Bunun amacı ne? Ne anlıyorsunuz?
-
17 Haziran 2017, 14:12
zaten belirli bir mahalle kasabadan çıkmıyorlar.sürekli kasis çukur olduğu için 30-40 ile gidiyorlar. air süspansiyon taktırıp yüksek halde kullananı da var.
motora aksesuar modifiye severim de şu pıstırma işini sevemedim bir türlü. yine de kendi zevki kendi parası adamların.
Reklamlar
-
17 Haziran 2017, 14:32
Bunun neresi zevk, neresi görsellik, hangi adam akıllı insan bu tarz bir motora biner.Ülkemizin dört bir yanını sarmış durum da.Binen tipler belli zaten.Motosikletleri bu hale getirip motorcuyuz diyorlar.küçük şehirlere dikkat edin, motosiklet denilince insanların aklına bunlar geliyor herkes arkalarından sövüyor.
-
17 Haziran 2017, 14:36
Bu cg lere binip de kask takan onu da geçtim insan gibi kullanana rastlamadım.
-
17 Haziran 2017, 14:41
Bizim buralarda da türemeye başladı egzozları kafa bırakmıyor insanda
Kendi zevkleri insanları rahatsız etmeden ne isterlerse yapsınlar
-
17 Haziran 2017, 14:46
Bence de zevksizlik,hatta saçma sapan bir şey, ama; nasıl bir vizyonsuzluğa sahipsin ki sırf bu insanların senden farklı olan göz zevkinden dolayı "Devletin acilen bu arkadaşlar hakkında yaptırım yapması şarttır!" gibi bir cümle kuruyorsun !
Devlet, 'bu modifikasyon olmamış, bizimle değilsin' mi diyecek, yoksa 'çok zevksizsin keşke ölsen' mi desinler. Görsel kişileşselleştirmelere değil, çevreyi rahatsız eden egzos gürültüsü yapanlara yaptırım uygulanmalı. Yaya yolunda egzos bağırta bağırta süren, yayalara korna çalan hayvaoğlu hayvanların da ehliyetine el koysunlar hatta.
-
17 Haziran 2017, 14:59
modifiyede ankara ekolü bir başkadır,
-
17 Haziran 2017, 15:06
rebirth adlı üyeden alıntı
Bence de zevksizlik,hatta saçma sapan bir şey, ama; nasıl bir vizyonsuzluğa sahipsin ki sırf bu insanların senden farklı olan göz zevkinden dolayı "Devletin acilen bu arkadaşlar hakkında yaptırım yapması şarttır!" gibi bir cümle kuruyorsun !
Devlet, 'bu modifikasyon olmamış, bizimle değilsin' mi diyecek, yoksa 'çok zevksizsin keşke ölsen' mi desinler. Görsel kişileşselleştirmelere değil, çevreyi rahatsız eden egzos gürültüsü yapanlara yaptırım uygulanmalı. Yaya yolunda egzos bağırta bağırta süren, yayalara korna çalan hayvaoğlu hayvanların da ehliyetine el koysunlar hatta.
modifiyelerine değil hayatı aksamları çıkarmalarına ve değiştirmelerine yaptırım uygusaınlar diyorum. amorsisörsüz yere 1cm yükseklikte bir motor herkes için tehlikeli. altına ufacık bir taş girse o kişi dengesini kaybedecek ve belkide birine çarpacak.
Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU
-
17 Haziran 2017, 15:35
Belki o yaşta olsak bizde aynı şeyi yapacağız bunlar geçici hevesler yıllar önce javalar pejolar açık eksoz gezerlerdi şimdi bunlar çocuklar umarım kazasız belasız büyüsünler bunlarda bizim aramıza katılırlar kendileri bile gülerler bu yaptıklarına.Onun için bırakın kimseye zararı dokunmuyosa istediği gibi enerjisini atsın.Ot çöp kullanmasında ...
-
17 Haziran 2017, 15:55
Hadi aerodinamik olsun diye alçaltılan arabalara benzetmek için amortisorlerin kesilmesini anlarım. Saçma bir mantık ama yinede nereden çıktığı belli.
Peki bu seleyi streç filmle kaplamak ne oluyor yahu? Kim düşünmüş bunu? Nasıl bir mantıkla yapıyorlar? Güzel gözükmüyor bir faydası da yok. Motosiklet yeni alınmış gibi olsun diye mi yapıyorlar acaba?
-
17 Haziran 2017, 16:00
Capitao_3 adlı üyeden alıntı
modifiyelerine değil hayatı aksamları çıkarmalarına ve değiştirmelerine yaptırım uygusaınlar diyorum. amorsisörsüz yere 1cm yükseklikte bir motor herkes için tehlikeli. altına ufacık bir taş girse o kişi dengesini kaybedecek ve belkide birine çarpacak.
