Aksaray'da acıkırsan bi telefon uzağındayım. Profilimde var numaram. Acıkmazsanda çay içeriz mola verirsin. Vaktin varsa burda selime güzelyurt ıhlara vs gezebilirsin.
Aksaray'da acıkırsan bi telefon uzağındayım. Profilimde var numaram. Acıkmazsanda çay içeriz mola verirsin. Vaktin varsa burda selime güzelyurt ıhlara vs gezebilirsin.
Arkadaşlar tüm öneriler için tekrar teşekkür ederim, şu an havaalanında uçağı bekliyorum.
Yarınki programı tavsiyelerinize göre şekillendireceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
Çok teşekkür ederim ilgin için, Aksaray da çok yakın bir dostum var o yüzden uğrayacağım kesinlikle, hatta gece bile kalabilirim. Proje konularını takip ettim kısmetse görmek de nasip olur, haber vericem inşallah.
Antep'de Halil Usta ya da Mehmet Usta'da ya da Üçler'de kebap yemenizi öneririm. Bunlar turistik olmayan gerçek lezzette mekânlardır. Bir de elbette havuç dilimi baklava. Bulabilirseniz alaca çorba tadın mükemmeldir.
Antep-Adana otobanı güzeldir. Genel anlamda küçük cc motorlara ve kıvraklığına alışık oldukları için motoru bisiklet kadar hafif ve pat diye durabilecek gibi algılarlar, özellikle kavşaklarda dikkatli olun.
Motorunuz için şimdiden hayırlı olsun.
Öncelikle motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Adanada merkeze, çarşıya ugrarsan merkez camii ve Taşköprüye ugrayabilirsin gezme amaçlı olarak, yemek için yine çarşıda birbiçer var burada ciğer yenir kebapta yapar ama buranın harika ciğeri vardır,illa kebap yerim dersen biraz kuzeye doğru çıkarsan hasan usta, beyzade,dede kebap vardır.Ama kardeşime şöyle bir tavsiyede bulunayım Adana'da herhangi bir salaş yerde dahi kebap yesen sende harika bir damak tadı bırakacaktır.Bunlarin dışında Adana sıcak olduğu için şimdi tam bici bici zamanıdır Adana'nın sıcağında serinlemek için birebirdir.İşim olmasaydı sana kılavuzluk yapmak isterdim hatta ağırlamak dahi isterdim
Allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın
Her sey bir yana da, konuyla alakasiz olarak; Hasan Usta'yi tavsiye eden arkadaslarin Adana yerlisi olduguna pek ihtimal vermiyorum.
Konuyu acan arkadasima da iyi yolculuklar, kazasiz belasiz surusler. Simdiden hayirli olsun.
Abi büyük ihtimal şu saatlerde Gaziantepdesin. Ne kadar süre kalacaksın bilemediğim için 1 günlük rota söyleyeceğim sen istediğini seç
Sabah kahvaltısına Gaziantep Sanko park'ın arkasında Katmerci zekeriya var orada taze çok güzel katmer çıkar yanı başında da çay bahçesi var orada kahvaltı yapabilirsin. Sabah sabah tatlı bana ağır gelir dersen şehir içinde metanet lokantası var bir beyran içmeni tavsiye ederim. Bulamama ihtimalini göz önünde bulundurursak yine sanko park civarında Kelebek lokanta veya Sakıp ustanın yeri var orada da dilediğin gibi kahvaltını yapabilirsin.
Öğle yemeği için Zeugma müzesinin arkasında Kebapçı Halil usta var. Gidersen küşlemesini yemeden gitme üzülürsün. Gaziantep'e gelip de Tatlı yemeden gitmek hakaret olur. Çetinkaya var yine şehir içinde bir avm. Karşı sokağı tamamen tatlıcı dükkanları. Hepsi gayet leziz sen gönlüne göre alabilirsin marka vermek bu konuda yanlış olur Keşke 1 gün önceden haberim olsaydı seni misafir etmek isterdim şuan maalesef iş yerindeyim Ama akşama kalırsan lütfen haber ver.
merkezde ziraat bankasının arka sokağında tırrekçi abdo'dan haşger kebabı yemeden dönme.
daha ne motoru alıyon mübarek? alikopter filan mı?
Arkadaşlar şimdi Gaziantep'teyim motoru aldık inşallah hayırlı olur. Ya aslında yenen içen şeyin söylenmesi paylaşılması ayıp bir de ramazanın Son Günleri ama niyetli arkadaşlar kusura bakmasın,
Zekeriya ustanın yerini buldum oturdum şimdi. Antep şehir merkezinin ara sokakları havası çok hoş.
Vaktim olsa gezmek isterdim ama yola revan olmam gerek, malum yarın arife.
Herkese iyi dilekleri ve samimi ağırlama istekleri için teşekkür ederim.
Kuvvetleri, nc750 aldık bakalım binmek kısmet olursa.
Anyep sorumlusu aliyle tanis. Dilersen ozelden no atarim. Nizipte savri usta var, tum motorcularin bas dostudur, muthis bir insan. Bu tarafa helirsen ulas bana..
Mumkun mertebe yanina 2 litrelik sisede benzin al. Aksaray ve tuz golu arasi abuk subuk firmalar var. Otoban tercihinse yine de yedek yakit al.
Hayirli ugurlu olsun
Adana da bir kahve ikram edebilirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)