Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyilesirsiniz.
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyilesirsiniz.
Geçmiş olsun. Emniyet şeridinden mi gidiyordunuz?
experler pek perte çıkarma taraftarı olmuyor. motor piyasa bedelinin 80% bir tamir masrafı olursa perte çıkıyordu sanırım. exper bey, işçilikten kısar, kimi parçaları sanayide tamire gönderir falan-filan; yani n'apar eder, o tamir masrafını 80%in altına çeker.
Üstad geçmiş olsun.
Sizde peygamber sabrı var, karı koca kaza yapanları görünce içim içime sığmıyor.
Çok kötü bi duygu benim için.
Tekrar size ve eşinize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Selametle..
Geçmiş olsun bir önce iyleşir sağlığınıza kavuşursunuz inş
Şunu demeden edemicem araba ile kaza yapıp arabayı sürmeyi bırakan varmı yok motorla kaza olmıcak diye bi kaydemi var yok olurmu olur kaza nerde ne şekilde geliceği beli deyil tecrübelerle daha dikkatli yolumuza devam edicez ekibmanınızı daha akılı ve kulanışlı tercih edip yolunuza bakılır
Kısaca korktuğunuz kadar varsınız bazen gaza gelip korkmayı bırakınca bi kazayı kıl payı atlatığımı bilirim yani korkmaya devam en iyisi
Çevremde bisiklete biner gibi binim yılarca kulanan emekli dayılar görüyorum artık nasıl bir korkuyla sürüyorlarsa bişeycik olmamış
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
Araç suçlu tamam ama olan biz motorculara oluyor.
Söylemeden geçemeyeceğim.
Tabi ki olayın içinde değilim ama, aracın sizi sağ aynasından göremediğini söylemişsiniz. Aracın yanında kör noktada mı seyir ediyordunuz? Bu gibi öküzlerin olma ihtimaline karşı bi "b planınız" yoktu anlaşılan.
Sağ şeridin sağından mı solundan mı seyrediyordunuz?
Araç sizi sollamış olsa sizi görmüş olurdu ama anlaşılan siz aracı sağdan sağdan geçmeye çalışıyordunuz. Veya dediğim gibi kör noktasında seyrediyordunuz. Eğer aracı (her ne kadar yanlış olsa da) sağ şeritten geçmeye çalışıyorsak bunu en seri şekilde ve araca en uzak nokta olan kendi seridimizin en sağından yapmak en doğrusu.
Tekrar geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
plastik aksam değişebilir parçalara değer kaybı vermiyor bilirkişi o yüzden ordan bişiy çıkmaz
Arkadaslar yol çift şeritli. Ben sağ şeritte gidiyorum. Araç Sol şeritte. Benim motor aracın arka camurlugunà denk gelicek şekilde seyir ederken, benzinlik girmek için aracını bir anda sağ tarafa kırdı. Sonra beni emniyet şeridine kadar attı. Bizim 50 km/h civarındaydı kavşakta kırmızı yandığı icin yavaslamistim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:00 ----------
B planı elbette vardı. Yol yavaslamisti. Kavsaga yaklasildigi için. Ben sağ seridindeydim tam ortasındaydim. Aralardan gecmek, sagdAn geçmek, emniyet şeridini kullanmak gibi bir riske hiç girmedim bugüne kadar. Olduğum seridi ortalayarak yoluma devam ederim. Kırmızı ışıkta bile dururken en öne geçmek yerine şeritte araç arkasında beklerim. Kurallara riayet etsekte bir o kadar etmeyen sürücü var. Motosiklet kullananların önemsenmedigi güzel bir ülkemiz var malesef.
PhotographyAhmKse
Anladım hocam. Bundan sonra sağ aynadan kendinizi araç sürücüsüne gösterecek şekilde seyredin. Ya seridiniz solundan gidip aynadan sizi görmesini sağlayın, ya da şeridin sağından gidip kendinize kaçış alanı bırakın.
Umarım hadi kendine birşey yokta yanında hanımın varken yaptı diye 1 tane vurmadan bırakmamışşındır
Araç değer kaybından dolayı dava açabiliyorsun diye biliyorum karşı tarafa.
Bi araştır avukata felan danış veya sigortacına sor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)