Mondial Roadracer 125 uzun yola gider mi?
Reklamlar
-
27 Haziran 2017, 05:47
Mondial Roadracer 125 uzun yola gider mi? Bakımları düzgün yapıldı bende iyi baktım motorda sıkıntı yok ufak tefek varda debriyaj teli felan değişecek onları halledicem.
255 km gidiş 255 km geliş şehir içinde de bi 50 km yaparım yani 1 günde 560 km yapacağım. 100 km de bir durup sigara çay molası versem motor sıkıntı yapar mı bana?
Motor gider sen gidemezsin demeyin ben dayanırım benden yana sıkıntı yok zaten çok büyük bi hevesim motorla uzun yol. Sevdiğim bir şeyi yaparken yorulmam sıkılmam.
Yanıma alacaklarım:
Sırt çanta içerisine
Yedek kıyafet ne olur ne olmaz çamaşır v.s
Lastik tamir kiti
Küçük el pompası
Yağmurluk ( gerçi hava durumunu kontrol ederim havanın iyi olduğu bir zaman giderim ama yinede alıyım belli olmaz )
Küçük yumuşak bir minder tarzı bir şey alıcam çantama koltuk rahatsız ederse üstüne koymak için
Bir kaç tane poşet
Vizör temizlemek için sprey ve temiz bez ( bez 2 adet alıcam biri depo için benzinlikte benzin dökülürse diye diğeride vizör için)
Eksik var mı sizce?
Reklamlar
-
27 Haziran 2017, 09:57
Dip gaz değilde uzun yol normal devirli olarak kullanırsanız 100kmde bir sıkıntı olmaz. Bende bi kaç ay sonra istanbul / muğla/bodrum arası yapıcam
-
27 Haziran 2017, 12:01
arka dişliyi 2 veya 4 diş küçültmeni önerebilirim uzun yolda daha rahat edersin
-
27 Haziran 2017, 12:30
ben şimdi 170 cc motorla uzun yoldayım 200 km'nin içinde dinlenme tesisinden yazıyorum 80 90 km hızlarda zorlamadan gidersin 70 kmde bir motoru 15 dakika dinlendir kendinde dinlenmiş olursun
-
27 Haziran 2017, 20:41
spysoldiers adlı üyeden alıntı
Dip gaz değilde uzun yol normal devirli olarak kullanırsanız 100kmde bir sıkıntı olmaz. Bende bi kaç ay sonra istanbul / muğla/bodrum arası yapıcam
Zaten acelem yok 100 km 5. vites giderim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
manofsteel adlı üyeden alıntı
arka dişliyi 2 veya 4 diş küçültmeni önerebilirim uzun yolda daha rahat edersin
Tork düşmez mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
tamerozkul adlı üyeden alıntı
ben şimdi 170 cc motorla uzun yoldayım 200 km'nin içinde dinlenme tesisinden yazıyorum 80 90 km hızlarda zorlamadan gidersin 70 kmde bir motoru 15 dakika dinlendir kendinde dinlenmiş olursun
Sağolasın bilgilendirme için dikkat et hayırlı yolculuklar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)