Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanabilmeniz dileğiyle.
Duke 390'dan daha uzun ömürlü bir motor bloğuna sahip olacağına inanıyorum.
Güç/Tork eğrisi sınırlarda değil olması gereken yerde.
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanabilmeniz dileğiyle.
Duke 390'dan daha uzun ömürlü bir motor bloğuna sahip olacağına inanıyorum.
Güç/Tork eğrisi sınırlarda değil olması gereken yerde.
Çok yakışıklı makinaymış. Hayırlı olsun,kazasız belasız sıkıntısız kullanımlar dilerim.
Ben test sürüşüne katıldım.Pulsar,rs gibi değil daha kaliteli ve muhteşem torklu bir alet.Allah kaza bela vermesin.Kalitesi açık ara diğer bajajlardan üstün
Hayırlı uğurlu olsun sıfır olsun senin olsun
beyaz rengi yan taraftan bana ufaktanda olsa xj6 havası veriyor
Bugün kısa bi tur attım 50 km kadar. Bu motoru düşünen arkadaşlara ufak tüyolarım var. Kullanım amacınızı kesinlestirmeden mutlaka almayın, marka modeli ne olursa olsun. Ne beklediğiniz çok önemli.
Henüz rodaj aşamasında olduğu icin motora yoklama çekmedim, ama ivmelenmesi şaşırttı beni. Titresim i sehir ici kısa mesafede kullandığım icin uyuşma derecesine kadar çıkartmadım o konuda hala çeliskiler devam etmekte.
Frenler çok sevimli, pedalın geri tepmesi ABS keyfi bambaşkaymıs. HP ve Tork eğrisi bu hacimdeki bi motor icin çok uygun tutulmus. Naked sınıfında bundan fazlasına ihtiyac yok zaten.
+ Plastik işçiliği hint kalitesi kıvamında. Vasat bi yanı yok, ama Avrupa motorları kadar kaliteli olduğunu söylemem.
+ Fren ve Debriyaj maneti ucuz yollu yapılmıs, alel acele oraya konup, sadece iş görülsün denmis.
+ Soğutma sistemi gayet başarılı , yoğun trafikte ve 30 derecede fan açmadı.
+ Henüz gece deneme fırsatım olmadı ama , ön arka led farlar görünürlük acısından baya güzel iş çıkartıyor.
+ Ve en sevdiğim.. Test ederkende hastası olduğum o motor sesi. Varadero tarzı viiuu viuu diye fısıldayan hoş bi sesi var.
Daha fazla detayı, kullandıkca paylasicam arkadaşlar.
test videolarına baktım 150 yi geçmiyo demişlerdi...160 üstüne çıkıyor geneli
ilerleyen zamanlar da yakıt tüketimi hakkında da bilgi verirseniz harika olur. Yalnız alet harbiden yakışıklı olmuş Allah kazadan beladan hırsızlıktan korusun.
Hayırlı olsun, mondial rx3 olmuş 14000 tl, bence fiyatına göre alınabilecek en iyi motosiklet, aldığınız fiyatın tek rakibi Suzuki inazuma, inazumayı da 400 lük yapsalar fiyat olur 25000 tl, ayrıca görüntüsü kalıplı duruyor ve artçı da rahat eder gibi.
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin pulsar 200 NS ye bindim millet ne derse desin ybr 125 ile ben uzun yollarda ölmüşüm kardeşim
dedim heleki yokuşsa hayırlı olsun yandığının resmidir, bu eminim çok daha iyidir 200 NS den iyi günlerde kullanın
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
evet motoru alır almaz ilk olarak manetleri değiştiriyoruz
dominarı bilmem ama benim apache'de manetker hiç göze hitab etmiyor birde çok uzunlar el korumaya çarpıyorlar titreşim esnasında ses yapıyorlar vede el korumayı biraz aşağı bükük takmama sebep oldular. kısa bir çift altın rengi manet fena olmazdı.
Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin güzel günlerde keyifle eskitmek nasip olsun.
Öncelikle hayırlı olsun hocam motor bloğu eski KTM 390 bloğunun kısılmış hali mi?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)