Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Gene motor tavsiyesi bu sefer racing değil Fazer

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Öncelikle Herkese iyi geceler. Racing tarzından vazgeçtik forumdan aldığım tavsiyeler sonucunda. Bu sefer kafama Fazer takıldı. Acaba diyorum 2003 model fzs 600 mü alsam yoksa bir sonraki fz6 serisi motor mu alınsa? Kasalarda bariz motor farkı var birisinde siyah birisinde parlak değişik bir motor Var zannediyorum ki 2003 model kadar olan versiyonlar 98 beygir ama 2004 sonrası daha düşük beygirler de satışa sunulmuş acaba hangisi alınsa?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------

Fzs 600 kullanan yok galiba

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xv250 / fz6
    Aralarindaki en onemli fark, Fzs 600'un karburatorlu, Fz6'nin enjeksiyonlu olmasidir herhalde.

Hic kullanmadim, ama keyifli bir motor oldugunu cok duydum. Forumda kullananlar vardi. Ben uzun yillardir Fz6 kullaniyorum, enjeksiyonlu oldugu icin karburator ayarlariyla ugrasmaya gerek olmuyor, sogukta falan hic sorunla karsilasmadim diyebilirim. Beygir konusunda da hepsinin 98 beygir oldugunu biliyorum, gaz kelebegine takilan kisitlayici bir tirnak needniyle bazilari 78 beygir diye satiliyor o kadar. Yani o tirnak kesildiginde, hepsi ayni oluyor.

Eger mekanik islere merakliysaniz, karburatoru soker dagitir toplarim diyorsaniz Fzs600 iyi bir secim olabilir, onun disinda Fz6 da sorunsuz bir motordur.

kadango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8 - MT-07
    Alıntı fazil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aralarindaki en onemli fark, Fzs 600'un karburatorlu, Fz6'nin enjeksiyonlu olmasidir herhalde.

Hic kullanmadim, ama keyifli bir motor oldugunu cok duydum. Forumda kullananlar vardi. Ben uzun yillardir Fz6 kullaniyorum, enjeksiyonlu oldugu icin karburator ayarlariyla ugrasmaya gerek olmuyor, sogukta falan hic sorunla karsilasmadim diyebilirim. Beygir konusunda da hepsinin 98 beygir oldugunu biliyorum, gaz kelebegine takilan kisitlayici bir tirnak needniyle bazilari 78 beygir diye satiliyor o kadar. Yani o tirnak kesildiginde, hepsi ayni oluyor.

Eger mekanik islere merakliysaniz, karburatoru soker dagitir toplarim diyorsaniz Fzs600 iyi bir secim olabilir, onun disinda Fz6 da sorunsuz bir motordur.
    Tırnak?

fazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xv250 / fz6
    Soyle bir sey:

kadango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8 - MT-07
    Alıntı fazil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok öyle bir şey...

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Alıntı kadango adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok öyle bir şey...
    Var öyle bişey. Gaz alt kelebeği değişimi veya tırnağa bir modifikasyon ile oluyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Sanıyorum FZS600 alacağım. Yana yatmış bir motor var. Grenajlar kırık sadece bird e şanzıman 3. Dişlisi kırmış şanzıman tamiri bekliyorum. Bu motoru alıp kendim uğraşmak istiyorum. Acaba bunun grenajları da fz6 ile uyarmı çok benziyorlar birbirlerine.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)