Suzuki B-King Hakkındaki Düşüncelerniz
Reklamlar
-
30 Haziran 2017, 15:17
Reklamlar
-
30 Haziran 2017, 15:21
Sanayide, 3 perte çıkmış motosikletten bi tane uydurulmuş gibi görünüyor
-
30 Haziran 2017, 15:41
bu sıcakta istanbulda şehir içinde otobüslerin de olduğu bir yolda kırmızı ışıkta durduğunuzda; 1300 cc den aldığı güçle yaradana sığınıp verdiği sıcaklığı hayal dahi etmek istemedim.
güzel alet. allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
ama ya yedek parça ihtiyacı olursa?
kolay gelsin.
-
30 Haziran 2017, 15:58
Hayabusa bloğuna sahip bir cengaverdir kendisi. Videolarını izlemenizi tavsiye ederim.
-
30 Haziran 2017, 16:02
Hormonlu gsr600 anımsatır bana hep
Şaka bi yana fikir olarak mantıklı gelmiştir bana. Aşırı güçlü bir naked.
Ama devşirme motosikletler hep bir soru işaretidir. Evet motor blogu hayabusayla aynı ama şase özellikleri dinamikleri nedir bilmiyorum. Sonuçta motor blogu şase, ön takım açısı, arka maşa vb etmenlerin yanında sürüş dinamiği, keyfi be güvenliği için çok daha önemsiz.
Ve sanırım abs yok. Kullandığım eski kasa hayabusalar gerçekten durmuyordu bunda durum nasıl?
Kullanıcı sizsiniz bu konularda bilgi verirseniz faydalı olur çok az kişinin gerçek veri sahibi olduğu özel bir üretim bu.
-
30 Haziran 2017, 16:13
chopperrider adlı üyeden alıntı
Ama devşirme motosikletler hep bir soru işaretidir. Evet motor blogu hayabusayla aynı ama şase özellikleri dinamikleri nedir bilmiyorum. Sonuçta motor blogu şase, ön takım açısı, arka maşa vb etmenlerin yanında sürüş dinamiği, keyfi be güvenliği için çok daha önemsiz.
Ve sanırım abs yok. Kullandığım eski kasa hayabusalar gerçekten durmuyordu bunda durum nasıl?
Kullanıcı sizsiniz bu konularda bilgi verirseniz faydalı olur çok az kişinin gerçek veri sahibi olduğu özel bir üretim bu.
Bu hayabusaya göre duruyor en azından içiniz rahat olabilir :D
-
30 Haziran 2017, 16:17
Makinayı görünce sıcak hava daha sıcak gelmeye başladı . Bacaklarim bı anda terledi :(
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Sanayide, 3 perte çıkmış motosikletten bi tane uydurulmuş gibi görünüyor
Motorumla bir arkadaşım hafta sonu kaza yapmıştı ve parçalarını yurt dışından TEM'in etmek biraz sıkıntılıydı motor bloğu hayabusayla aynı olduğu için motor parçalarında sıkıntı olmadı. Pert deyince söyleyim dedim en son geçen sene bindim
chopperrider adlı üyeden alıntı
Motorun sürüş keyfini size anlatamam. Virajlarda düz yolda her yerde zevk veren bir motosiklet. Yolda diğer sürücülerin gözleriyle sizi taciz etmesi kaçınılmaz. Bu motordan Türkiye de 4-5 tane var diye biliyorum. Eğer bulabilirseniz kesinlikle alın derim. Hayabusa dan biraz daha yüksek bir makina internette bir çok videosu da var. Motorumu onardığım zaman birkaç resmini koyacağım ama şuan malesef... Hero T-Sport benim hafta içi motorum şehir için çok iyi bir bakın
-
Şu kafa grenajını kimse farklı türde yapamadı.Yamaha'da,Bajaj'da,Suzuki'de,BMW'de aynı grenajı kullanıyor hep.Hepsinin üçgen kafası var.Şöyle SSlerde ki gibi hepsi farklı türde olsa ne tatlı olur
-
01 Temmuz 2017, 10:48
inazumayla hayabusa nın yasak aşk meyvesi gibi tuhaf duruyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler