Makine nedir?
Discover ile böyle tepkiler alman pek de şaşırtıcı değil. Trafik makine seçiyor, bazen elektrikli pisikletle karışıyorum trafiğe önüme atlayan atlayana, sıkıştıran sıkıştırana... Tabi pek kimseye bir şey demiyorum, kendimi riske atmıyorum mümkün olduğunca... Fakat Fazer ile çıkınca yaklaşımları farklı oluyor, doğal bir durum olarak görüyorum, saygı eksikliğinden kaynaklanan doğal bir durum. Fazer ile sıkıştıran olunca adam, içeridekileri seçmeksizin -bayan, çoluk çocuk, yaşlılardan bahsetmiyorum; eğer kıstırırlarsa beni yerler mi yemezler mi o açıdan- yakaladım mı hesabını sorarım kibar bir şekilde çoğu direk geri vites yapıyor zaten, geri vites yapmayan tek tük vatandaşa doğrudan kendimi tutamayıp sövüyorum önce şaşırıyor sonra bakıyor kaya sert illa geri vites yapıyor. Çok şükür henüz fiziksel bir münakaşaya girmişliğim yok, plakalı kameralı yerlerde de bu tarz girişimlerde bulunmayıp basar giderim.
Adana sakat yer, eğer yaşın küçükse pısırık durursan üstüne gelirler. Küçük makineleri pek iplemiyor kimse, dün iki tane benim yaşlarımda hatta büyük ihtimal benden birkaç yaş büyük eleman adres sordu, kasktan suratım pek belli olmuyor sakal da var, söze amca diye başladı. Fikir verir bu olay anlatmak istediklerime dair. Makinenize güveniyorsanız atarınızı yapın, basıp gidemeyecek durumdaysanız biraz eyvallah etmek kendi sağlığınız açısından iyidir, özellikle Adana gibi bir yerde. Emniyet subabınız sağlamsa 15 kişiye dahi saldırabilirsiniz herhangi bir zan altında kalmayacak şekilde
Tavsiye değildir yazdıklarım elbet fakat durum bu...