fiyat iyi ok ama bir duke 390 yada z300 performansına sahip değil.bunun kullanım amacını ben dominara benzetiyorum. rahat kullanılan ekonomik prestijli kaliteli insanı motora ısıtan başlatan bir model yapmışlar.
büyük bir merakla 310 gs bekliyorum , r olanı 25.600 ise gs olanı 28 e biter bu iş
olan yine benelli trk 502 ye oldu , demiştik 22 den fazla olursa o çocuk okumaz .....
muadili z 300 varken o paraya babayı satarlar bunu![]()
az daha koyup ybr almak varken neden bu kadar verilsin ? ne zaman tüm forum olarak ybr ye binicez acaba.. hels angel nasıl harley dışında başka model kabul etmiyosa bizde ybr de buluşsak olmaz mı
Evet, kawa z300 özellikle çift silindir olması sebebi ile çok daha mantıklı,
Lakin;
Eskiden kawa ninja 300 ve z300 en prestijli ufak hacimli motor iken , şu an bu durum değişti,
Açık ara BMW çok daha havalı, sebebi ise; Herkes tarafından bilinen ve alınamayan, pahalı bir marka olması.
Kawa 300 daha çok motorcu aleminde bilinirken, BMW G310 toplumun tüm kesimi için lüx ve pahalı bir motor olacak.
Yani cafenin önünde BMW G310 ile gelen adam kesinlikle zengin motorcu olacak,
Çoğu motorcu dikkat çekmeyi sever o yüzden satacaktır.
valla tercih ve kullanım meselesidir ok ama bidaha asla 1 silindirli motor almam.önce scooterım sonra pulsarımdan sonra kawasaki ern6,vulcan s deneyip sonrada r25 alınca çift silindir olayını daha iyi anladım.2 silindirli olsa x4 katı şansı olurdu.
biz daha çok bu sınıfta adventure tarzı birşeyler bekliyoruz![]()
BMW motorsiklet konusunda oldukça iyi ve kendini ispatlamış bir markadır neden böyle yorumladınız anlamadım.
Ben BMW'nin bu hamlesiyle tam tersine diğer üreticilerin bi durup düşünmesini bekliyorum. Örneğin aynı sınıf olmasalar dahi, Yamaha Xmax 300 40bin TL'ye satışa çıkması sizce garip değil mi?
BMW aynı CC'de bi naked motoru 25bin TL'den satarsa tabii ki gidip üstünde BMW logosu olan bir motor almaları bana göre gayet normal olurdu.
g 350 gs ne alemde bilen var mı?
Alacak olsam Gs versiyonunu alırım çünkü r versiyonun dominardan hiç farkı yok hatta eksileri bile var bi bmw logosu için 10 milyar fazla veren insanlardan değilim ben
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
AZ salla kardeşim yeni kasa 2017 model 0 km xmax 300 28.950 tl senin dediğin fiyattan 12 milyar daha düşük bilmiyosanız hiç sallamayın aga
26900 TL değil miydi o, ne ara 28950 oldu ? Satmamış motora zam gelmiş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)