E Devlette A ehliyet sorunu
Reklamlar
-
30 Haziran 2017, 19:17
Merhaba arkadaşlar. Merak ettiğim bir olay var. E Devlette A2 nin yanında (2016 sonrası) ibaresi var ama A nın yanında (üç tek. moto.) diye ibare var. Merak ettiğim bu A 500CC üstü A değil mi?
Yeni ehliyeti olupta E Devlet bakıp söyleyebilecek var mı bana onda ne yazdığını? Resmi ekliyorum buraya E Devlette bende yazanları;
Reklamlar
-
30 Haziran 2017, 19:31
Bu da benim liste.
A nın yanında yazan sığmadığı için öyle yazılmış. Orjinal liste aşağıda;
-
30 Haziran 2017, 19:33
Metilen adlı üyeden alıntı
Siz 500CC üstü kullanabiliyorsunuz dimi?
Duke 200 ABS
Steam ID : DaniCalifornia * Origin : DaniCaiifornia * PSN ID : DaniCaliforniaTR
-
30 Haziran 2017, 19:37
ehlıyetim eski aynı sekılde yazıyor. Onemlı olan yukarıda aday surucu mu kısmı sanırsam.
-
30 Haziran 2017, 19:38
Evet. Eski A2 şimdi A oldu. O yüzden A2 yanında 2016 sonrası ibaresi var. Kafa karışıklığınız normal. Ben sene başında ehliyet alırken neredeyse A yerine A2 ehliyete kayıt yapıyorlardı. Daha da kötüsü bir arkadaşım A almak isterken A2 aldı.
Şu anda büyük cc motosiklet kullanıyorum defalarca da kontrol için polis durdurdu bir sorun yok sanırım.
-
30 Haziran 2017, 19:43
ee_ee adlı üyeden alıntı
ehlıyetim eski aynı sekılde yazıyor. Onemlı olan yukarıda aday surucu mu kısmı sanırsam.
Evet. Eski A2 şimdi A oldu. O yüzden A2 yanında 2016 sonrası ibaresi var.
Kafa karışıklığınız normal. Ben sene başında ehliyet alırken neredeyse A yerine A2 ehliyete kayıt yapıyorlardı. Daha da kötüsü bir arkadaşım A almak isterken A2 aldı.
Şu anda büyük cc motosiklet kullanıyorum defalarca da kontrol için polis durdurdu bir sorun yok sanırım.
Aday sürücü kısmı hayır yazıyor ve ehliyetim de A görünüyor. Desenize 500CC üstü sürebiliyorum stajyer e tam takılmamışım o zaman ben Demek ki ilk kayıt olduğun zaman önemliymiş. İyi denk geldi bu motor yükseltmeyi düşünüyordum şimdi daha da yükseğe geçebilirim.
Duke 200 ABS
-
30 Haziran 2017, 19:46
Anladığım kadarıyla siz de ehliyet sınavına 2015 Aralık ayında girmişsiniz. Ehliyeti almaya 2015 sonunda hak kazandığınız için de eski sistemden çıkmış ehliyetiniz.
-
30 Haziran 2017, 19:58
Anladığım kadarıyla siz de ehliyet sınavına 2015 Aralık ayında girmişsiniz. Ehliyeti almaya 2015 sonunda hak kazandığınız için de eski sistemden çıkmış ehliyetiniz.
Evet öyle oldu ama ilk gelen ehliyette A yoktu şimdikinde var. Şaşırdım açıkçası. Gene hafta içi emniyete gidip sorucam da sanırım A var bende. Teşekkürler dostum ilgilendiğin için.
Duke 200 ABS
-
arkadaşlar benim e-devlette sadece B ehliyetim görünüyor bunu başka bir yerden sorgulama şansım varmı?
-
25 Aralık 2017, 14:10
Bende a2 gözüküyor 2012 diyor aday gözükmüyorum.
-
25 Aralık 2017, 14:24
-
25 Aralık 2017, 15:48
2wsx adlı üyeden alıntı
Eski ehliyet mi var sende? Sanırım eski olduğı için. Değiştirince onlar da değişecek sende.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
25 Aralık 2017, 20:54
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Eski ehliyet mi var sende? Sanırım eski olduğı için. Değiştirince onlar da değişecek sende.
değiştirince A2 yazıyor ya bende sanırım direk A olacak ? her motoru kullanabileceğim değil mi ?
-
25 Aralık 2017, 21:30
2wsx adlı üyeden alıntı
değiştirince A2 yazıyor ya bende sanırım direk A olacak ? her motoru kullanabileceğim değil mi ?
Evet her motoru kullanabileceğiz. Tabii alışıncaya kadar dikkat etmek lazım.
-
26 Aralık 2017, 15:07
2wsx adlı üyeden alıntı
bende 2004 yılında aldım eski arkadaşlar hatırlar iki dosya birden verebiliyorduk ben iki dosyamı da verdim B yazmışlar karta itiraz ettim
bir hafta daha bekle dediler itiraz edince de üzerini daksille silip B+A2 yazdılar
şimdi sistemde sadece B? görünüyor aslını nereden öğrenirim nereye başvurmalıyım
-
27 Aralık 2017, 11:41
yulis adlı üyeden alıntı
bende 2004 yılında aldım eski arkadaşlar hatırlar iki dosya birden verebiliyorduk ben iki dosyamı da verdim B yazmışlar karta itiraz ettim
bir hafta daha bekle dediler itiraz edince de üzerini daksille silip B+A2 yazdılar
şimdi sistemde sadece B? görünüyor aslını nereden öğrenirim nereye başvurmalıyım
Emniyete gidip dilekçe vereceksin.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
28 Aralık 2017, 15:10
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Emniyete gidip dilekçe vereceksin.
teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)