Eskihisar - Topçular Feribot yeri hakkında bilgi verebilecek var mı
Reklamlar
-
23 Haziran 2017, 09:36
Merhaba arkadaşlar yarın sabah
06.00'da Çorlu'dan - Eskişehir'e gidicem. İlk başta bayram olduğu için köprüler ücretsiz olur diye Osmangazi Köprüsünden geçmeyi düşünüyodum fakat osmangazi ve yavuzsultan selim köprüleri özel bir sektöre ait olduğu için ücretsiz olmayacakmış.O yüzden 2 yolum var rotamda şartlara göre değişecek.
İlk defa eskihisardan feribota binip topçular'a geçicem fakat trafik durumu nasıl olur bilgili olan varmı geçen senelerden çok trafik olursa hiç vakit kaybetmeyip sapanca üzerinden gitmeyi düşünüyorum.Bilgisi olan arkadaş bilgilendirebilir mi?.
Reklamlar
-
23 Haziran 2017, 09:37
Sıkıntı olmaz merak etmeyin, hem motorları en ön sıraya alıyorlar genelde, kuyruk olsa bile beklemeyin.
-
23 Haziran 2017, 09:39
drtayfun adlı üyeden alıntı
Sıkıntı olmaz merak etmeyin, hem motorları en ön sıraya alıyorlar genelde, kuyruk olsa bile beklemeyin.
Eyvallah hocam teşekkür ederim o zaman öyle yapayım feribot keyfi yapmayı istiyorum o yüzden feribot ile olan rotam daha öncelikli benim için :D
-
23 Haziran 2017, 09:52
Feribot yolunda konvoy olursa emniyet şeridinden düşük hızla ilerleyin ( kapı açıp ağız burun dağıtan hareket çok olur.)
Aşağıya indiğinizde feribot sırasına girmeden isterseni sol taraftaki özel işletme feribota ister direk giderek eski ışık feribota en ön sıradan binebilirsiniz.(her iki işletmeninde adını bilmiyorum ) buarada bende Eskişehirliyim sapanca yolu daha avantajlı olacaktır. Lakin onlarca radar var.
Hayırlı yolculuklar.
-
23 Haziran 2017, 09:57
erkanzdemir adlı üyeden alıntı
Feribot yolunda konvoy olursa emniyet şeridinden düşük hızla ilerleyin ( kapı açıp ağız burun dağıtan hareket çok olur.)
Aşağıya indiğinizde feribot sırasına girmeden isterseni sol taraftaki özel işletme feribota ister direk giderek eski ışık feribota en ön sıradan binebilirsiniz.(her iki işletmeninde adını bilmiyorum �� ) buarada bende Eskişehirliyim sapanca yolu daha avantajlı olacaktır. Lakin onlarca radar var.
Hayırlı yolculuklar.
Seyir halim 80 - 90 arası olacaktır zaten cbr 125r var gittiği hız belli şey belli o yüzden tatlı tatlı gidicem
-
23 Haziran 2017, 10:03
Gidiş dönüş bilet alırsan 5 lira ucuza geliyor, sana bi kart verecek onuda gelirken kullanacaksın. Tek tek alırsan 10 ar liradan 20 lira. En kafaya gidebilirsin, motorlara sıra beklemek yok.
-
23 Haziran 2017, 10:05
Trafik çok yoğun olursa navigasyonu açın. Navigasyon darıcaya dönen yoldan sokak aralarından çok daha çabuk ve emniyetli olarak sizi götürecektir.
-
23 Haziran 2017, 10:11
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Gidiş dönüş bilet alırsan 5 lira ucuza geliyor, sana bi kart verecek onuda gelirken kullanacaksın. Tek tek alırsan 10 ar liradan 20 lira. En kafaya gidebilirsin, motorlara sıra beklemek yok.
