Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bajaj & Benelli & CFMoto Yardım lütfen..

REKLAM ALANI

Herkese Merhabalar,

İlk motorumu alabilmek için gerekli maddi boyuta ulaştım. Maximum olarak 14 Bin TL sadece motosiklet için ayırdığım bi bütçe var ekipman dahil değil bu fiyata. Fakat ilk olduğundan mıdır nedir bilmiyorum bir türlü karar veremedim parasına göre en iyisi olsun niyetindeyim ayrıca sıfır olmasını istiyorum ikinci ellere hiç bakmadım desem yeri aslında R25 Hastasıyım imkanım olsa dakika düşünmem alırım fakat beni hayli bi sıkıntıya sokar bildigimden o topa girmiyorum..

Şimdi aklımda olan modelleri yazıcam kararsız kaldıgım motosikleri.. Kullanım amacıma gelirsek genelde şehir içi az yakan yakışıklı ama uzun yola çıktıgımda da beni üzmiycek gerek biraz seri gerek biraz konforlu bi motosiklet var.

Şuan ki sıralamam şöyle
    İlk olarak ve en sıcak baktığım marka Bajaj 2017 200 NS modelini araştırdım Fiyatını göz önünde bulundurursak ve geçmiş kullanıcı yorumlarına bakarsak gayet iyi bayi ile görüştüm 2017 kırmızı rengini 10.800 e bırakıyor..

İkinci olarak Benelli geliyor onu pek araştırma fırsatım olmadı aslında TNT 25 ve TNT 250 iki farklı seçenek var silindir farkı var TNT 250 çift silindirli ve biraz daha ağır bi motosikletimiş dediğim gibi çok araştıramadım ama dikkatimi çekti benelliye güvenilinir mi ?

Üçüncü olarak CF MOTO 150 Nk var bayide gördüm çok yakışıklı ve agresif duruyor fakat biraz konfordan uzakmış altın elbiseli adamın inceleme videosunuda izledim oda çok beğendi sevdi yorumları iyi fiyatıda 8.200 civarında. .

Dediğim gibi kafam çok karışık farklı modellerede bakıyorum. 200 250 CC aralıgında sizinde bana önerebiliceginiz motosiklet varsa sevinirim. Ayrıca bu üç motosikletten hangisi seçmeleyiz. Yada bu 14 bin TL e en konforlu en yakışıklı hangi makinayabilirim önerilerinizi bekliyorum ..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    R25
    Mt 25 alma imkanınız var ise sıfırı 15750 tl kalanı taksit yapabilirsiniz en azından sıfır motor alıp kafanız rahat olur,2016 modelleri hala bayilerde var, onun dışında ikinci seçenek bir kaç bin km de cbr 250 son olarak ise pulsar 200 rs derim

yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    Alıcağın motorla abi bu devririm yan yatabilirim aralara sürterim felan diyorsanız R25 i bi geç abi.
    Diĝer ikisindeyse cf diğerlerine göre bir tık yavaş kalabilir.Ns 200 ile tnt 25 in pek farkı olduĝunu düşünmüyorum.Şahsi fikrim Ns olurdu ülkemizde baya popiler oldu yedek parça servis bol benneli aynı servis yedek parça varmı bilemiyorum.
    Aylık geliriniz karşılar diyorsanız bir kısmını peşin vererek 0 R25 e girebilirsiniz sonuçda ilk motor herzaman aklınızka kalır sevmediniz bir şeyle mutlu olamasınız.
    CrossBursa bunu beğendi.

Vallah sonunda dediğin gibi olucak sanırım kredi çekip R25 e giricem biraz terleticek ama değicek makine biliyorum

Motosikleti
    pulsar 200ns
    İlk motorun olucağını sölemişsin hem yedek parça fiyatları hem hp si bakımından r25i önermem yaşınızdan bahsetmemişsiniz yaşınız +30 ise r25 olabilir bence ama r25le başlamak yerine cbr 250r ile başlamanız daha mantıklı olur ikinci ellerindede temizini bulursunuz

Alıntı Mr.Duke adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk motorun olucağını sölemişsin hem yedek parça fiyatları hem hp si bakımından r25i önermem yaşınızdan bahsetmemişsiniz yaşınız +30 ise r25 olabilir bence ama r25le başlamak yerine cbr 250r ile başlamanız daha mantıklı olur ikinci ellerindede temizini bulursunuz
    24 yaşındayım nerde gazlayıp nerde sakin kullancagımı biliyorum o yönden sıkıntı olmaz.

