Yeni lastik takılınca, mevcut sıfır lastikler satılır mı?
Reklamlar
-
30 Haziran 2017, 09:53
Selamlar,
Yarın CBF 150 motorumu teslim alacağım. Koruma demirleri ve çantanın yanında Michelin Pilot Street lastik de taktırmıştım, bu şekilde teslim alacağım.
Peki orijinal Duro lastikler ne olacak? Bunları Honda’da bıraksam olur mu yoksa az da olsa bir fiyata satabileceğim bir piyasası var mıdır? Sıfır lastikler sonuçta. Hep güvensiz diye duyduğumdan, sanki bu Duro’ları kimse almaz gibi geliyor. Bu şekilde sıfır motosiklet alanlar, üzerindeki orijinal lastikleri ne yaptınız acaba?
Reklamlar
-
30 Haziran 2017, 10:14
Satabilirsin birakirsan para vermezler, bir ilan acar satarsin.
-
30 Haziran 2017, 10:15
orjinal lastik diyosun kullanılmamış, satılır, cbf zaten kurye motoru hertürlü satılır.
ha kullanılmış lastik satmaya karşıyım.
-
30 Haziran 2017, 10:15
Bırakacağına ihtiyacı olan birine ucuza vermek veya hediye etmek en iyisi
-
30 Haziran 2017, 10:30
unoturbo adlı üyeden alıntı
Bırakacağına ihtiyacı olan birine ucuza vermek veya hediye etmek en iyisi
Eve nasıl götüreceğim onu düşünüyorum. Zaten acemiyim, ilk kez İstanbul'da motor kullanacağım eve kadar. Kafamdan geçirip göbeğimde taşırım heralde hulahop gibi.
Baktım N11'de satılıyormuş. Teki 90, çifti 180 lira. Hayrına çiftini 100'e bırakayım o zaman, bir işe yarasın. Yarın açarım ilanı aleti alınca.
Teşekkür ederim cevap verenlere.
-
30 Haziran 2017, 10:45
aslında aldığın yere lastikleri sana vereyim bana eldiven dizlik hediye et gibi bir pazarlığa girebilirsin.
-
30 Haziran 2017, 11:15
sahibinden veya letgo üzerinden çok rahat satabilirsin.
zaten lastiğin kullanılıp kullanılmadığı çok rahat anlaşılır.
-
30 Haziran 2017, 11:17
Lastikleri motorla taşımak yerine bayide daha sonra almak üzere emanet olarak bırak, ya daha sonra arabayla alırsın ya da ilanı açarsın müşteri çıkınca birlikte gider bayiden alırsınız
-
30 Haziran 2017, 11:22
Memleket olarak yarım kullanılmış hidrolik yağını malum sitede satan insanlarız lastik nedir ki.??
-
30 Haziran 2017, 12:08
Bildiğin naylon bir lastik, hiçbir işe yaramaz, ama yarı fiyatına verirsen çabuk satarsın.
-
30 Haziran 2017, 14:04
lastikal adlı üyeden alıntı
Bildiğin naylon bir lastik, hiçbir işe yaramaz, ama yarı fiyatına verirsen çabuk satarsın.
Bu arada ben Honda'ya mail attıydım 1 sene kadar önce. "Neden bu kadar dandik ve insan canını riske atan lastikleri takıyorsunuz, 3 kuruş ucuza vermek için yapılır mı bu, yakışıyor mu Honda kalitesine" diye. Biri aradı, "bunlar kaliteli de bizim yollar kötü" gibisinden bişeyler söylemişti.
Gerçekten yakışmıyor. Yap 350 Tl daha pahalı, ver kaliteli lastiği.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)