Arabaların fiyatları ile motosikletlerin hızları arasında bağlantı araman insanların boyları ile IQ'ları arasında bir bağlantı aramakla aynı ayarda mantığa sahip.
Tam emin değilim ama belki de bir taşıtın fiyatını etkileyen son hızdan başka şeyler de vardır. Şimdi aklıma gelmiyor ama olabilir yani...
Heryer otobandı ve herkes tapa gaz gidiyordu sende bunla dertlendin kardeş ben anlamıyorum ki bu son hız sevdasın niyedir canım ülkemde
Bajaj qute ile rs 200-cbr 250, Polo ile cbr 600 rr - yzf r6, golf ile afrika twin, bmw 3.20 ile panigale 1299 u karşılaştırmak lazım. Brodwayin karşısına niye ybr koydun onu anlamadım 1998 model zx6r da var o fiyatlara
eğri oturup doğru konuşacaksak;
mesele ekonomi, güvenlik, konforsa ve pizza dağıtıcısı değilseniz cevap 4 tekerlidir.
mesele hedefe varmak, saatlerce yol alabilmekse cevap yine 4 teker.
mesele hanımı işe, çocuğu kreşe, kayınvalideyi terminale bırakmaksa, evet bildiniz; 4 teker
motosiklet pek akıllı işi değil açıkçası.
2016 yılında memlekette trafik kazalarında 7.300 kişi hayatını kaybetmiş.
Kazaların ezici çoğunluğu sürücü hataları sonucu meydana gelmiş.
Burada bahsedilen "sürücü hataları" içerisinde "aşırı hızın" önemli bir yer kapladığına da adım gibi eminim.
Allah aşkına şu hız muhabbetini bırakalım artık arkadaşlar.
https://www.dunya.com/gundem/2016da-...-haberi-368904
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Onu geçtim gidiyoruz çuvalla para verip motor alıyoruz. O kadar paranın üstüne bir de benzin parası veriyoruz. Halbuki 100 liraya bisikletler var. Sordum 5 kuruş benzin parası vermeden istediğin kadar kullanıyormuşsun.
Haksızlık.
25bin liraya special Cross alıp topspeed 90km/s giden adam bu konuyu görmesin.
Allah'ıma kitabıma bıçak manyağı eder hepimizi.
Çok saçma... Araba ile motorsiklet karşılaştırması ne dir? Heleki topspeed ne alaka :D komik.
Aslında arkadasın demek istediği fiyatların aşırı sacma olması 2.el alan vatandasların araclarına sanki hiç bişey olmuyormus gibi fahiş fiyat cekmelerine değinmiş..Herkez hak ettiği değeri yazarsa bu rakamlar normale döner kimse hiç birşeyi biribiriyle kıyaslamaz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)