Motosikleti
    Mondial 100 MG Superboy
    Cf moto bence güzel bi seçim. Tabi biraz fıtı fıtı olsun güzel gözüksün mutlu olayım dersen. R25 önermem ama istiyosan mt 25 alabilirsin aynı blok zaten

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:53 ----------

Vede 150 nk 8.900 yani daha ucuz kalıyor diğerlerinden

yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    Alıntı CrossBursa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallah sonunda dediğin gibi olucak sanırım kredi çekip R25 e giricem biraz terleticek ama değicek makine biliyorum
    Borca girmeden bir şeye sahip olmak zor ödenir borç yeterki sen mutlu ol abi.

ilk motorunuz olacak ise abs li bir motor olmasını tavsiye ederim. buda ns200 olabilir.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bana göre sıralama Benelli, Bajaj ve CF moto olarak gider ancak NS200'ün ABS'si önemli bir faktör. İlk motorda ABS olması güzel olur. R25 borca girmeye değecek motor değil, çok kafaya takma. Borcun yanında onun benziniyle terlersin. TNT250 tabi ki TNT 25'ten daha güzel ancak fiyat performans oranında TNT25 indirimli fiyatıyla daha cazip duruyor.

Alıntı CrossBursa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese Merhabalar,

İlk motorumu alabilmek için gerekli maddi boyuta ulaştım. Maximum olarak 14 Bin TL sadece motosiklet için ayırdığım bi bütçe var ekipman dahil değil bu fiyata. Fakat ilk olduğundan mıdır nedir bilmiyorum bir türlü karar veremedim parasına göre en iyisi olsun niyetindeyim ayrıca sıfır olmasını istiyorum ikinci ellere hiç bakmadım desem yeri aslında R25 Hastasıyım imkanım olsa dakika düşünmem alırım fakat beni hayli bi sıkıntıya sokar bildigimden o topa girmiyorum..

Şimdi aklımda olan modelleri yazıcam kararsız kaldıgım motosikleri.. Kullanım amacıma gelirsek genelde şehir içi az yakan yakışıklı ama uzun yola çıktıgımda da beni üzmiycek gerek biraz seri gerek biraz konforlu bi motosiklet var.

Şuan ki sıralamam şöyle
    İlk olarak ve en sıcak baktığım marka Bajaj 2017 200 NS modelini araştırdım Fiyatını göz önünde bulundurursak ve geçmiş kullanıcı yorumlarına bakarsak gayet iyi bayi ile görüştüm 2017 kırmızı rengini 10.800 e bırakıyor..

İkinci olarak Benelli geliyor onu pek araştırma fırsatım olmadı aslında TNT 25 ve TNT 250 iki farklı seçenek var silindir farkı var TNT 250 çift silindirli ve biraz daha ağır bi motosikletimiş dediğim gibi çok araştıramadım ama dikkatimi çekti benelliye güvenilinir mi ?

Üçüncü olarak CF MOTO 150 Nk var bayide gördüm çok yakışıklı ve agresif duruyor fakat biraz konfordan uzakmış altın elbiseli adamın inceleme videosunuda izledim oda çok beğendi sevdi yorumları iyi fiyatıda 8.200 civarında. .

Dediğim gibi kafam çok karışık farklı modellerede bakıyorum. 200 250 CC aralıgında sizinde bana önerebiliceginiz motosiklet varsa sevinirim. Ayrıca bu üç motosikletten hangisi seçmeleyiz. Yada bu 14 bin TL e en konforlu en yakışıklı hangi makinayabilirim önerilerinizi bekliyorum ..
    Bu saydığın üç model arasında alınabilecek olan model TNT 25'tir 250'ler şimdilik gelmiyor euro4 olanlarını beklemen lazım TNT 25'in fiyatıda şuanda indirimde yoksa fiyatı 13.800 gibi bir fiyattı kullanıcı yorumlarını oku istersen alıpta pişman olan yada problem yaşayan yok.

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    CF diğer seçeneklere göre zayıf kalır ki uzun yol çekilmez o zaman. Tnt 25 mahtıksız zira performans pulsarla aynı ama fiyatı daha yüksek ve Pulsarda euro4 ABS ekstrası var ki ABS çok önemli fiyata direk 1,5-2 fark yapıyor. TNT 250 ise çift silindir ve efsane egzoz sesi var ama ona görede ağır ve yakıtı fazla olur. En mantıklısı Pulsar olur cebinde de biraz para kalır. Ben eski kasasını 22 000 km kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım bunun 3te 1lik kısmı da uzun yolda geçmiştir. 10 800e ABSli motor piyasada yok, ABSnin kıymetini daha yeni aldığım Dominarım ilk haftasında sıfırken kazadan kurtarınca anladım.
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    daha dün mt25 i satıp 0 km pulsar200ns abs aldım

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mart ayına kadar Pulsar kullanıcısı idim. 10 bin km kullandım Pulsar'ı gayette memnundum. Bir tek aldığımdan 2 ay sonra akü değiştirdim. Beraberinde gelen akünün kalitesi berbat hemen ölmüştü. Yakıtı ve hacmine göre performansı ile memnun eder. Ancak konfor bekleme uzun mesafeli gidişlerde sele ve titreşim rahatsız ediyor. Bir yerden sonra bel altı bölgeyi hissetmeye bilirsin.

