Gaziantep ve Adana hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar var mı?
Reklamlar
-
22 Haziran 2017, 09:39
Herkese selam. Kısmetse Ankara'dan G.Azntep'e motor almaya gidiyorum. Uçakla bu gece Antep'e gidip sabah da motoru alacağım nasipse.
Sonrasında Antep-Adana-Aksaray-Ankara rotasından geri döneceğim.
Gitmişken Gaziantep'te ne yapılabilir ve de Adana'da ?
Gerçi Ramazan'ın son günleri sormak ayıp olmasın da, seferi durumu olacağı için gitmişken Antep ve Adana'da nerede ne yemeyi tavsiye eder buralı arkadaşlar ?
Bir de tabi iftar öncesi açık mekan da olur herhalde.
Çevreyi gezme vaktim olacağını pek sanmıyorum 700 km gibi bir yol olacak önümde, rota hakkında yine de şuraya uğra diyeceğiniz mekan olur mu ?
Reklamlar
-
22 Haziran 2017, 10:06
adana için konuşmak gerekirse. aman aman görecek bişey yok.
iftar öncesi kapalı mekan olmaz adanada. oruç tutmayan çok var çünkü. o konuda sıkıntı yok.
klasik olarak adana da bi kebap yersin. ama gidip de onbaşılar kolcuoğlu gibi bi yerde biraz kazık da yeme.
dede kebap olabilir.
çok yağlı olduğu için adana kebap istemiyorsan, şaşlık kebabını tavsiye ederim. bildiğim kadar sadece mercan ciğer kabap restoranında yapıyorlar. https://tr.foursquare.com/v/mercan-c...b0548542cfb46c
ha onun dışında bi göl çevresi biraz güzel bi öyle manzara göl havası alırsın. onun dışında da trafiğinde bolca öküz vardır.
onun yerinde pozantıda mola ver. hiç yoktan dağ havası nemi az, manzarası güzel. sucuk veya pirzola yiyebilrisin orada. tekirde veya pozantı çivarında.
-
22 Haziran 2017, 11:05
Pozantı'da durmayı düşünüyorum ama Adana merkeze girip yerinde bir kebap yemeden de olmaz sanırım
-
22 Haziran 2017, 11:06
Hocam kebabı "yeşil kapı" da yiyebilirsin.Göl civarlarını gezip orada bici bici yiyebilirsiniz.Gazipaşa da Kazım Büfe de muzlu süt içilebilir.Zaman varsa Çukurova Üniversitesi gezilebilir.Bunlar Adana içindi.
-
22 Haziran 2017, 11:08
Antepte Küşlemeci Halil Ustaya git sonra bana dua edersin.ama iftardan once acik olacagini zannetmem,bi sansini dene yine de
-
22 Haziran 2017, 11:28
hayırlı ugurlu olsun şimdiden yolunuz acık olsun acele etmeyın bayram öncesı trafık ve yollar kalabalık olabilir
-
22 Haziran 2017, 11:41
Kazım büfede muzlu süt kesinlikle içmelisiniz. Şehrin göl kenarı kısmının bir bölümü tamamen toprak yol şu aralar. Kalan kısmında oturulabilir. Onun dışında gezecek bir yerimiz yok maalesef. Kebap olarak da yeşil kapıyı önermem. Salaş diye beğenilen bir mekan ama hijyeni ve lezzeti sıfır. Dede kebap, eyvan kebap veya beyzadeyi öneririm.
-
22 Haziran 2017, 11:53
Antepte beyran çorbası
Doğru düzgün temiz adana ya da ciğer yiyecekseniz ciğerci bedo'yu bulun
-
22 Haziran 2017, 13:23
Teşekkürler arkadaşlar önerilerinizi dikkate alıp güzel bir tercih yapacağım sayenizde
-
22 Haziran 2017, 13:27
chopperrider adlı üyeden alıntı
Herkese selam. Kısmetse Ankara'dan G.Azntep'e motor almaya gidiyorum. Uçakla bu gece Antep'e gidip sabah da motoru alacağım nasipse.
Gerçi Ramazan'ın son günleri sormak ayıp olmasın da, seferi durumu olacağı için
gitmişken Antep ve Adana'da nerede ne yemeyi tavsiye eder buralı arkadaşlar ?
Çevreyi gezme vaktim olacağını pek sanmıyorum 700 km gibi bir yol olacak önümde, rota hakkında yine de şuraya uğra diyeceğiniz mekan olur mu ?
Antep in merkezinde Forum antep e çok yakındı sanırım. Küşlemeci Mehmet Usta var. Orada bir küşleme birde katmer ye. Aklını antep te bırakacaksın
-
22 Haziran 2017, 17:22
Gerçi Ramazan'ın son günleri sormak ayıp olmasın da, seferi durumu olacağı için
gitmişken Antep ve Adana'da nerede ne yemeyi tavsiye eder buralı arkadaşlar ?
Benim merak ettiğim hangi motoru alacaksın onu söyle sana iki şehri de anlatayım
-
22 Haziran 2017, 17:29
-
22 Haziran 2017, 19:14
@EmreKoçyiğit e mesaj atın, adana hakkında gerekli bilgiyi verir.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
22 Haziran 2017, 19:23
Kebapçı şeyhmus yada Hasan usta bu ikisi dışında gerisi tırt, acılı şalgamı unutma
-
22 Haziran 2017, 19:24
seyralem adlı üyeden alıntı
Benim merak ettiğim hangi motoru alacaksın onu söyle sana iki şehri de anlatayım
Honda Nc750s é talibiz
-
22 Haziran 2017, 19:54
Adanaya gidip şırdan yemeden dönme. Nasıl merak ediyorum tadını anlatamam
-
22 Haziran 2017, 20:22
Şırdan sakatata benziyor hayatta yemem
-
22 Haziran 2017, 20:23
Şırdan sakatata benziyor hayatta yemem
Beni dışlıyorlar sen nasıl Adanalısın diye de ben de yemedim ve yemeyi düşünmüyorum. İsterse en lezzetli şey olsun. Mide sonuçta..
-
22 Haziran 2017, 21:23
Adanada Kaburgacı Yaşar'dan kaburga ye. Hilton otelinin orda sorarsan tarif ederler
-
22 Haziran 2017, 22:57
G.Antepte İmam Çağdaş'ı şiddetle tavsiye ederim. https://g.co/kgs/Eh6Cv4
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)