80CC ÇİNLİ MOTOR (Bisiklete montaj)
Reklamlar
-
18 Haziran 2017, 12:19
Reklamlar
-
18 Haziran 2017, 12:47
bu videoyu bir ay oldu bende izlemiştim. çalıştırma mantığı ise vurdurarak oluyor. aslında güzel bir şey ve kısa mesafeli işe gidip gelmek için kullanılabilir. elektrikli motor almak yerine böyle bir şey yapılsa daha verimli olur bence.
elektrikli motorlara bir türlü ısınamadım nedense, bataryalarının ömrü ve dolma süreleri ve şarjının az yetmesi falan hep verimsiz geliyor bana.
-
18 Haziran 2017, 13:20
Güzel proje Kesiciye de girse tam bizim millete uygun olur =D
-
18 Haziran 2017, 13:31
kapcı apaçiler dedi ya kafasını kırasım geldi veledin.
bide ses çıkarmıyor diyor.bu mobilet motoru benim cuptan yüz kat fazla ses çıkartıyor
-
18 Haziran 2017, 13:42
snappy x adlı üyeden alıntı
bide ses çıkarmıyor diyor.bu mobilet motoru benim cuptan yüz kat fazla ses çıkartıyor
Sakin ol Barış cahilliğine ver abim
-
18 Haziran 2017, 14:25
snappy x adlı üyeden alıntı
Reis bırak çocukla cocuk olma, senin hatrına nerde kapcı Görsem bağırıyorum "Baba teker yapsana" diye.
Sayende Enduro 1 , Cup 2
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
18 Haziran 2017, 14:31
Açtığım konulara bakarsan orda hızar motorundan yapılışı var. Arada binerim çok keyifli oluyor.
-
18 Haziran 2017, 15:30
-
18 Haziran 2017, 17:47
bu kit pahalı 900 tl.
sistemide dandik ve güvensiz. motorda 80cc olmasına rağmen aşırı baygın. muhtemelen çift emişli blok var üzerinde.
buna bu kadar para vermek yerine 200 liraya çin malı motorlu testereler var onlarda direkt arka tekere veya ön tekere monte etmek hem teknik olarak hemde maliyet olarak daha mantıklı.
-
18 Haziran 2017, 17:56
MD.Murat adlı üyeden alıntı
hocam simdi baktım konuna da seninki biraz tipsiz olmus (baya
) ama emeğine sağlık tabi
Sende tiplisini yap. Arkadan çekiş olsun. 150 liraya aldım ben o motoru. 200 dolar verilmez. Motor kiti 300-500 civarında bulunabilir Türkiye'de. Türk lirası.
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)