hasmet adlı üyeden alıntı
Bizim uyelerimiz "her zaman dogru davranir" cok sakincali bir ifade bence. Buna siz dahil hic bir grup, kulup, kurum, zumre garanti veremez, ki hele hele sizin gibi buyuk bir organizasyon, ne kadar titiz kural ve testleriniz olursa olsun. Degil bir motosiklet kulubu uyesine, isleri geregi ciddi etik kriterlere maruz olan hakimler, savcilar, gazeteciler ve akademisyenlere dahi kimse garanti veremez, denetlenirler. Cunku her insan suc isleyebilir. Ornegini de malesef kapatilan baslikta musahede ettik. Uyeniz oldugunu iddia eden 2 sahis, sadece basindan gecen hadiseyi aktaran ve kesinlikle hakaret icermeyen bir paylasimda bulunan uyeyi, "IP adresiden ev adresini bulup, gelip, baglayip, dovmekle" tehdit etti. Bu uyeniz hakli mi sizce?
Bakin ben motosiklet klubu dusmani falan degilim. Ilk motosikletim orta hacimli bir cruiser'di, ve garajda yer olsa ikinci bir motosiklet olarak cruiser almayi planliyorum simdi de. Kimsenin saci, sakali, gobegi, giyimi ve hayat tarzina da mesafeli degilim; bilakis cesitliliktir, renktir, guzeldir diye dusunuyorum. Ancak ortada bir yanlis var, ve bunun sahiplenilmemesini gormek uzucu. Surekli "biz icinizden biriyiz, her meslekteniz, sorumluyuz, yardimciyiz" diyorsunuz, hakli olarak grubunuza hakaret edenlere tepki gosteriyor ve hakkinizi ariyorsunuz, ancak uyenizin yaptigi yanlisla ilgili tek bir kelime duymadik malesef. Tabi ki size hakaret edenleri ve haksiz yere itibarinizi zedeleyenleri savunmak hakkiniz. Ama peki ya bir uyenizin, hem de klubunuzun ismini arkasina alip "Amerika'da olmasan evine gelip, baglayip, kiz gibi aglatiriz" dedigi benim hakkim ne olacak? Ne yaptim ben size? Destekliyor musunuz bu uyenizi ve davranisini?