Sırf şu havalar yüzünden motorsikleti bırakıcam nerdeyse
Reklamlar
-
19 Haziran 2017, 10:53
Arkadaş bu nasıl bir iklimdir ya. 19 Haziran'a gelmişiz 10 gün sonra resmen Temmuz'a merhaba diyeceğiz. TEMMUZ ya bildiğin TEMMUZ'a dayandık ve hala elimizde telefonlarla hava durumuna bakıyoruz. Bütün programlarımı motorsiklete göre yapan ve günde ortalama 40 km bu aracı kullanan bir adam olarak programlarımı sürekli ertelemekten sıkıldım. Hayır araba alsan yattığı yerden devasa masraf yaptığı yetmiyormuş gibi trafikten kafayı sıyırtan komforu ve güvenliği dışında hiçbir artısı olmayan otomobillere sıcak bakmaya başladım resmen
Reklamlar
-
19 Haziran 2017, 10:58
Napcan hocam Yağmura da ihtiyaç var.sonra barajlarda su kalmadı diye alert veriyorlar.
-
19 Haziran 2017, 10:58
Çok ilginç ben de bu havalar ne kadar daha sürer acaba, keşke hiç ısınmasa diyorum.
Siz neden binemiyorsunuz ki? nefis serinlik. mont sırta yapışmadan, nem yüzünden nefes alamaz hale gelmeden fıtı fıtı gidiyoruz.
Bu kadar güzel bir Haziran geçirmek nasib oldu ve birileri bu havaları sevmiyor gerçekten zevkler ve renkler tartışılmazmış
-
19 Haziran 2017, 11:04
snappy x adlı üyeden alıntı
Napcan hocam Yağmura da ihtiyaç var.sonra barajlarda su kalmadı diye alert veriyorlar.
İnanılmaz haklısın hocam ama konuya bir türlü idealist yaklaşamıyorum. Bencil bakıyorum biraz galiba
-
19 Haziran 2017, 11:05
Hocam çok haklısın.Tam sıcaklar geliyor diyoruz 3. günün sonunda kesin yağmur yağıyor.Bunlar hep Serdar Ortaç'ın albüm çıkarmaması ile ilgili.
-
19 Haziran 2017, 11:07
weatherman adlı üyeden alıntı
Çok ilginç ben de bu havalar ne kadar daha sürer acaba, keşke hiç ısınmasa diyorum.
Siz neden binemiyorsunuz ki? nefis serinlik. mont sırta yapışmadan, nem yüzünden nefes alamaz hale gelmeden fıtı fıtı gidiyoruz.
Bu kadar güzel bir Haziran geçirmek nasib oldu ve birileri bu havaları sevmiyor gerçekten zevkler ve renkler tartışılmazmış
Genelde artçılı kullanıyorum hocam serin serin takılmak eyvallah da ıslanmak hiç bana göre değil. Ben işyerine takım elbiseyle gidiyorum mesela. Bugün motorumla gelemedim. Çıkışta antrenmanım var ve şirket servisinin yakalanacağı trafiğin haddi hesabı olmayacak. ben metropolde yaşayan biri olarak yağmura romantik yaklaşamıyorum. Eksileri artılarını götürüyor günlük yaşamımda
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------
abap adlı üyeden alıntı
Hocam çok haklısın.Tam sıcaklar geliyor diyoruz 3. günün sonunda kesin yağmur yağıyor.Bunlar hep Serdar Ortaç'ın albüm çıkarmaması ile ilgili.
Hahaha süpersin ya ofisin orta yerinde güldürdün beni resmen.
-
19 Haziran 2017, 11:09
mesele havanın sıcaklığı değil, zırt-pırt yağmur yağması
-
19 Haziran 2017, 11:11
shruikan adlı üyeden alıntı
mesele havanın sıcaklığı değil, zırt-pırt yağmur yağması
Aynen öyle ve zaten mevsim normalleri de bu değil hani. Yahu bütün kışı zaten yağmur çamurla geçirmişimiz şurada rahat rahat yazı yaşayacağımız kaç ay var ki zaten ..
