gördüğüm en yakışıklı dominar olmuş hayırlı olsun
gördüğüm en yakışıklı dominar olmuş hayırlı olsun
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullan..
ulaa fevkalade yakışıklıymış be yaaa...
dükkana motorla gidiyorsan gelirim yanına
150 yi zor görüyor olabilir sürmedim bilmiyorum arkadaşlar öyle demiş ancak bence herşey hız değil bana göre hızdan önce konfor ve güvenlik çok daha önemli ki 150 görüyorsa bana o motor yeter şahsen hız beklentisi olan zaten gider racing alır
güzel tercih hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
Güzel günlerde kullanın. Çok güzel görünüyor
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Tekeriniz düz bassın.
Hayırlısı olsun, diğer bajajlardan nedense daha güzel bu meret...
Abi hayırlı olsun.
Çokta yakışıklı duruyor.
Kızılay dağıtmış gibi r25'e binmeye ne gerek var. Millet fındık kadar motorla 170 basmayı matah sanıyor.
Neyse.
Dengesiz çoktur bu forumda. Neler gördüm. Adam motosiklet almış. isim falan vermeyeyim. Ama motosiklette bunların sokakta göremeyecekleri cinsten. Ducati diavel gibi falan hani öyle egzotik nadir bulunan bir araç.
Adamın kilosuna laf etmeyenler mi olmadı. "Para var mutluluk yok" diyen mi. O kadar saygısız denyolar ile karşılaşabiliyoruz. Amman moral bozmayınız abicim.
Kazasız belasız nice km'lere.
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.
Hayirli olsun,kazasiz,belasiz insallah.
Çok güzel çok yakışıklı güçlü ve sınıfına göre ucuz daha ne olsun bajaj candır tekerine taş değmesin dostum güle güle bin
O kadar paraya gider dominar 400 alırım
Hayırlı olsun
Öncelikle alan arkadaşlar güle güle kazasız belasız binsin.Bu kadar ortalık Dominar Dominar diye yıkılınca gidip inceledim bugün.Hatta grubumuzdan bir abimiz almayı düşünüyordu.Fakat büyük hayal kırıklığına uğradım desem yeridir.
Hayal kırıkligi sebebi fiyat/performans ürünleri sunan Bajajin Dominar da pek Fiyat/performans citasina ulaşamaması.Pulsar ile arasında ki fiyat farkı kesinlikle değmez.
Motorun genel anlamda bir kalitesiz işçiliği mevcut, derme çatma geldi.Uzaktan büyük beklenti içine girmiştim doğrusu.Fakat yakından inceleyince biraz hayal kırıklığı oldu.Yani bu motora 18 lira çantası aksesuari ile 19 20 vermek pek mantıklı gelmedi bana.Kalite olarak Japon ve Avrupa motorları ile arasında uçurum var.
Olması gereken fiyatı 15 16 arası.
Olumlu özelliklerine gelirsem oturuş pozisyonu çok iyi biraz Nc serisine benziyor.Konforu iyi ve rahat bir motor.Motorunun ataklığı yerinde.Titreşim kesinlikle var, fakat yumuşak yani çok kötü değil.Büyük bir rahatsızlık vermeyeceğini düşünüyorum.Arka Amortisor ayarlı, radyatör koruması var.
Sonuç olarak şahsi düşüncem o fiyatın fazla olduğu yönünde, alanlara ve binenlere kazasız sürüşler dilerim..
İlk defa görüyorum, şekli şemali çok güzel, trafikte görsem gözlerimi alamam üstünden valla
Hayırlı uğurlu olsun, fabrika çıkışı lastikleri naylon ise şayet, naçizane tavsiyem, değiştirmenden yana.
Tekerin düz bassın.
O 170i gören R25e 2 kişi binip şehirler arası 120-130km hızlarda çok değil 1 saat gidin.Sonra neticenizi tuta tuta artçınız beraber inin.
Aynı yolu aynı hızlarda 150yi göremeyen dominar ile 2 kişi binip gitmeyi deneyin.
(Kalkması ,durması ,hızlanması vs bahsetmeye gerek yok sanırım)
Hayırlı olsun motorun.Benimde çok aklımı çelen bi motor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)