Fiyatı %10-15 artmasın diye yok.
o listedeki en çok satan motor olduğundan tabiki.bide 3. dünya ülkesi olduğundan.
125 liğe binmeyiz 07,09,10 da pağalı 25 her türlü gidiyor abs koyup sürümü bozmak istememişlerdir.Sonuçda Abs gereksiz masraf limon gibi sıkalım yeterli.
Aynen limon gibi sıkıp portakal gibi yere yapışalım
Kötü dediğiniz beğenmediğiniz ns200 ün yeni kasasına bindim abs önde var sadece test ettim efsane bi özellik. İlk defa absli motor kullandım çok farklı bişeymiş gerçekten
Maksimum torkunu 10K RPM'de vermesi.
Naked mantığına aykırı. :D
ABS olsa ne olur olmasa ne olur.
Motorun elle tutulur artı bir yanı yokken ABS çokta büyük bir yoksunluk değil bence.
Yok yok anladım ironi yapmayı beceremiyorum.
Mesele sürüm ise abs siz çıkarıp abs opsiyonu koysun. Mesela benim de butce sıkıntım olmadığı ve tipini beğendiğim halde almama sebebim abs olmamasıydı. he gittim ne aldım? Ktm 250 den son anda vazgeçip, gittim Pulsar aldım.
İlk günden acemiliğin kralı tahtında olmama rağmen yola bakmadan atlayan yaşlı bir amcaya carpmamı da yere kapaklanmamı da onleyip hemen sonrasında gireceğim dönüşe sağlıkla girmemi sağladı... daha motorda vites bile doğru düzgün atamıyordum... ayrıca scooterdan geçtiğim için arka ayak frenini iyi kullanmadığım için direk ön frene asılmıştım! Hiçte öyle hanım bileği,limon sıkma kıvamı falan değildi... baya baya taktik maktik yok bam bam asıldım ve düşmedim... yani bybre is working ) ama herzaman güvenir miyim? Fren ve durma konusunda hiçbir teknolojiye güvenmem takip mesafesine ve bakışa güvendiğim kadar!! Bunu da nerden öğrendim? Hemen gittim sağlam bir eğitim aldım çünkü )
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Bybre brembo'nun orta ve düşük cc için üretim yapan bir marka.Ktm'nin bajaja motor yaptırması givi değil ama.Aynı marka brembo yani.Brembo'da da kırpma falan filan söz konusu değil.Model aynıysa birebir aynı özellikler gelir.Kaldı ki bybre markası altındada çok çeşitli model üretilmiyor.Yani kalite aynı kalite.Ktm'de de bajaj'da da.Uzun lafın kısası kırpma falan yok.Aynı mal kullanılıyor.
Teknik detayını bilemem ama,
Kötü ABS ile iyi ABS arasındaki fark,
Kötü bile olsa ABS'li ile ABS'siz arasındaki kadar büyük değildir.
ABS hayat kurtarır.
ABS neydi, ABS emekti.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)