hayırlı olsun kardeşim.
Evet aynı yer. O yüzden ' Ani bi kararla ' diye belirttim. Kısa süre öncede hyosung almıstım.
Hayırlı olsun Allah kaza bela ceza vermesin, Arkadaki çanta kaç TL'dir acaba?
Nereden bulabiliriz bu ürünü
80 km/h hızdan sonra her motorcunun canlı cenaze adayı olduğu gerçeği varken,
140 görse ne olacak 240 görse.
Bajaj Çin malından farklı değilse, ana sayfasında yukarda neden KTM ve Kawasaki 'nin logoları var, yani onlar bilmiyor bir siz biliyorsunuz.
Pahalı olan motorlar değil, bizim paramızın ne kadar değersiz kalışı. Neden domatese patatese, benzine zam gelince kızıyorsunuz da motor fiyatları artınca 'aa uuu muu bir motora o kadar verilmez diyorsunuz? Motor üreticileri zam yapmıyor ki, perakende fiyatları aynı. ..
Zam ile kur kaybını bir türlü ayıramadı millet.
USD kuru dünyayı yönetirken TL de bu hallere düşmekten kendini kurtaramıyor :(
Bu markalar 400 cc. ye kadar modellerinin motorlarını Bajaj a ürettiriyorlar, yada Bajaj onlara motor üretiyor vs.Motor kalitesinden değil marka dan bahsediyorum. Ondan sonra gel hemen at çamuru izi kalsın.
Kardeş hayırlı olsun, kazasız belasız bin.
Tek tek teşekkürler iyi dilekleriniz icin. Cok daha iyileri sizlerin olsun..
@BerkB : Kappa 35 Litre
Valla çok güzel seçim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin 👍🏻 Kullanım sonrası yakıt sürüş vesayire + ve - lerini yazarsanız almayı düşünen arkadaşlara da yol göstermiş olursunuz tekrar hayırlı olsun 😊
Motorunuz hayırlı olsun, çok güzel. Ben birşey soracağım. Arka sele üstü çantanın fiyatı nedir acaba. Ben zincir kilidimi böyle bir çanta alıp koymak istiyorum. Sığarmı acaba bilmiyorum. Birde nereden aldınız acaba. İyi günler.
Siz beğeniyorsanız, içinize siniyorsa kimin ne dediğini sittir edin. dalganıza bakın. hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
Belki arkadaş için 150 görmekten çok motorun oraya nasıl çıktığı önemlidir de ondan almıştır.
Motor nefis duruyor hayırlı olsun, renk uyumu da harika olmuş. O öndeki cam nasıl uydu ona merak ettim ?
Hocam fotografları görünce salondaki eşyaları satıp motor almış dedim :D Şaka bir yana motor çok yakışıklı duruyor. Hayırlı olsun, yatmasın, düşmesin, üzmesin sizi.
Hayirli olsun, gule gule kullanin.
Siz beğendikten sonra kim ne derse desin.
Kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Arkada gördüğünüz çanta Aliexpress ten alınma,kuyruk çantası diye yazın aliexpress in arama kısmına,çıkıyor zaten 60 lira bişey.
Ön cam ın arkada kıskacları var gidona sabitlenen. Ön kısmınıda orjinal cama birleştirdirdim. Cırt kelepce ile, aralarında ses yapmaması icin mobilyaların altına koyulan sert süngerimsi malzeme var.
naked ve yüksek torklu bir motorda bu adam hiç redline bile sokmayacak belki ara gazlarla gidecek hiç sanmıyorum amacının hız yapmak olduğunu
Çok beğendim. Hayırlı olsun. Bu motosikleti taşlamayın artık arkadaşlar, 150 yi zar zor görüyormuşta falan filan. Beğenen alıyor, burası şikayet başlığı değil...
İyi günlerde kullanın hocam daha yeni Hyosung gd250n almıştınız sattınız mı onu
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)