Ben edremit ve ayvalık arasında kalan ,küçük burhaniyedeyim, burhaniyeden geçen varsa hangi yöne.giderse gitsin eşlik edebilirim
Arefe gunu yola cikicam,Eskisehir - Istanbul yapicam.memleketim olan istanbula gidicem burnumda tutuyor...bu aksam Benim meteye cami taktim yola hazirim... istanbulda da motorumla gezicem bakirkoy sahilden baslayip sahil boyunca rumeli kavagina kadar gezicem.cok ozledim...
bugün saat 17:00 de işyerinden ( gebze ) mesai bitimini takiben çıkıp osmangazi köprüsü üzerinden İzmir-Dikili ye gideceğim kısmetse.
Sinop- Erfelek Şelaleleri... gidip kamp yağacağım... mangal yakıp rakı içeceğim...
geçen sene gitmiştim... tadı damağımda kaldı.. tekrar gideceğim...
yarın çıkacağım yola inşallah...
Arkadaşlar yarın kısmetse Manisa Kırkağaç'ta asker olan kardeşimin yanına gitmek istiyorum.Sabah erken saatte yola çıkıp Tekirdağ'dan feribot ile karşıya geçip devam etmek istiyorum,fakat sefer saati,ücreti hakkıında bilgi edinemedim.Telefonları açmıyorlar ve uzağım biraz oraya.Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı acaba? Her türlü önerilerinize açığım.Teşekkürler
Bayramın 2. Günü istanbuldan günübirlik Edirne'ye gidesim var, birlikte yol yapacak arkadaş olursa daha keyifli olur.
Romanyadayiz, herkese kazasiz surusler iyi bayramlar..
Pazartesi saat 04:00 yada 05:00 gibi istanbuldan orduya gideceğim geredeye kadar otoban sonrası d100
Dün gece önce istiklalde dolandım sonra beyoğlu galata kulesi tekrar taksime çıktım oradan sultanahmete gittim sonra çemberlitaşa çıktım çorba içtim dolandım geldim.. Bugün evdekilerle bayramlaşırım sonra doğru yine avrupa yakasına eminönüye giderim oradan mısır çarşısı sonra rumeli hisarına çıkacağım senelerdir gitmedim 20 seneden fazla olmuştur..Sonra sultanahmet gülhane oradan beyoğlu biraz ziftlenirim sonra istiklalde gezerim midye yerim oradam belki kafam kaldırırsa kadıköye sonra sahilden gebzeye ...İkinci günü ne yaparım bilmem izmite gidebilirim..
03.15 teker döner. İlk hedef Eceabat. 301 km. Bismillah.
2.gunu bursa uzerinden,ayvalik sarimsakli,dikili,sonra aliagada akraba ziyareti,gaziemirde asker ziyareti,duruma gore kuşadasi kuştur da bi deniz yapar manisa uzerinden banaz,afyon,kutahya gediz veya gazligol kirka seyitgazi eskisehir yapabiliriz,iki motor gidecegiz xmax250-inazuma,yormadan sakin sakin..
Feribottayım. Plan değişti. Kepez, Ezine, Ayvacık üzerinden Akçay'a arkadaşların yanına gidiyorum. Biraz takılıp Balıkesir'e geçeceğim.
Merhabalar,
Bir kaç arkadaş özel mesajdan yazmış ama sanırım mobil ile cevaplamada problem var yazdığım mesajlar gitmiyor.
Salı gününe dek bende dikili deyim Salihleraltı da. Bu tarafta olan varsa bayramlaşıp birer kahve içmek isterim. 05311044756 numaram.
İyi bayramlar herkese.
deniz yol çok güzel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)