Merhaba arkadaşlar bu motoru kullanan var mı acaba aranızda bilen var mı ,benim 125 cbr a veriyorlar da takas etmemi önerir misiniz
Merhaba arkadaşlar bu motoru kullanan var mı acaba aranızda bilen var mı ,benim 125 cbr a veriyorlar da takas etmemi önerir misiniz
Senin motorun durumu ne bilmiyoruz ki sendeki motor hışırsa tabiki takasla ama temiz ise değiştirme..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Benim motor da temiz 2013 model ben cc yükseltmek istiyorum bu adam da düşürmek istiyormuş (neden ama onu anlamadım )
Anladım teşekkür ederim 😊
Oyle bir hata yapma derim ben.
Cc belki buyuyecek kağıt üzerinde lakin hız güç pek iyileşiceğini sanmıyorum.
"Cc düşürmek istiyorum" diye yazılır, "bu motoru bir türlü satamadım, kakalayabilecegim bir enayi arıyorum" diye okunur.
Uzak durun, kafanızı taşlara vurursunuz.
Yuki samurai bilmiyorum ama derbi samurai yi biliyorum o nedir ya yuki samurai..
MExico nick li arkadaş .çok güzel yazmış bu motoru alan yok yada alan ölmüş eşek parası veriyor dememişde cc düşüyorum diye yazmış MExico konuyu net özetlemiş
Neden olmasin guzel motor kalitesizdir ama bunun size ne kadar zarari olur tartisilir
Japon u verip çinliyi almak mantıklı değil bence böyle bir işe girişmeyin derim ben.
Kendi bayi ustasının bile teneke dediği motor bu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)