PARK HALİNDEKİ MOTORUMA VURDULAR..
Reklamlar
-
23 Haziran 2017, 20:13
Dükkanda oturuyordum dünyadan bir haber elemanın birisi geldi kardeş senin motoruna dokundum az gelebilirmisin dedi..Bende herhalde az tamponu ile dokundu dedim..Lan bi baktım motor yatmış yere boylun boyuna...Eleman özür dilerim dedi..Bekle polisi arıyorum dedim..Aradım , polis: evrakla halledin dedi..
Bu hala özür diliyor ustayı aradım 680 lira parçası dedi..,Artçının ayak koyduğu yerdeki mazgal hafiften kırılmış birde koltuk altı yan grenaj az bi çizilmiş..Sonra tutanak getirdim..Gerek yok sigortayı bozmayalım dedi..Anlaşalım dedi..Abisi geldi kaldırdılar motoru..Tabi öncesine resmini çektim.. En son 350 tl aldım helalleştik gitti...
Benim için sıradan bir gün..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
23 Haziran 2017, 20:23
Adam kaçmamış, üzerine yürümemiş, inkar etmemiş, parasını vermiş, yazabildiğine göre yaşıyorsun.Bence şükür et.
-
23 Haziran 2017, 20:24
Sercan_07 adlı üyeden alıntı
Adam kaçmamış, üzerine yürümemiş, inkar etmemiş, parasını vermiş, yazabildiğine göre yaşıyorsun.Bence şükür et.
Yok kavga etmedik ya...Kaçsa bildirirdim trafiğe..Hatta aracında adamın annesi vardı gittim elini öptüm teyzem nasılsın dedim
-
23 Haziran 2017, 20:33
Ne mutlu. Dua at uzerindeyken carpmamis.
-
23 Haziran 2017, 20:34
hasmet adlı üyeden alıntı
Ne mutlu. Dua at uzerindeyken carpmamis.
Yok canımı sıkan özür dilerim ne olacak demesi..
Abi ben senin araca vursam özür dilesem kabul edermisin dedim... Haklısın dedi
-
23 Haziran 2017, 21:33
Neyse, en azından özür dilemiş. "O motorun orada işi ne?" de diyebilirdi
Memlekette denyo çok. Çarpıp kaçanlar, hemen haklı çıkmaya çalışanlar vs vs...
Olayın tatlıya bağlanması güzel olmuş.
-
23 Haziran 2017, 21:52
680 liraysa parça 350 ye nasıl anlaşıyosunuz
-
24 Haziran 2017, 03:17
DKN adlı üyeden alıntı
Ya hacım grenajda ufak çizik ve havalandırma mazgalında biraz çatlak vardı zaten grenajıda öyle ağam paşam değildi adama da dedim arkadaş zaten üstündeki menem halt değil yarı yarıya ikinci el değeri olsun dedim mübarek gün anlaştık..
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:15 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
Ya hacım grenajda ufak çizik ve havalandırma mazgalında biraz çatlak vardı zaten grenajıda öyle ağam paşam değildi adama da dedim arkadaş zaten üstündeki menem halt değil yarı yarıya ikinci el değeri olsun dedim mübarek gün anlaştık..
-
24 Haziran 2017, 03:20
Ben kendi arabamla kendi motoruma çarptığım içim kızamıyorum artık başkasına da.
-
24 Haziran 2017, 14:51
Polisi aramaktaki amaç neydi vurup kaçmamış,Şükür sizdede bir şey yok yaralanmalı bi kaza değil yani.Tutanakla rahatça halledebilirmişsiniz.Tabi istememiş o ayrı konu.Neyse sonuç olarak tatlı bir şekilde sonuçlanmış.Önemli olanda bu.
-
24 Haziran 2017, 15:20
RunemagicK adlı üyeden alıntı
Ben kendi arabamla kendi motoruma çarptığım içim kızamıyorum artık başkasına da.
muhahaha nasıl başardın yahu
bazen hanım araba ile önde, ben motor ile arkada bi 15 km. gidiyoruz. kendi arabama çarparım diye ödüm kopuyor.
-
25 Haziran 2017, 13:31
RunemagicK adlı üyeden alıntı
Bende araba ile geri geri çikarken motoruma
carpmistim ön çamurluk kirilmisti
-
25 Haziran 2017, 14:31
Altından rüzgar geçiyor carpılcakta vurulcakta olur böyle şeyler çok kafayı takmıyacan plastiği ısıtarak yapıştırabiliyorsun youtube videosu var birde boya tamam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)