Motosiklet Vitesleri hakkında sorun
Reklamlar
-
26 Haziran 2017, 02:17
öncelikle merhaba arkadaşlar hayırlı bayramlar 2.el bi 600 lük bi motor almaya karar verdim ve bi motor buldum fakat motoru alacağım kişi motorun 1 vitesinde sorun olmayıp 2. vitese atıldığında gazı bi kerede açtığında motorun kesiciye girer gibi yaptığını söyledi o yüzden 2. viteste yavaş yavaş gaz açıp 3-4-5-6. viteslerde gaz açıldığında bu durumun meydana gelmediğini bu sorunun bu motorlarda kronik olduğunu söyledi motor(R6-S) benim ilk aklıma gelen ya debriyaj balatası ya da şanzıman grup dişlisi oldu yani ben bu motoru elbet alırken servise göstericem fakat bulunduğum yerden oraya o kadar yolu boşuna gitmek istemiyorum bu konuda acil bi şekilde bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse eğer çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler..
Reklamlar
-
26 Haziran 2017, 02:22
Acilll!!!! Motosiklet Vites sorunu
öncelikle merhaba arkadaşlar hayırlı bayramlar 2.el bi 600 lük bi motor almaya karar verdim ve bi motor buldum fakat motoru alacağım kişi motorun 1 vitesinde sorun olmayıp 2. vitese atıldığında gazı bi kerede açtığında motorun kesiciye girer gibi yaptığını söyledi o yüzden 2. viteste yavaş yavaş gaz açıp 3-4-5-6. viteslerde gaz açıldığında bu durumun meydana gelmediğini bu sorunun bu motorlarda kronik olduğunu söyledi motor(R6-S) benim ilk aklıma gelen ya debriyaj balatası ya da şanzıman grup dişlisi oldu yani ben bu motoru elbet alırken servise göstericem fakat bulunduğum yerden oraya o kadar yolu boşuna gitmek istemiyorum bu konuda acil bi şekilde bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse eğer çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler..
-
26 Haziran 2017, 02:25
-
26 Haziran 2017, 03:19
Konu isimi kuralara aykırı sabah admin kilitlicekdir muhtamelen.Siz yeni bir konu açında en azından yazılanlar kalsın.
-
26 Haziran 2017, 07:55
Alma kardeşim sıkıntılı motor. İlla almaya niyetlendiysen adamla konuş yaptır öyle al. Masraf düşündüğünüzden daha fazla çıkabilir. Sonra "5 yıldır servis servis dolaşan motorumu yakıyorum" diye başlık açarsınız burada.
-
26 Haziran 2017, 09:48
2 de teker yapmaktan vitesden atıp devir kesiciye giriyordur..1000 -1500 tl masraf çıkabilir ama jant,amortisörler,gidon boğazı,zincir dişli takımında da sıkıntı vardır sürekli teker yapılan bir motorsa, rakkam çok daha yükselebilir dikkat..
-
26 Haziran 2017, 10:32
Bol bol devir kesiciye girmiş bol bol ara gaz verilip anırtılmış bir motora benziyor.
-
26 Haziran 2017, 12:05
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
[/COLOR]
yusufkalaz adlı üyeden alıntı
Konu isimi kuralara aykırı sabah admin kilitlicekdir muhtamelen.Siz yeni bir konu açında en azından yazılanlar kalsın.
Teşekkür ederim dostum bilgilendirdiğin için tekrardan bi konu açarım şimdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Bol bol devir kesiciye girmiş bol bol ara gaz verilip anırtılmış bir motora benziyor.
Bize gelmez o zaman dostum titiz bi insanım alıpta tamirci tamirci gezip yaptırmakla uğraşamam bakalım yaptırıp vermesini talep edicem o zaman arkadaşın tavrı ne olucak
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
bugrakoc adlı üyeden alıntı
Alma o motoru.
Dostum neden öyle dedin ki bi açıklarmısın
-
26 Haziran 2017, 12:20
benimde kafam baya sıkıntıya girdi zaten adam böyle bi satmaya istekli gibi bakalım bugün adamdan yaptırıp almayı teklif edicem bakalım ne diyicek yüksek ihtimal kararı olumsuz olur çünkü o insan kazıklamaya çıkmış belli öyle bi hali var
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
nuwanda324 adlı üyeden alıntı
Alma kardeşim sıkıntılı motor. İlla almaya niyetlendiysen adamla konuş yaptır öyle al. Masraf düşündüğünüzden daha fazla çıkabilir. Sonra "5 yıldır servis servis dolaşan motorumu yakıyorum" diye başlık açarsınız burada.
Dostum o zaman hiç gerek yok böyle değişik aksiyonlara girmeye bide almak için 700 km yol gitmem lazım dediğiniz gibi bi yaptırmasını talep ederim kendisinden bakalım tepkisi ne olucak
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
2 de teker yapmaktan vitesden atıp devir kesiciye giriyordur..1000 -1500 tl masraf çıkabilir ama jant,amortisörler,gidon boğazı,zincir dişli takımında da sıkıntı vardır sürekli teker yapılan bir motorsa, rakkam çok daha yükselebilir dikkat..
Onlar Allahın emri zaten eğer sürekli teker yapıldıysa adam iyice öldürdü malını fiyat olarak ama hiç kötü bişeyinin olmadığını söyledi o vitesten atmadan başka o da önemli bi sorun bakalım işte yukarıdada söylediğim gibi yaptırmasını talep edicem bakalım tepkisi ne olucak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler