İlk defa kaza yaptım ve sinirime yenik düştüm
Reklamlar
-
20 Haziran 2017, 20:27
Bugün Ümraniye'de durmuş trafikte arkadan bi arabanın çarpmasıyla yeni aldığım motorumu devirmiş bulundum. Haklı olarak dönüp arkamdaki araca napıyosun ya diye sitem ettim. Adamın hiç birşey umrunda değildi ve ben sana birşey yapmadım ki ne bağırıyosun dedi. Evet yanlış duymadınız bunu dedi Bunu dedikten sonra adam üste çıkmaya çalıştı ve dayanamadım adama orada sinirle 2-3 tane yapıştırdım. Etraftan ayırmaya geldiler, aracın sahibi ondan sonra benden özür diledi. Hayır anlamıyorum neden böyle basit görüyolar bu işi direk canımıza kasıt. Adama en başta özür dileseydiniz bunlar olmazdı dedikten sonra helallik alıp uzaklaştık. Neyseki motorumda birşey yoktu kılcal çizikler dışında. Böyle durumlarla karşılaşan var mı? Karşılaştılar ise nasıl sabrediyorlar böyle insanlara akıl versinler. ( Kavgayı hiç tasvip etmiyorum, bir anlık sinirime yenik düştüm daha sonra bende özür diledim )
Reklamlar
-
20 Haziran 2017, 20:40
madem bir özürle bitecekti neden o kadar sert tepki verdiniz
-
20 Haziran 2017, 20:48
Geçmiş olsun. En korktugum kaza tiplerinden biridir arkadan çarpma. Tabi şu anda düşününce yani olay hasarsız sorunsuz bitmiş ve sakiniz,aklı selim yorumlar benden de gelecek,uzatmayalım gerek yok vs vs. ee olması gereken...
Ama o sinir anıyla kendimizi tutmak mesele,bizi,karakterimizi ,sinirimizi, kontrol edebilme ve rasyonel insan yapan, diğer pirimat tipli yurdum 2 ayaklı Hayvanından ayıran...
Fakat çok zor. Hem çarp hem yüzsüz bir tepki. Bilemiyorum.. Bazen trafiğe çıkmasam bu ülkede diye bir geçiyor içimden :(
Demin komik bir olay anlatayım,arkamdaki bmw korna çalıyor. Ne var diye bakıyorum aynadan ,yanındaki aracı isaret ediyor.bana bakıp foto cekip el sallıyor. Yaw boyle sacma sey olur mu trafikte !!! Dikkatimi dağıtıyor. Korna korna
-
20 Haziran 2017, 20:58
Dayak cennetten çıkmış diyolaa.
-
20 Haziran 2017, 21:03
İlk anda özür dilese sanırım sorun olmazdı. Bu haliyle tahrik eder gibi olmuş.
-
20 Haziran 2017, 21:07
DKN adlı üyeden alıntı
Abi üste çıkmaya çalışması çok kızdırdı beni ya büyük ihtimal telefonla felan uğraşıyordu o an. Canımızın bu kadar kıymetsiz olunmasına sinirlendim sanırım ama özürün dilenme anı önemli bence
-
20 Haziran 2017, 21:15
Beni de dürttüydüler arkadan. Hızlı dokunsaydı devirirdim ama neyse ki sadece hafif dokundu. Hasar neyime yol açmadı.
Dürtme anı: 5:14 dakika. Direkt oraya çekebilirsiniz videoyu. (ben o dakika saniyeyi ayarlayıp koydum linki ama direkt baştan başlayabilir video)
-
20 Haziran 2017, 21:27
banada olmuştu bir sene önce falan.
durur vaziyetteyken arkadan siyah transporter çarptı ve dengemi toparladım düşmeden ve arkamı dönüp baktıüımda benim sepet semirinin boyası trans porterin tamponuna geçmişti :D
sonuç olarak kendin ettin kendin buldun modunda sırıtarak adama baktım ve adamda pardon görmedim dedi ve bende sı...larmı gözüne demedim onun yerine sorun değil demiştim.
yere düşseydim yada motorun bir yeri çizilseydi para isterdim ama olan ona oldu.
-
20 Haziran 2017, 22:03
Neyseki sonucu iyi bitmiş.
-
20 Haziran 2017, 22:06
Salurbey adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. En korktugum kaza tiplerinden biridir arkadan çarpma. Tabi şu anda düşününce yani olay hasarsız sorunsuz bitmiş ve sakiniz,aklı selim yorumlar benden de gelecek,uzatmayalım gerek yok vs vs. ee olması gereken...
