Arkadaşlar merhabalar,
Ön taraftan böbrek bölgelerine rüzgar almayan scooter yada maxi scooter tavsiyesi verebilirmisiniz?
Arkadaşlar merhabalar,
Ön taraftan böbrek bölgelerine rüzgar almayan scooter yada maxi scooter tavsiyesi verebilirmisiniz?
hocam genel olarak maxi scooterların çoğuna uyumlu uzun tur camları var. Takarsanız önden alınan tüm rüzgarı keser.
Ancak böbrek bölgesi üşümesin, rüzgar ve soğuk almasın diyorsanız bunun kesin çözümü tur camı değil, bellik kullanmaktır.
Ben özellikle soğuk havalarda tam korumalı motosiklet montumun belimi üşümekten korumadığını fark ettiğimde bellik kullanmaya başladım. İnanılmaz faydasını gördüm.
Artık yaz kış fark etmeksizin uzun yola çıkarken mutlaka bellik takıyorum,size de şiddetle tavsiye ederim.
Bahsettiğim motosiklet bellikleri şu aşağıdaki gibi olan modeller:
hemen hemen her maxi skuter için uzun tur camları mevcut ha o da yetmezse benim gibi bir de rüzgar deflektörü alırsın oh mis
Sıfır rüzgar imkansıza yakın ama benim motorum çok az rüzgar alıyor. Henüz satılık değil
Vallaha yalan yok sağnak yağışta bile x9da bacaklarım bile ıslanmadı ne hikmetse geçtim rüzgarı..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Motor dediğin yazın rüzgar almalı ya. Uzun yola giderken tur camımı çıkarmayı düşünmüyor değilim. Çok sıcak oluyor.
Senin Motorun Daelim S3 Advance kesinlikle.
+Anahtarsız çalışma
+Kombine Fren (ABS deki uzun fren mesafesine son.)
+Geniş sele altı
+Geniş sele
+250cc bir scooter 25 hp güç yani yürüyüp gidersin
+Su soğutmalı(uzun yol yapar)
Arkadaşımda vardı bana çok övdü motoru test etmek için bindim. Motorun hızlanması gayet iyi. Son hız olarak 175 km/h hızı gördüm. Hiç zorlanmadan 160 km/h hıza çıkabiliyor. ŞİDDETLE ÖNERİLİR!!!!
Yardımlarınız için teşekkürler şimdilik bellik işimi görecek gibi..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)