Merhabalar arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Aslında kendimi bildim bileli bir motor sahibi ve sürücüsü olmak istemişimdir. Bu benim için bir hayal, bir tutku diyebilirim. Madem tutkuydu arkadaşım neden bu kadar geç kaldı diyenler için ilk başlarda ekonomik olarak kendime bakamıyordum. Daha sonrasındaki süreçte ise böbrek hastası olup diyalize girdigim için bu hayalimi gerçekleştiremedim. 1 sene önce nakil oldum. Hayata tekrar bağlandım. Doktorum her ne kadar motor kullanmamı istemese de ben kararlıyım. 65 yaşına gelip keşkelerle yaşamak istemeyen biriyim. Kendimden kısaca bahsettim ve şimdi tavsiyeleriniz hangi konu da olacak buraya gelelim.
Cruiser tarz bir motor edinmek istiyorum. Her zaman tarz olarak hosuma gitmistir. Baslangic icin uygunmudur sizce? Eğer uygunsa 250cc önerebileceğiniz. Kronik arızası az olan ve uzun yolda çok yormayacak, titreşimi az, elden çıkarmakta çok fazla zorlanmayacağım bir motor istiyorum. Dersenizki 150cc cbf ile başla daha iyi diye evet aklımda bu da var. 250cc curiser ile cbf150 arasında sorun yasamak acisindan çok fazla problem cekermiyim? Yani bana kesin 150cc cbf ile basla mi dersiniz?
250cc cruiser önerinizde elden cıkarıken çok zorlanmamak istemememin sebebi ise daha sonraki zamanda touring tarza geçmek istemem. Şimdiden teşekkür ederim.