Bunu daha açık belirtseymişiniz keşke, birçok kişi de görsel zevksizliklerine değindiğinizi düşünmüş benim gibi. Bırakın doğalseleksiyon işlesin, insanlara karşı yarattıkları risk eminim ki apaçi arabacılardan, doblocu tayfadan daha azdır.
-
17 Haziran 2017, 16:10
15-16 yaşımda cyrpton vardı hiç böyle şeyler yapmadım abi.7 sene önce yani, o sıralar sadece egzoz delinirdi ben yine rahatsız olurdum.
-
17 Haziran 2017, 16:16
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Hadi aerodinamik olsun diye alçaltılan arabalara benzetmek için amortisorlerin kesilmesini anlarım. Saçma bir mantık ama yinede nereden çıktığı belli.
Peki bu seleyi streç filmle kaplamak ne oluyor yahu? Kim düşünmüş bunu? Nasıl bir mantıkla yapıyorlar? Güzel gözükmüyor bir faydası da yok. Motosiklet yeni alınmış gibi olsun diye mi yapıyorlar acaba?
Hayır hocam, bence toto kaymasin diyedir...
+299 gidiyor ellaam onun için rüzgar üstünden atabilir felan diyolardır.
Malum motorun üstüne rüzgar kesilsin diye uzanan adam, strec filmide ancak bu mantıkla yapar.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
17 Haziran 2017, 17:15
Hubalahubhub adlı üyeden alıntı
Cogunlukla guneydogu ve guney bolge illerimizde goruluyor. Bence cografya ile alakali olabilir karsilikli kulturlesme etkisi diye dusunuyorum.
Çanakkalede de aynı durum söz konusu, iş kafada bitiyor...
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
17 Haziran 2017, 17:21
Bu durumun bölgeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Şuan Türkiye'nin en batısında, Edirne gibi bir şehirde bile bunlardan en az Adana'da olduğu kadar var. Kafa ütülemekten başka birşey yapmıyorlar. Ve benim kendi gözlemimdir ki bu arkadaşların çoğu okul okumayan 17-23 yaş aralığında kişiler..
-
17 Haziran 2017, 17:31
Bunlardan her yerde var hani abuk subuk egzoz takmasalar saygı duyarım zevktir derim .
Bizim semtte var 2 kafadar bu tarz takılan bı dursa sırf egzoz yüzünden dinlene dinlene dovecem arizona kertenkelelerini ama kesinlikle durmuyorlar
-
17 Haziran 2017, 19:10
Balıkesir'de bir çok var bunlardan.
Hiç biri kulüp üyesi değil, eğitim almamış, etkinliklere gelmez, egzozu açık dolaşırlar sadece. Kasklarını kafaya değil kollarına takarlar. Kafa çalışmıyor çünkü. Zekada, beyin kısmında problem var. Kapalı kutu. Ne söylesen anlamazlar. Ekipmanın e 'sine para harcamazlar.
Hiç bir fen liselisi'ni veya özel okul öğrencisini bu motora binerken görmedim. Zeka seviyesiyle bağlantılı bir durum olduğunu düşünüyorum. Zeki çocuklar, çalışkan çocuklar, zengin çocuklar bu motora binmiyor. Bu motora binenler okumayı zor öğrenmiş, kafası çok çalışmayan kesim genelde. Kendine ait bir aracı oluyor ve zıvanadan çıkıyor.
Nezih semtlerde oturmazlar genelde. Bu motorlara binenlerin çoğunda bu motordan başka motor alacak parası da yoktur.
Geri zekalıca egzos sesleri ile kul hakkına giriyorlar. Hakkımı helal etmiyorum.
Trafikte görünce uzaklaşmaya çalışırım. Çok maganda ve çok rahatsız ediciler.
-
17 Haziran 2017, 19:14
CG bu ülkenin kültürüdür. Kask taksalar daha iyi ama beyse... sonuçta buraların kültürü
-
17 Haziran 2017, 19:22
Herkesin zevkine hiçkimse karışamaz. O streç film kaplamalı selenin üzerine şöyle güzel bir göbek salata ne giderdi be...
-
17 Haziran 2017, 19:23
Bu kişilere neden buna biniyosun dediğinizde jepon alacak para yohtur abey derler ama üstünde bi motor parası daha modifiye vardır. bu saçma sapan modifiyeye harcadıkları parayı gidip ekipmana harcasalar keşke...
-
17 Haziran 2017, 19:23
rebirth adlı üyeden alıntı
Bunu daha açık belirtseymişiniz keşke, birçok kişi de görsel zevksizliklerine değindiğinizi düşünmüş benim gibi. Bırakın doğalseleksiyon işlesin, insanlara karşı yarattıkları risk eminim ki apaçi arabacılardan, doblocu tayfadan daha azdır.
az olmsa onları masum yapmaz onlar yüzünden motorcular yaftalanıyor!
Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)