Bmw S1000RR Hp4 Race (ön kaldırma kontrolü hakkında)
Reklamlar
-
25 Haziran 2017, 12:34
hasmet adlı üyeden alıntı
Ben de bulamadim.
Bu arkadas oldugunu iddia ediyor, ama bu yazdigini yapan bir sisteme dair guvenilir hic bir bilgi bulamadim ben sahsen. Kendisi de etrafa cahil falan demis ama net bir bilgi de paylasmamis. Gercekten de yok galiba.
Var diyorum Haşmet dayı, az durun patentini alalım sonra Bosch ile beraber lansmanını yapacağız bahara fuara yetişir.
Reklamlar
-
25 Haziran 2017, 17:14
kadango adlı üyeden alıntı
Var diyorum Haşmet dayı, az durun patentini alalım sonra Bosch ile beraber lansmanını yapacağız bahara fuara yetişir.
Var diyosun, ip ucu veriyosun, onde gelen SS'ler diyosun, ama net bisey soyleyemiyosun be kadango. Bos ver takma kafana bayram gunu, bak keyfine. Herkese iyi bayramlar bu arada
-
25 Haziran 2017, 17:56
dtc-tcs cikti mertlik bozuldu. varolsun dtc si bilekte olan özgür tekerciler.
-
25 Haziran 2017, 18:13
Jemand adlı üyeden alıntı
dtc-tcs cikti mertlik bozuldu. varolsun dtc si bilekte olan özgür tekerciler.
Şahsen elektronik sistemler daha özgür yapıyor beni. Veriyorum gazı virajın ortasında, abanıyorum frene istediğim zaman, köklüyorum gazı kafama göre; ne high side oluyorum, ne ön teker kitleniyor, ne de dengesiz tekere geliyor. Stres yok, zevk var.
-
25 Haziran 2017, 19:07
hasmet adlı üyeden alıntı
Şahsen elektronik sistemler daha özgür yapıyor beni. Veriyorum gazı virajın ortasında, abanıyorum frene istediğim zaman, köklüyorum gazı kafama göre; ne high side oluyorum, ne ön teker kitleniyor, ne de dengesiz tekere geliyor. Stres yok, zevk var.
haşmet agam bizim gibi fakir fukarada ne arasin sd1290r ne arasin wheelie kontrol yok efendime soyleyeyim viraj abs si. sen tadini çıkar tabi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)