50 cc motor pişmanlıkmıdır
Reklamlar
-
23 Haziran 2017, 19:16
DKN adlı üyeden alıntı
ehliyet yüzünden mi 50 cc ? değilse az daha koyup 125 cc alabilirsin.. ybr gibi mesela..
evet abi 50 cc motoru ehliyet yüzünden satın alıyorum.ehliyetim b var.fazla param yok.araba alamıyorum.bir yerden bir yere giderken yoruluyorum.bacaklarımda vitaminsizlikten dolayı ağrı var.o yüzden almak istiyorum.para biriktiriyorum.satıcılara sorsan iyi motorumuz diyorlar.güvenemiyorum.sonuçta para kazanmak için öyle söylüyorlar.ben motoron allergo 50 cc kullanıcılarından yorum almak istiyorum.sence ne dersin bu motor iş görür mü.birde istanbu olduğu için çalar birisi yokuş çıkamayan motoru ne yapayım.alıcam motor yokuşta bayılacak geri vermek istiyeceğim.adam almıyacak para çöpe
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
ehliyet yüzünden mi 50 cc ? değilse az daha koyup 125 cc alabilirsin.. ybr gibi mesela..
evet abi 50 cc motoru ehliyet yüzünden satın alıyorum.ehliyetim b var.fazla param yok.araba alamıyorum.bir yerden bir yere giderken yoruluyorum.bacaklarımda vitaminsizlikten dolayı ağrı var.o yüzden almak istiyorum.para biriktiriyorum.satıcılara sorsan iyi motorumuz diyorlar.güvenemiyorum.sonuçta para kazanmak için öyle söylüyorlar.ben motoron allergo 50 cc kullanıcılarından yorum almak istiyorum.sence ne dersin bu motor iş görür mü.birde istanbu olduğu için çalar birisi yokuş çıkamayan motoru ne yapayım.alıcam motor yokuşta bayılacak geri vermek istiyeceğim.adam almıyacak para çöpe
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
Reklamlar
-
23 Haziran 2017, 20:05
50 cc kullanıcıları bir el atın konuya arkadaşın işi görülsün.Dostum bu arada biraz zayiflarsan sağlık açısından da iyi olur .. Umarım istediğin güzel motoru alırsın.
-
23 Haziran 2017, 20:05
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
23 Haziran 2017, 22:28
ben kendi fikrimi yazayım pişmanlıktır net,
1 elektrikli bisikletin alım maliteti daha ucuz
2 elektrikli bisikletin km maliyet çok daha ucuz
3 elektrikli bisikletin algısı vergisi yok, sigortası yok
4 tam emin değilim ama b ehliyetle alınıyorsa 50-60 km hıza çıkan elektrikli bisikletler olabilir, 50 cc motorun top speedi 60 ve elektrikli bisiklet kalkışta 50 ccyi geçer, durur, bidaha geçer
benzinlinin artıları ne?
1 şarj derdi yok, uzun yol yapabilirsin (uzun yol işkence olur tabi, 5-10 km yol bile dert bence 50 cc ile kuryelik yaptım biliyorum)
50 cc alan kişi doğru tercih yapmış olabilir mi?
bir arkadaşım sarı honda today aldı, şekil bir kaskla güzel görünüyor, kızlar için sevimli geliyor, 1 km uzakta işine gidip geliyor halinden memnun, bu ve benzeri senaryolara güzel olabilir, elektrikli bisiklet olsa şekil olmucak, ama ben her gün 50 km uzakta işe gidecem diyen adam 50 cc alcam derse manyak mısın derdim,
-
23 Haziran 2017, 23:09
ellisisi adlı üyeden alıntı
ne diyorsunuz abiler.değermi 50 cc motor için 3690 tl verip satın almaya
50cc için değmez Dostum değmez, 3 bin liraya Yamaha Crypton veriyorlar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
Şöyle yapsan bana göre daha mantıklı olur; ehliyete yazıl 700-1000 tl ona gider, ehliyet aldiktan sonra 2500 bi cup al yada Mondialin vitesli motorları var temizinden al bitane 2500 tl keyfine bak daha rahat olur hem, hemde trafikte güvenli olursun, en önemlisi yokuşlari cok rahat çıkar yok derdin kalmaz
-
23 Haziran 2017, 23:13
-
23 Haziran 2017, 23:42
Sehir ici icin baslangic motoru olarak idealdir yakito bakimi surusu uzmez
-
23 Haziran 2017, 23:59
enlighteray adlı üyeden alıntı
ben kendi fikrimi yazayım pişmanlıktır net,
1 elektrikli bisikletin alım maliteti daha ucuz
2 elektrikli bisikletin km maliyet çok daha ucuz
3 elektrikli bisikletin algısı vergisi yok, sigortası yok
4 tam emin değilim ama b ehliyetle alınıyorsa 50-60 km hıza çıkan elektrikli bisikletler olabilir, 50 cc motorun top speedi 60 ve elektrikli bisiklet kalkışta 50 ccyi geçer, durur, bidaha geçer
benzinlinin artıları ne?
1 şarj derdi yok, uzun yol yapabilirsin (uzun yol işkence olur tabi, 5-10 km yol bile dert bence 50 cc ile kuryelik yaptım biliyorum)
50 cc alan kişi doğru tercih yapmış olabilir mi?
bir arkadaşım sarı honda today aldı, şekil bir kaskla güzel görünüyor, kızlar için sevimli geliyor, 1 km uzakta işine gidip geliyor halinden memnun, bu ve benzeri senaryolara güzel olabilir, elektrikli bisiklet olsa şekil olmucak, ama ben her gün 50 km uzakta işe gidecem diyen adam 50 cc alcam derse manyak mısın derdim,
Hocam yanlış bilmiyorsam 50 ccde de vergi ve sigorta yok
-
24 Haziran 2017, 01:32
Üstte de söylemişler bence ehliyet alıp üstüne temiz bir cub alabilirsin. Vergi konusuna takılma 100cc altında vergi yok sadece sigorta var. Aklında da bir şüphe kalmamış olur böylece
-
24 Haziran 2017, 01:33
hepinize saygılar.görüşleriniz için teşekkürler.
-
24 Haziran 2017, 02:34
ellisisi adlı üyeden alıntı
hepinize saygılar.görüşleriniz için teşekkürler.
yokuş çıkarmı ?
-
24 Haziran 2017, 03:38
bizim burada alanyada 50 cc today ile iki kişi alanya kelesi denen tepeye çıkıyor
-
24 Haziran 2017, 06:47
senin ilacın bu incelemedeki motosiklet. 98 kiloyum her türlü 45 kmh yi görüyor zaten sınırlayıcı var. 2 kişide bindik gene 45 kmh ye kadar çıktı. Üstelik ufak tefek değil. Üzerinde kötü bir görüntü oluşmaz. Eşya taşımak için daha mantıklı vs. vs. Dilim döndüğünce anlattım video da hatta sonraki vlog da elektrikli motosiklet olayından ve tecrübelerimden bahsettim. Kısacası al sat gibi düşünceniz yoksa, ehliyet için tekrar çabaya girmek istemiyorsanız tavsiye ederim.
-
24 Haziran 2017, 09:18
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)