park lambasından bırakıyorlardı en son illa eski tip akkor ampül istiyorlar..
Işığı düzgün iletiyorsa sıkıntı olmaz,en fazla hafif kusur alır.
Led fardan hafif kusurla geçersin ama çatlaktan dolayı geçirmezler arkadaşın arabasının farındada çatlak vardı muayneden kaldı
o zaman değiştiriğim en iyisi
led ampulu değiştiriyim o zaman far camınıda bi baktırıyım dağılma yapıyormu
Bu işin bir standartı var ama uygulayan malesef yok gibi birşey. Ben delik farlı spacy geçirdim kusurlu olarak. Oradaki kişiye kalmış.
Linkteki honda benim eski aracım resimdeki haliyle 11 kusurla geçti. Hondasquad'da konu olmuştu.
https://www.google.com.tr/search?q=2...PVYyZmn8aftPM:
Stop lambasında çatlağı geçirmiyorlar 1 kez arabada 1 kez motorda tecrübe ettim.
Araba motosiklet muayenesi bir değil. Arabalarda xenon kesinlikle geçmezken motosiklette led xenon dikkat edilmiyor sadece yanması zorunlu. Led far ampulü ve led park ampulü olan motorda sıkıntısız geçmiştim.
Orjinalinde yoksa sonradan takılan Ledler çakarlar sorun çıkarır bilginize.
Led farlardan kalabilir.
Ben stop lambası üstüne taktım bir stop daha geçirmedi bu sene. (sebep çok fazla stop lambası yazıyordu.)
Önde sisler vardı çıkarıp gittim arkadakini arkadaşlar geçer dedi geçmedi
mk ne külüstür arabalar geçiyo ama motor olunca geçmez motor bu ülkede her yere batıyo
arkadaşlar girdim bugün muayeneye sorun olmadı ön cam,tabi ledleri falan söküp normal ampul taktım hepsini camı böyle çatlak olup da geçermi diye şüphelenen olursa bilgilendiriyim dedim :D birde frenleme yapcağım zaman dizlik direseklik verdiler güvenlik amaçlı tak dedi çok şaşırdım
denizlide yok sanırsam yada ben biliyorum
Şubatta vizeye girdiğimde motorumda her şey led idi sis farı dahil ve geçti. Motosiklette ampul çeşidine bakmıyorlar yanıp yanmadığına bakıyorlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)