu göreceksiniz. Ekipman için ayırdığınız para bir şekilde geri kazanılır lakin kaza sırasında yaşanan travma ve fiziksel hasar geri kazanılmaz. Neyse sen gene bildiğini okuyacaksın tahminimce. Umarım Bin nasihat bir musibetten yeğdir i tecrübe etmek zorunda kalmazsın
    Kızıl pars bunu beğendi.

Kızıl pars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisiklet
    İşte bunlar hep cinsiyet ayrımcılığı.

Ben daha bu sabah rastladım, artçı hatun kişisi tayt ve tişört giymişti.
    Ekipman olarak sadece kask vardı.
    Öyle rahatsız olan falan da yoktu.

Dikkat dağıtıyor o ayrı.

Sen de giy sen de dağıt.
    Asfaltı domine et falan.
    CrazyBullet bunu beğendi.
    Hamdım, piştim, hala hamım.

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Bence tam arkaya bel hizasına güzel bi dövme ile bu rahatsızlığı giderebilirler.

Ben şahsen rahatsız olmam :D
    Sadece kat kat bel yağı görmeyelim yeter.
    Dağa taşa sürüyoruz sonra.

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    O tşört flap flap diye havalanacak, çatal ortaya çıkacak ve o çatal görünecek! Kaçarı yok hacı.

Bu işin fıtratında var, çabalaman nafile...

CrazyBullet bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Kışlık mont alıp yazlık monta param yok diyenleri anlamıyorum ben de, yazlık mont kışlıktan ucuz, madem yaz kış kullanıyorsun bu mereti, en az 2 montun olacak. Gerçi kime anlatıyoruz bilmiyorum, yazın kask dahi takan yokken mont al demek abes oluyor herhalde. Sırt gözükmesi bir şey değil de, çatal görünmesi yok mu işte o fena.

TimFx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja300SE ABS
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Okumuşken değinmeden edemedim. Body armor asfalt için tavsiye edilmez. Asfaltta erir, dağılır gider. Sürtünmeden değil, darbeden korur. Asfalttaki en büyük problem sürtünmedir.
    Her body armor'u aynı mantığa sokmayın. Geniş kapsamlı bir kelime. misal ben bu ürünü kullanıyordum.

70km hızla yamur çilselerken kayıp lowside oldum. 50metre sağ kolumun üzerinde sürüklendim. Ürün parçalanmadı.

Şu sıralar kilo aldığım için içine sığamıyorum (kilo verme sürecindeyim ) tişört üstüne sırtlık takıp öyle biniyorum.

EldekiDebryj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DUKE 200
    Ben yazin bile deri mont giyiyorum mubarekler :D Daha havale gecirmedim. Bi defa geciriyordum oda sehirler arasi giderken :D
    Onun disinda gunduz ogle sicagina motoru birak yurume bile cikip gezmeyi tercih etmiyorum mecbur degilsem. Aksamw dogru sıkıntı olmuyor.

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Hacı sizde kışın totom üşüyor der sürmezsiniz, yazın totom açılıyo der sürmezsiniz.

Totonuzu kesip atın o zaman.
    CrazyBullet ve leyli bunu beğendiler.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı TimFx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her body armor'u aynı mantığa sokmayın. Geniş kapsamlı bir kelime. misal ben bu ürünü kullanıyordum.[/B]
    Evet istisnai, hibrid mantıklı ürünler belli bir noktaya kadar daha koruyucu olabilir

Motosikleti
    Mondial Mc Roadracer 125 ve R6
    Mont giy hem canına yazık kaza yaparsan Allah korusun inşallah yapmazsın ama kaza bu olabilir mont giyersen alacağın hasarı azaltmış olursun.
    Ha illa giymiycem inadım inat diyosan tişörtü pantolonun içine ver :D

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)