Bayramın birinci günü yola çıkacağım bende. Sabaha karşı 04:00-05:00 gibi çıkarım inşallah. Spacy Alpha.
Bayramda Köyde Olcağım İçin Depoyu Fulleyip Sessiz Sakin Virajlarda Keyifli Sürüşler Yapıcam Nasip olursa. )
İstanbul-Tekirdağ-Uçmakdere-Şarköy-Gelibolu
Gelibolu-Malkara-Tekirdağ-İstanbul
Nasipse yarın Bursa-Eskişehir güzergahında ters istikametlerde muhtemelen denk geleceğiz gibi.
Bizde oğlumla iki motor (Ktm Duke 125-Tvs Apache) 12.30 civarı Kestel tarafından yola çıkmayı planlıyoruz.
Şimdiden herkese kazasız, belasız,cezasız,arızasız yolculuklar dilerim.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
beyler bayramda bozcaada'da kamp atacaklar olursa haberleşelim. Laflar tanışır eğleniriz.
Kamp alanını olimpos olarak belirledim gençler.
Şu an Çanakkale'deyim, güneye doğru devam edeceğim. Rotası uyuşan varsa beraber sürebiliriz
Bu bayramda da rotam iş ev arası beylikdüzü taksim git gel 80km :((
Malesef bu bayramda da çalışıyorum :((
evden çıkmayacağım
inek gibi yatacağım işallah, çalışmaktan dolayı tembel tembel yatmayı özledim. yine yatamamda motosikletime bakım yaparım ve bilgisayarım ile meşgul olurum(2 tane farklı hdd var ve raid 0 yapmak istiyorum).
boş zamanlarımda yapacak o kadar çok işim var ki inanamazsınız(hobi amaçlı küçük eletronik devrelerle motorlarla uğraşmak, koşu yapmak, bilgisayar ile uğraşmak, motosiklet ile gezmek, denize de girebilirim, kitap okuyabilirim, yapılabilecek çok şey var) fakat sağa sola gezmeyeceğim. misafir gelme gibi bir durum var ve bir kaç komşuya gidebilirim.
son günlerde siyaset sebebiyle abilerim dahil bir çok insan ile konuşmuyorum ve bayramlaşmakta istemiyorum. bu sebepten ötürü yanlış yaptığımı söyleyen ve düşünenler olabilir ama ben böyleyim ve umursamıyorum.
sene boyunca harcamadığım para bayramlarda cebimden çıkıyor ve elime geçen sıkıcı günlerden başka bir şey olmuyor bu yüzden artık sadece istediğimi yapacağım. etrafımda gördüğüm insanlarla bayramlaşırız yeter daha ne olsun?
hadiyin bakalım sağ kalırsanız bayramdan sonra görüşmek dileğiyle iyi bayramlar. aklı başında bir insan o trafiğe girmez yada girse bile dikkat eder, bayram trafiği bile bir yerlere gitmemek için sebep bence.
Benim bayram tatili rota şu, Bandırmaya kadar yaya DO ile, ondan sonrası otomobil ile.
@alper.a
24unde gece yola cikacagim ben. Denk gelemiyoruz. İyi yolculuklar. Orhangazide köfte yiyip devam edin.
1 yatak - beşik
2 beşik yatak odası - salon
3 salon - yatak odasi
4 beşik - yatak
Bizde bu bayram rotası böyle belki arabayla bursaya kayinpederlere gidebiliriz gezin eski bayramlardaki geziler geldi aklima imrendim
kazasiz belasiz gezileriniz olsun
Bayramın 2. Günü Sivas - Adıyaman( nemrut ve menzil) dönüş 3. Gün ters rota
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)