hastur ordan diyorum bu ne lan motor hariç herşeye benziyor ucube
Nerden biliyorsun temmuzda geleceğini be adam,durmadan yurtdışı fuarlardan biri bir resim paylaşıp o geliyor bu geliyor diyor anca 3 sene sonra geliyor
Bu MT-10'a değil ama MT-10 buna benziyor çünkü bu modelin prototipi çok önceden sergilenmişti. Asıl benzediği motor kasa olarak Hyosung GD250N'dir. Sürücü ve yolcunun oturduğu bölge ve deponun dik çıkışı GD serisinin aynısı olmuş. Peki bu GD serisi neden satmıyor ? Rahatsız, artçı düşünülmeden tasarlanmış sert çizgileri olan kasası yüzünden satmıyor. Yoksa biraz MT ile Inazuma arası bir kasası olsaydı bu fiyatıyla peynir ekmek gibi satacaktı. Bu motor bu görüntü ve kasa ile çıkarsa satış yapması mümkün değil. Çirkinlik abidesi ucube gibi bir motor. Teknik özellikleri çok iyi ama ben Duke'dan güçlü olacağım diyorsa ya çok titreşimlidir ya da çok hafif malzemelerle üretilmiş çok pahalı bir motoru var demektir.
Türkiye'ye gelmesini bırakın, bu haliyle seri üretime geçeceğine bile ihtimal vermiyorum.
Oncelikle uslubunuz konusunda biraz daha dikkatli olmanizi rica ediyorum. Ben hero istanbul yetkilileri ile gecen bir konusmadan hareketle paylastim bunu, bayiden vs ile ilgili bir duyum degil direk yonetim kadrolari olunca paylasmak istedim. Gelir yada gelmez o benim ile alakali birsey degil sonucta ben yonetmiyorum firmayi. Saygilar
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
Nedense bana da zontesi hatirlatiyor.
Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.
Uslup da hakeret edici yazı yazmak istemedim ,hani hafif meşrep dille yazılmış.O yüzden şahsınıza nazır bir hakaret algılamayın.Kırdıysamda özür dilerim hocam.
Ama temmuzda gelecek demek çok yanlış,lansmanı yapılmamış hiç bir bilgiye sahip olunmayan mal hakkında ben duydum temmuzda gelecek demekde yanlış kusura bakmayın.
Bence şekli çok güzel. Sadece motor kısmı biraz açıktaymış gibi geldi. Neden yeniliğe bu kadar karşısınız Bi kaç yıl içinde bu tipteki motorlar çok yaygın hale gelecek. Hala yuvarlak hatlı motosikletler mi bekliyorsunuz cbf 150 gibi
Hero değil de üzerinde Yamaha veya Honda yazsaydı yorumlar çok değişik olurdu.
Arkadaşlar bu arada motosiklet tek silindir değil sıralı çift silindir 620 cc.Ön far tasarımı ve acayip ismi dışında benim hoşuma gitti gibi.
Bu arada şunu da diyeyim, 620 cc motorun 690 cc üstelik çok iddialı bir motordan daha fazla tork vermesi bana göre mümkün değildir. Tork değerleri hacimle bağlantılı olarak artar veya azalırlar. Bu konuda motoru tasarlayan firmanın, özellikle düşürmek için uğraşmadıysa veya arttırmak için turbo, kompresör vs. eklemediyse çok etkisi olamaz. Bunu demişken aklıma beni çok şaşırtan Regal Raptor DD350 geldi. Bu motor 350 cc ile 22 Nm tork veriyor(muş). Her yerde böyle yazıyor ama böyle bir şey nasıl olur bilemiyorum ? 22 Nm normalde 250 cc motorların torkudur. 350 cc'den 30 Nm civarı tork alınması gerekirdi. Ya değerler yanlış ya da Regal gerçekten teknoloji olarak çok geride kalmış sanırım.
620cc 79 hp 2 silindir... Biraz düşündürür bu motor fiyatı uygun olursa alan çıkacaktır fakat çoğu 600lüğün yanına yaklaşmasını tavsiye etmem alanın.
ne yaptınız olum bunu google sketch up la çizip uu beybi biz bunu street fighter deriz ergenlere apaçilere iteleriz mi dediniz o ne biçim tasarım la
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)