Size bir scooter lazım.
Artçı,konfor,bagaj hacmi özellikle hanımların çantası,alışverişi bitmez bu gibi işlerde scooter çok başarılıdır,
Sıfır, ABS, konfor ve 21.000 fiyat; Honda forza 300
Size bir scooter lazım.
Artçı,konfor,bagaj hacmi özellikle hanımların çantası,alışverişi bitmez bu gibi işlerde scooter çok başarılıdır,
Sıfır, ABS, konfor ve 21.000 fiyat; Honda forza 300
Güzel bir konu olmuş. Scooter denilince Piaggio x10 u tek geçerim, keşke deneme şansım olsaydı. Denemeye çalışın belki fikirleriniz değişir.
Gezer dolaşır sınız daha sonra temizleyip salonun ortasına koyup seyredersiniz öyle güzel bir makine .
Uzun yolda yakıt sarfiyatını 100 km/saat ile hesaplamak yanlış olur. Motorla boş yolu gören basar da basar. Varsayımı 140 km/saat ile almak daha doğru olur gibi geliyor?
Ne açıdan daha ekonomik ? yakıt, vergi, bakım maliyetleri ?
Scooter düşünsem x max 250 abs de pekala işimi görür. Ama benim içim neden ısınmıyor scootera bir türlü anlamadım
Aynen makina sanat eseri olmuş italyan estetiğinin vücut bulmuş hali.
Motorcu abi sanırım yanlış anlaşılma olmuş, benim kastettiğim 100 km yol gittikten sonra motosikletin kaç litre yakıt tükettiği, 100 km hızla giderken ortalama ne kadar tükettiği değil. İstersen 200 km/saat hızla git motosiklet 100 km sonunda kaç litre yaktı.
o hıza göre çok güzel değerler.
Dünkü çanakkale istanbul yolundan so ra ben de bakınmaya başladım
İnazuma abs hariç tüm.kriterleri karşılı yor
Rosso takılırsa problem çözülür absli gibi olur
Hantal alet göz önüne almak lazim
araziye bulaşmazsan cevap :x-max 250 abs
Hepsine bindim şükür. Daha 400 cc altına düşmem. İnazuma kadar yakıyor benim motor da. X max bana ve Ardcıma rahatsız ve yetersiz geldi uzun yolda. Ama olabilir.
Kardeşim evli çocuklu olarak yazıyorum 250 cc ve üzeri olacak mümkünse bagajı büyük olacak. Hem Pazar'a hem kampa gidebileceksin. Ben çanta bile takmadım motora. 2 kask ve bir avadanlık çanta sığıyor bagaja. Su ve telefon için ayrı gözler var önde.
Senin ilacın büyük scooter NET
Bende sizin düşüncelerinizle arıyorum. biçok motoru denedim 0km istersek 20 binin biraz üstüne çıkmak zorunda kalıyorsun. iki motosiklet arasında kaldım. DUKE 390 2017 yakıt olarak güzel. çekiş gidiş tatminkar fakat iki kişi ve çanta takarım düşünceleri bu motora uygun görünmüyor. ayrıca parça fiyatları ve elektronik aksamı çok olması beni korkuttu. ikincisi ise TRK 502 sanırım yakıt tüketimiyle memnun ederse 27500 lük fiyatıyla biraz sınırı zorlasa da tek motor kalıyor.
Evet biraz önce trk 502 ile beraberdim. Grubumuzdan Uğur bey aldı. Akyazı Sakarya ya gitti geldi. Rodajda dikkatli gidip gelindi. 8000 devirde 140 ile sabit gidebiliyor. Redline yapmadan uzun yol sürüşü yapabildi. 45 nm Torku 4500 devirde üretiyor. Rodajda yakıt tüketimi tam olarak ölçüm 4,6 lt/100 km. Çok güzel ve güçlü yeterli abs var Pirelli lastik ters maşa. Çift silindir torklu uzun yol motoru.
Ama almam NET. 400 cc ve üzeri benim motorumdan güçlü motor gelmezse buna binmeye devam.
Şöyle bir şey daha var. 27500 buna vereceğime daha az yakıt yakan ve Honda markası taşıyan cb 500f almak bana daha mantıklı geliyor. Tak çantayı rüzgarlığı al sana yarı enduro. Hem de aynı paraya daha hafif ve Honda. Yakıt da 3,7 ile 4lt arası oluyor.
Yanlış mıyım?
Varsa doğru verilerle fikir verecek olan vallahi dinleyeceğim. Aralık ayı ya da Fuara kadar bekleyeceğim. Bu arada araştırmaya devam edeceğim.
Bir tane de kara at fotosu koyayım şurada dursun.
Versys felan komik fiyatlarda.
Sifir km istiyorsanız Rx3ievo derim...
Ek olarak; Araziyi aradan çıkar, Araziye girmezsen eğer..., araziden vazgeç, gibi sözlere aldırış etmeyiniz.
Arkadaşlar şaka yapıyor.
Sevgili Safa 400 cc Honda Falconu 4 sene kullandıktan sonra 2 senedir RX3 kullanıyorum. Honda falcon 400
cc 29 hp 32 nm, RX3 250 cc 25 hp 22 nm, yakıt 100 km 3 - 4 litre arası, Honda Falcon 100 km 4 - 5 litre
senin kriterlerini ABS eksiğiyle karşılar. Benim telim profilimde var. Dilediğin zaman arayabilirsin. Bana
her kim ( abi senin motorla bir deneme sürüşü yapabilirmiyim ) derse, hiç itiraz etmeden kabul ediyorum.
Benim vücudumda 2002 bel fıtığı- 2008 paraganglioma - 2015 minüsküs - 2016 ocak dekolman - 2016 ekim bypass açık kalp ameliyatı olmak üzere yakın zamanda geçirilmiş 5 büyük operasyon var. Buna rağmen geçen
sene eşimle birlikte yaklaşık 280 kilo yük rx3 ün üzerinde olmak kaydıyla Bursa - Çeşme İzmir seyahati
yaptım. Hiç bir sıkıntı olmadı. Nasılsa Bursa'dasın , devamını görüştüğümüzde konuşuruz. Selamlar.
Allah nasib ederse yaklaşık 20 gün sonra Bursa Çeşme yolculuğunun ikincisini yapmak istiyurum. Kısmet.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------
RX3 ün artçı konforu KTM nin çoğu motorundan daha daha fazla. Bence KTM single kullanıma uygun bir motor
diye düşünülmeli.
F800st. Bence şehir içi-dışı çok rahat. Artçı ile (ki benim eşim 85kg)çok rahat. Abs, elcik ısıtma, gidon amortisörü, yol bilgisayarı, az yakıt, bol parça, yaş sebebiyle uygun vergi falan filan.... 20 liralara da bulunabiliyor. Artçılı seyahat diyorsan budur. Tabiki yaşına göre artıları fazla olduğundan. Yoksa 8-10 yaşında motor istemem dersen, direkt NC...
250 ye hiç girme, artçı ile gezmek için biraz güçlü birşey tercih et derim naçizane...
TRK 502 4.6lt/100km ise CB 500F ile hemen hemen aynı olabilir. yakıt tüketimleri çok fazla fark edeceğini düşünmüyorum. Araştırmamla CB 500 ortalama 4-5 litre gibi kullanıcı verilerinde. 20kg bir fark var evet TRK ful aksesuarlı ağırlığı tabiki. TRK ya bindim ama kullanamadım nasip olursa yarın kullanıoam. ağırlığı durduğu yerde hissettiriyor CB ye göre.
Burgman 400 veyahut 650.
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)