Merhaba motor konusunda yeniyim 3000 tl bütçem var motor için scooter istemiyorum debriyajlı olması benim için ön plandadır nasıl bir motor önerirsiniz
Merhaba motor konusunda yeniyim 3000 tl bütçem var motor için scooter istemiyorum debriyajlı olması benim için ön plandadır nasıl bir motor önerirsiniz
Çünkü ,malum siteden baktın ve orada herkes fiyatları abartılı yazmayı seviyor varsa çevrende güvenebileceğin bir tamirci yada yedek.parçacı (çok kişi ile muhatap oldukları için satılık motoru olan müşterileri vardır illa ki ) gerçek fiyatlar sitedekilerin 2/3ü olabiliyor
Lifan em150l bulabilirsin
bajaj boxer sıfırı 3200
Ekipman dahil mi bütçe o. Öyleyse çünkü en azından bir kask bir mont parasi ayır oyle motosiklet bakmaya başla ki haberlerde korumasiz kaza yapan kısmında çıkma.
100 MG Superboy
Önce ekipman al bence.Allah muhafaza ekipmansiz bir kaza yaparsan çok pişman olursun bu konuyu buraya açtığını. ..
Kardeşim bayağı az bi bütçe olmuş anlıyorum olmayınca olmuyor ama ekipman önemli için rahat bir şekilde sürmelisin motoru
3 gündür cevap veren olmamış
Az daha ekleyip Honda cbe125 alabilirsin
Veya mondial drift 125/150 alabilirsin.Honda parça ve uzun ömürlülük konusunda daha sağlam ama mondial daha ataklı max hızı daha fazla.
Daha 10 gün önce motoran aldım 100 cc güzel motor. 2900 tl ye... depriyajli 5 vites 105 gördüm ben ayrıca 300 km de 32 tl benzin harcıyor tavsiye ederim
Motoran model ney ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------
Drift 3000 tl ye temizini bulabilir miyim ?
motoran scorpion 100 cc
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------
Drift 3000 tl çok zor ikinci el temiz bile 2500 tl diyorlar
2.el cbf al gitsin
Kardeş drift 3000 tl çok zor temiz bile 2500 tl diyorlar ne demek 3000 tl bütçe zaten
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
Bir kaç tane gördüm ama km çok yüksek 2012 model falan var cbf beni kaç km ye kadar götürür bide kaç km ye kadar almam lazım
Rks titanic 150 bakabilirsin.
Merhaba benim şuanda aktif olarak kullandığım arrora 100-19 elegant(normalde150 cc 140 km hıza varabiliyor) var 8 bin km dir arka lastiğin takozu hariç (10tl masraf) herhangi bir sıkıntısı olmadı 2016 model 0 aldım 3000 tl 1,5 senedir kullanıyorum öneririm Çin malı değil bu arada taiwan malı Çin'den birazdaha kaliteli .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)