Ama o sinir anıyla kendimizi tutmak mesele,bizi,karakterimizi ,sinirimizi, kontrol edebilme ve rasyonel insan yapan, diğer pirimat tipli yurdum 2 ayaklı Hayvanından ayıran...
Fakat çok zor. Hem çarp hem yüzsüz bir tepki. Bilemiyorum.. Bazen trafiğe çıkmasam bu ülkede diye bir geçiyor içimden :(
Demin komik bir olay anlatayım,arkamdaki bmw korna çalıyor. Ne var diye bakıyorum aynadan ,yanındaki aracı isaret ediyor.bana bakıp foto cekip el sallıyor. Yaw boyle sacma sey olur mu trafikte !!! Dikkatimi dağıtıyor. Korna korna
Seninki de ilginçmiş hocam En büyük derdimiz böyle olsun.
-
20 Haziran 2017, 22:37
Allahtan bana olmadi ole bisi cok korkardim sanirim.. hani bos bir an pat arkadan carpinca kotu ya..
Yandan fena çarpılmisligim var keto gibiydim yerde
-
20 Haziran 2017, 22:38
Zararsız gibi görünüyor ama öyle değil. Bu ve buna benzer saçma hareketler sonucunda kaza meydana geliyor.
Lüzumsuz lüzumsuz işler...
-
20 Haziran 2017, 22:52
DKN adlı üyeden alıntı
Bende böyle insanlara anlam veremiyorum, adama çarpıyor ve hiç bişey yokmuş gibi davranıyor, ne yapması gerekiyordu ? Yaptıysada eline sağlık..
-
20 Haziran 2017, 22:58
Öncelikle ellerinize sağlık
Sonra da geçmiş olsun.
Mevzu motora dokunmak düşmesine sebep olmak değil, insan olabilmek.
Bazıları bu dilden anlıyor, yalnız gene de siz sakin olmaya çalışın, millet silah, sopa, elektroshock , sprey, muşta vs. ile geziyor.
-
20 Haziran 2017, 23:02
Aslında hepsi kamerada var. Benim kara kutuda. Bir ekliyim bugün ki olayı.
-
20 Haziran 2017, 23:09
ben senden peşin özür diliyorum yaşım daha genç
-
21 Haziran 2017, 00:16
Salurbey adlı üyeden alıntı
Aslında hepsi kamerada var. Benim kara kutuda. Bir ekliyim bugün ki olayı.
Böyle durumlar için kamera şart sanırım, çok sıcak bakmasam da şuan motovloggerlar yüzünden..
-
21 Haziran 2017, 00:19
yavaş yürüyen dur kalk trafikte banada arkadan arka tekerime bir araç çarptı,o çarpmanın hızıyla benim motorumun ön tekeride öndeki panelvan aracın demir tamponuna çarpıp yana devrilirken son anda tüm gücümle motoru gidondan tutup motorun tamamen yatmasını önledim,hemde arkamda artçımla birlikte,,artçım yumuşak olarak yere düştü ama ben zorda olsa motoru tamamen yatırmadan tuttum
arkadan vuran araç benim motorun lastiğine vurduğu ve ön lastiğimde öndeki aracın tamponuna vurduğu ve bende yatırmadan zar zor motoru tuttuğum için bende hiç hasar olmadı ,benim ön lastiğin vurduğu öndeki aracın demir tamponunda hiç bir hasar yoktu,onu gönderdik
ama arkadaki benim lastiğe vuran aracın sol far ve tamponun bitarafı haşat oldu
vuranda genç bir çocuk,,ilk başta bağırdık çağırdık ama çocuk özür üstüne özür diliyo,noolur hastaneye gidelim bişey olmuştur size diye ısrar edince,,tamam önemli değil dedik olayı kapattık
işin garibi vuran çocuğa önüne niye bakmıyosun dediğimizde ,abi telefona bakıyodum demesi
genelde arkadan vurma ve dokanmaların en büyük sebebi cep telefonuyla konuşmak,mesaj yazmak yada telefonu kurcalamak ve neticesinde dikkatin dağılması
-
21 Haziran 2017, 00:25
-
21 Haziran 2017, 00:37
Arkadan vurdun beni motorumla düşürdün trafik magandasımısın sen. Ya ölseydim şimdi bu motorun grenajları vs hep çizildi karsılayacakmısın bunu. trafiği arıyorum sımdı de. Bak bakalım nsl sana pranı verıyor. İnsan kendı hatası olmayan bısey yuzunden neden kendı malına zarar verdırıp yoluna devam etsinki?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)