Bunun amacı ne? Ne anlıyorsunuz?
Reklamlar
-
17 Haziran 2017, 12:46
Reklamlar
-
17 Haziran 2017, 12:48
ben begendim fotoğraftaki motorları.
-
17 Haziran 2017, 12:56
Yaptıkları görsel şeyler çok problem değil ancak amortisörleri düşürüp konfordan feragat etmek aklıma hiç sığmıyor arkadaş sen onu düşürünce ne oluyor ya düşün bitane zıplaya zıplaya gidiyorsun bak işte demekki o alet senin öyle zıplamanı engelliyo ki koymuşlar
Birde egzoz olayı kendimi geçtim artık süren adamda kafa beyin kalıyor mu bilmiyorum.
-
17 Haziran 2017, 12:59
en üsttekinin aynısı benim yeğenimde de var. oda sökmüş amasör falan motorda hak getire hiç bişey yok. altı yere sürte sürte biniyor. en ufak kasis takla açma sebebi. 3 sefer dövdüm eşşek kadar çocuğu vazgeçmiyor amasörleri takıp bana gösterip ertesi gün geri söküyor.
-
17 Haziran 2017, 13:08
Cogunlukla guneydogu ve guney bolge illerimizde goruluyor. Bence cografya ile alakali olabilir karsilikli kulturlesme etkisi diye dusunuyorum.
-
17 Haziran 2017, 13:08
sanane bilader insanların zevkine karışamazsın.sanki ülkenin herşeyi dört dörtlükte devletin bunlara yaptırım yaptırması lazım diyorsun.gitsin önce terörü bitirsin.
-
17 Haziran 2017, 13:09
Bu bir süreçtir.
Gelir düzeyinde, eğitim düzeyinde yükselme oldukça motorlarında ve modifiyelerınde değişiklikler olacaktır.
Teşbihte hata olmasın ingiliz Cafe-Racer akımı da bu şekilde başlamış desem çok abartılı bir yorum olur muki?
Başka ülkede olsaydı bu tarz motorların pist yarısını duzenlerdı federasyonlar. Gençler rahat ederdi bu sayede.
Zamana ihtiyacımız var memleket olarak. 50 yıl falan. Acele etmeyin.
-
17 Haziran 2017, 13:13
Hubalahubhub adlı üyeden alıntı
Cogunlukla guneydogu ve guney bolge illerimizde goruluyor. Bence cografya ile alakali olabilir karsilikli kulturlesme etkisi diye dusunuyorum.
ilgisi yok ben bandırma erdekte sürekli olarak görüyorum. binenlerde genellikle bu bölgenin insanı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------
mephamd adlı üyeden alıntı
Bu bir süreçtir.
Gelir düzeyinde, eğitim düzeyinde yükselme oldukça motorlarında ve modifiyelerınde değişiklikler olacaktır.
Teşbihte hata olmasın ingiliz Cafe-Racer akımı da bu şekilde başlamış desem çok abartılı bir yorum olur muki?
Başka ülkede olsaydı bu tarz motorların pist yarısını duzenlerdı federasyonlar. Gençler rahat ederdi bu sayede.
motora modifiye yapmak farklı birşey motorun hayati parçalarını iptal etmek ayrı birşey. ben amortisorlerini iptal eden. ayaklıkları kaldıran bir cafe racer görmedim.
Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU
-
17 Haziran 2017, 13:14
mephamd adlı üyeden alıntı
Bu bir süreçtir.
adam haklı.
-
17 Haziran 2017, 13:17
Yaa kendi zevki naparsa yapsında arkadaş o egzoz yokmu gece gece patlatmalar gürültüler hastası var bebeği var ayıptır arkadaş
-
17 Haziran 2017, 13:18
Konuyu açan arkadaş nasıl bir insan evladı?
-
17 Haziran 2017, 13:29
Kasklarını taktıktan ve motorlarını geceleri bağırtmadıktan sonra iyi çocuklar aslında.Ayrıca kasklarına kamera takıp maymun gibi çiftetelli oynayıp ayna kırdıklarını hiç zannetmiyorum.
-
17 Haziran 2017, 13:32
2 hafta amörtisörüm patlak gezdim yaşadığım tehlikeleri atlattığım kazaları sayamadım bile. bunu yapan gençler buna göre de kullanır ama ölümcül bi modifiye bu. hayırlı olacağını sanmıyorum.
-
17 Haziran 2017, 13:41
Kimin ne yaptığından sanane arkadaşım?
Nedir bu çekememezlik? Sevgilini basık cg kullanan kekonun birine mi kaptırdın yoksa?
-
17 Haziran 2017, 13:44
doğuyla falan alakası yok. ben işim gereği bir çok ili geziyorum her yerdeler. bi tek istanbulda görmedim. belki mahalle aralarında vardır oralarda da.
Bu iş honda hornetlerle başladı sonra bu cglere kadar sıçradı
-
17 Haziran 2017, 13:45
mersin adana civarını bu motorlar olmadan düşünemiyorum. denizlinin horozu nasılsa mersin adananın cg si öyle.
-
17 Haziran 2017, 13:46
Gönül ister ki herkes çok milyarlık motorlara binsin kaliteli sürüş keyfini yaşasın ama adamın maddi durumu ona yetiyor ve kendince onu güzelleştirmeye çalışıyor. Düşünsene kimse bu motorlara binmez ise kuba mondial gibi firmaların satışı düşecek ve piyasadan çekilecek o zamanda honda alternatif marka kalmıyor diye fiyat yükseltecek ve sende artık motora binemeyeceksin.
-
17 Haziran 2017, 13:50
Bölge ile alakası yok bunlar her yerdeler manisa da denizlide. Geçen gördüm park edecekken hafif sağa yatırdı motoru napıyor bu dedim meğer ayaklık yokmuş egzoz a dayayıp park ediyormuş
-
17 Haziran 2017, 13:51
doğal seleksiyon azalınca herkes kendi doğal seleksiyonunu yaratıyor.
ev tipi, ev yapımı doğal seleksiyon oluyor.
keşke böyle azalarak kendi kendilerini bitirseler.
yalnız, benimde 2 tane oğlan var, ileride böyle bir işe kalkışırlarsa, polise ihbar ederim, jandarmayı falan ararım. amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokarım.
-
17 Haziran 2017, 14:00
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)