150 zor gören gitmeyen bir motora bu para verilmezdi ama
keyifte parada senin.
Hayırlı olsun kazasız belasız eskitmen ve darısının başımıza olması dileğiyle.
hayırlı olsun.. Allah kazasız belasız iyi günlerde kullandırsın.. o janttaki kırmızı şeritler olmamamış... Çıkartın...
Sen kimsenin lafına takılma hocam, on numara iş yapmışsın. Hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız kullanın
Motor gayet yakışıklı da hemen hemen tüm motorlar için konuşuyorum,bu motorların ön far kısmı niye hep çirkin yapılmak zorunda. Birçok motorda aynı şey.
Motor güzel çekici güle güle kullanın ) salak salak da yorum yapmayın forum ahalisi
aşırı hız merakını anlamıyorum zaten... Yolda Motor keyif işidir .
Şu forumda paylasım yaptığıma bazen pisman oluyorum. Hani gercekten mantıklı konusulsa, derimki haa evet hata yapmısım, sen haklısın. 150 yi geçmiyormus Geçmesin yahu varsın 140 la gitsin nedir yani ? Amacim sıkmak olsa ona göre bi makine alırdım zaten. Güzel ahlak ve zeka yoksunu trollerin artık bu forumdan temizlenmesi lazım.
Jant tasarımı, şasi ve arka salıncak tasarımı çok başarılı. ABS olması süper
Gülle gülle kullan hayırlı uğurlu olsun bence güzel yapmışsın çıplak seviyorsan
150 görmediği için kalitesiz değil ''değmez'' bajaj çin malından çok üstün değil çin malı motorlar yerine tercih edilebilir tamam ama gidip 20 bine yakın ücret (vergi,plaka vs,vs) ile hint malına vermek ''bana'' göre yanlış tercih zaten yorumda dediğim gibi ''keyifte,parada senin''
hayırlı olsun.
aynen öyle.Zaten motor arabanın takıldığı yerde basıyor geçiyor,gerekli rahatlığı ve kolaylığı sağlıyor. Şehirlerarası da 3 saatte değil de 5 saatte git. Sonuçta arkadaşın dediği gibi. Motor zevk işi değil mi ? Zevkini çıkara çıkara sür işte daha ne sınırları zorlamaya çalışıyoruz.
Yakışıklı motormuş ha güle güle kullan...Allah kaza bela vermesin..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Çok tarz motor. İyi günlerde kullanın..
Sanki aynı yerde hyosung gördüm diye hatırlıyorum, yanılıyor muyum? :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)