Mart ayında TNT250 aldım daha ağır kanlı bir motor ancak kalite konusunda Pulsar'dan bir kaç gömlek iyi. Çift silindir haliyle yakıtı biraz seviyor. Pulsar'dan hatırı sayılır derecede fazla yakıyor. Yalnız iş biraz yol yapmaya falan gelince TNT250 farkını ortaya koyuyor. Ağır ancak güçlü ve sağlam bir hissiyat veriyor yolda giderken. Mart ayından bu yana 5 bine dayandı km. Her bindiğimde kararımın doğrulunu hissediyorum. Servis konusunda gelince Pulsar'daki gibi her yerde servis iyi değil. Ankara'daki servis iyi bildiğim kadarı ile İzmir ve İstanbul'daki Vale motordan da memnun çoğunluk.

Sadece şehir içinde kullanacağım dersen TNT25 ve Pulsar'a bak ancak arada yol yaparım vs diyorsan TNT250 candır.

Ayrıca bütçene lastik masrafını unutma hangi motoru alırsan al lastikleri değiştirmen gerek.

R25 alırsan markaya para vermiş olursun çünkü TNT 25 ile aralarında ciddi bir fark yok (her iki modeli kullanan kullanıcıların verdiği bilgi) fiyat performans ürünü olarak TNT 25 saydığın modeller arasında tek geçer.

oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Alıntı sheriff87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CF diğer seçeneklere göre zayıf kalır ki uzun yol çekilmez o zaman. Tnt 25 mahtıksız zira performans pulsarla aynı ama fiyatı daha yüksek ve Pulsarda euro4 ABS ekstrası var ki ABS çok önemli fiyata direk 1,5-2 fark yapıyor. TNT 250 ise çift silindir ve efsane egzoz sesi var ama ona görede ağır ve yakıtı fazla olur. En mantıklısı Pulsar olur cebinde de biraz para kalır. Ben eski kasasını 22 000 km kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım bunun 3te 1lik kısmı da uzun yolda geçmiştir. 10 800e ABSli motor piyasada yok, ABSnin kıymetini daha yeni aldığım Dominarım ilk haftasında sıfırken kazadan kurtarınca anladım.
    TNT 25 Pulsar la aynı performans ta derken ?

Motosikleti
    R25
    Yaw ağam niye markaya para vermiş oluyor adam, r25 deki şekil görüntü hangi motorda var biri bana söylesin nedir bu r25 düşmanlığı, aynı motor hacmine aynı özelliklere sahip bir Renault var bir de Mercedes var gidip hangisini alırsın ..

Motosikleti
    Mondial cup, Pulsar 200 NS, Dominar, Honda NC750 S
    Alıntı oialdemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TNT 25 Pulsar la aynı performans ta derken ?
    5 beygir farkla ton hızda TNT önde ama sadece 3,3 NM tork farkı TNTnin lastiklerinin daha büyük olması nedeniyle gücü hissetirmesi hemen hemen aynı oluyor. Mesela ben 90+ kiloyum TNT yi tokatlayamazken benden hafif arkadaşım 70 kilo Pulsarla TNTyi tokatlayabiliyordu. Demek istediğim fiyat farkı ABS ekstrası performans karşılaştırması nedeniyle Pulsar daha mantıklı. Performans farkı derseniz TNT 250 ama oda yakıtta adamı pişman ediyor.
    Sonuçta hepimiz ölecez...!

Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    tnt 25 pulsardan güçlü değilki. pulsar 24,5 hp, tnt25 24,8 hp. sadece tnt 3 nm daha torklu. bu tnt yi pulsardan açık ara önde yapmaz. yani performansı hemen hemen aynıdır. 50 cc ve 3 nm tork farkıyla bi tık öndedir hepsi bu. öyle ahım şahım bi performans farkı yok

oialdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Ben Pulsar ın bahsettiğiniz kadar gittiğini düşünmüyorum. Ben 80 kiloyum. Arkadaşım da benimle hemen hemen aynı bunu motorları değiştirerek de denedik. Pulsar ivmelenmiyor tnt 25 e göre. tnt 25 in Son hızı zaten daha fazla

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)