.
evet motorum var 6.Sınıf HGS liyim ne alaka demeyin maalesef benimde iki adet kaçak OGS geçiş cezam çıktı...nasıl mı oldu...1.köprü nedeniyle...bildiğiniz üzere KARAYOLLARI denen ne idüğü belirsiz acilen özelleştirilmesi gereken hantal bir Devlet Kurumu var..
Köprülerde OGS ve HGS leri güya ayrıştırıp gişeleri kaldırıp trafiği rahatlatmak istiyorlar..ama tabi bunu bile beceremediler..HGS bakiyem 20 lira altına inince kırmızı durumda oluyormuş..
1.köprüden geçince geçtiğim nokta ise OGS imiş..bu yeni sistem güya otomatik düşmesi lazım...6.sınıf HGS den...ama bakiye azlığından tak bana 10 katı 2 ayrı ceza yansımış..bakiyemi 20 lira üstüne çıkınca 1 ay içinde otomatikman OGS cezalı kayıt siliniyormuş..bu arada Notere giderseniz motorunuzu satmak isterseniz bu cezayı ödemek zorundasınız yani..madem silinecek neden stres yapıyorsun demeyin...
bildiğiniz üzere KÖPRÜDEN HER GEÇİŞTE 7 lira yazıyor ve her geçiş sonrası KARAYOLLARI MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ arayıp 3.50 olarak düzeltin diye talimat veriyosun..bazı görevliler hemen düzeltme yapabiliyorken (ne alakaysa) BAZI GÖREVLİLER İSE ÇAĞRI KAYDI VEYA İSTEK OLUŞTURUYORLAR..1-2 AY BEKLEDİM...
baktım bakiyem düzelmedi.. E Devletden BİMER Başbakanlığa Karayollarını şikayet ettim..bu kurumu özelleştirin böyle böyle bi haltı beceremiyorlar dedim..ilgili bakanlıktan beni arayarak düzeltmemi öyle yaptılar
ben böyle geri kafalı bir sistem geri kafalı bir kurum daha görmedim...evlere şenlik memleket...bir basit sistematik okuyucu işini bile beceremiyorlar..ben böyle acziyet görmedim...
OGS İhlaliniz varmı diye arada bir yoklayınız..olası bir satış vs noter durumunda süpriz yaşamayın...
Karayolları Müşteri Hizmetleri No.. 0850 460 60 60
http://uygulama.kgm.gov.tr/ihlal/Sayfalar/ihlal.aspx
bu arada HGS bakiyemin azalmasıyla alakalı bir uyarıda almadım..gardaşım bakiyenide sen takip etcen diyebilirsiniz..ama 18 lira bakiyemi sistem eksik görüyor kabul etmiyor..20 lira ve üstünde olmasına özen gösterin...
.....