-
19 Haziran 2017, 11:16
Bunun acısını eylülde çıkarırız diye düşünüyorum
-
19 Haziran 2017, 11:17
Bu iş adamın psikolojisini bozar 2-3 Saatimi ayirip motoru yikiyorum,cilaliyorum zincir temizleyip yagliyorum kapinin onune cekiyorum max 1 gun hoop yagmur.Hadi bidaha yika cilala kapa brandayla hop bidaha yagmurun altinda.Motoru alali 4 ay olcak adam akilli binebildigimi hatirlamiyorum.
-
19 Haziran 2017, 11:22
Merak etmesin sıcak sever - kuru hava severler. Tahminlere göre bu Çarşamba hem yağışlar ayrılıyor, hem de uzuun süreli sıcaklar yerleşiyor. İstanbul gün içi 30 derece ve neredeyse 10 gün yağış yok. (tabii bu ufak değişimler gösterebilir)
Tahmin:
-
19 Haziran 2017, 11:24
31 yaşındayım ve 2009 dan beri motor kullanıyorum, böyle bir iklim görmedim bugüne kadar, Bursa da bizde çok muzdaripiz bu konudan fakat taktiri ilahi bu şekilde.
-
19 Haziran 2017, 11:25
Hava yağışlı diyor ama ben bugün motosiklet ile işe geldim. Evden çıkarken yağış yoktu, yolda şiddetli yağmura yakalanacağımı anladığım zaman durup alt yağmurluğu giyerim. Mont zaten sugeçirmez, motorum da maxi-scooter yani çok sıkıntı yok. Artık mevsim geçişleri çok sert oluyor. Hafta sonu aniden sıcak olacak mesela.
-
19 Haziran 2017, 11:32
Merak etmesin sıcak sever - kuru hava severler. Tahminlere göre bu Çarşamba hem yağışlar ayrılıyor, hem de uzuun süreli sıcaklar yerleşiyor. İstanbul gün içi 30 derece ve neredeyse 10 gün yağış yok. (tabii bu ufak değişimler gösterebilir)
Tahmin:
https://i.hizliresim.com/9dEo05.jpg
Gelsin hocam gelsin de rahatlayalım artık.
-
19 Haziran 2017, 11:33
ustu tenteli motorlardan lazim o zaman :D asya ulkelerinde oldugu gibi..
-
19 Haziran 2017, 11:34
Zippo's adlı üyeden alıntı
Bu iş adamın psikolojisini bozar
2-3 Saatimi ayirip motoru yikiyorum,cilaliyorum zincir temizleyip yagliyorum kapinin onune cekiyorum max 1 gun hoop yagmur.Hadi bidaha yika cilala kapa brandayla hop bidaha yagmurun altinda.Motoru alali 4 ay olcak adam akilli binebildigimi hatirlamiyorum.
Aynen hocam cumartesi sabahı resmen kristal gibi parlattım makineyi meğersem aynı akşama yağmur geliyormuş hiç bakmamıştım telefona şimdi dakika başı hava durumuna bakıyorum. Rezil oldu motor anlayacağın.
-
19 Haziran 2017, 11:36
Ankarada ne yapalım zaten kışın -20 derece
-
19 Haziran 2017, 11:38
hasangazili adlı üyeden alıntı
Ankarada ne yapalım zaten kışın -20 derece
Kışın maalesef motor kullanamıyorum ama Ankara hakkaten zor bir coğrafya hocam allah size kolaylık versin
-
19 Haziran 2017, 11:40
Tahmin:
https://i.hizliresim.com/9dEo05.jpg
nick entry uyumu
-
19 Haziran 2017, 11:48
Jemand adlı üyeden alıntı
nick entry uyumu
ahahaha koptum hocam ya nicke ayrıca bittim:D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)