Gidiş dönüş alırım o zaman ben o gidiş dönüş olayı günübirlik olarak sanıyodum.Ben yarın gidicem bayramın son günü dönücem kullanabiliyorsam sıkıntı yok alırım.
-
23 Haziran 2017, 10:50
Feribot ile yolu uzatmış olacaksınız. Sapanca otoban daha hızlı ve rahat olur diye düşünüyorum.
-
23 Haziran 2017, 11:04
Bu akşamdan itibaren korkunç bir trafik yoğunluğu bekliyorum. Eskihisar kuyruğu e5 ten başlayabilir. Dur kalk trafiği olacağından aralardan geçmeniz ve kendinize yol bulmanız gerekecek. Geçen sene Pendik'ten itibaren e5 kilit olmuştu. TEM de çok yoğun olacak, bu gece ve yarın sabah yola çıkacak olanlara Allah kolaylık ve sabır versin diyorum. Ben Deniz Otobüsü ile kaçıyorum İstanbul'dan.
-
23 Haziran 2017, 11:08
Yok bu sene köprü var, o trafiği emecektir.Esas sıkışıklık dönüşte olur, şehre giriş kabus olur tahminen.
-
23 Haziran 2017, 11:16
o sıra motosikletler için değil arabalar için Keyfine bak şimdiden İyi yolculuklar
-
23 Haziran 2017, 11:25
Feribot keyfi yapmak istediğimden feribotla gitmeyi daha çok istiyorumda bakıcaz duruma göre.
Kamera felan ayarladım çorlu - eskişehir arası 2 saat aralıksız kayıt yapabilecek düzeye getirebildim kamerayı :D bakalım bi vlog'ta benden olsun uzun yol vlog'u
-
23 Haziran 2017, 11:49
drtayfun adlı üyeden alıntı
Yok bu sene köprü var, o trafiği emecektir.Esas sıkışıklık dönüşte olur, şehre giriş kabus olur tahminen.
Yok dönüş sıkıntı olmaz. Herkes aynı gün yola çıkacak ama aynı gün dönmeyecektir. Bayram tatili sadece Ptesi-Salı. Çarşamba'dan itibaren iş başı yapılacak, izin alanlar da farklı günlerde dönüşe geçer. Köprü önemli miktarda yoğunluğu azaltacak ama gişelerde sıkıntı olacağından eminim.
Bursa'ya gidecekler için bir uyarı yapayım Bursa otobanda yol çalışması var.
1- İzmir yönüne gidecekler Mudanya kavşağından kaçın ve eski izmir yolundan gidin.
2- Gemlik'ten eski yoldan gelenler Bursa otogara varmadan önceki otoban sapağına girmeyin sizi İstanbul yönüne mecbur sokuyor gişelere kadar geri gidiyorsunuz.
Geçen hafta geçtim buradan tam 1 saat kaybettim, açılmış mıdır bilemiyorum. Bayram yoğunluğunu tahmin edemiyorum. Yandex'ten kontrol edin mutlaka.
Özellikle otomobil ile seyahat edecekler için söylüyorum. Motosikletin emniyet şeridinden gitme aralardan geçme imkanı var tabi.
-
23 Haziran 2017, 13:02
Feribotta dinlene dinlene gidersin.Otobani boşver bayram gunu bilen bilmeyen herkes uzun yola cikiyor,sıkıntı cekersin
-
24 Haziran 2017, 00:49
motorla yaya girişinden ödeme yapıyorsunuz,gidiş dönüş alın bileti,aynı gün kullanma zorunluluğuda yok..istediği kadar kuyruk sıra olsun motosikleti bağlamıyor
-
24 Haziran 2017, 03:03
İstanbul'a doğru e-5'ten gelecekseniz karşı şeritte geçişiriz. Beyaz Spacy Alpha üzerinde şöyle birini görürseniz O benim.
-
24 Haziran 2017, 04:01
Blackhoney adlı üyeden alıntı
😂 2 saat sonra çıkıyorum yola 6 olsun saat 😂
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)