Üniversite sınavı esnasında da caaaarrrtttt diye efsane egzoz sesleriyle geçiyorlardı. Konsantrasyon falan bırakmıyorlar insanlarda. Virajlarda patlayarak azalarak bitmelerini umuyorum cgli trreklerin..
Üniversite sınavı esnasında da caaaarrrtttt diye efsane egzoz sesleriyle geçiyorlardı. Konsantrasyon falan bırakmıyorlar insanlarda. Virajlarda patlayarak azalarak bitmelerini umuyorum cgli trreklerin..
modifiye dediğimiz şey şu amerikan belgesellerinde izlediğimiz şeylerdir.
modifiye demek zevk, estetik ve zerafetin buluşma noktası demektir.
modifiye demek görsel ziyafet demektir. görünce iç açılması, yaratıcılık, inovasyon, kreasyon, hayal gücü demektir.
ve fakat şu selesi "laylon" ile kaplanmış, amortisörleri alınmış, böcek gibi duran makinalar kesinlikle modifiye değildir. olsa olsa lumpen kültürün hayata basit bir yansımasıdır sadece.
sıfır zevk ve de sıfır estetikten yoksun, ne idüğü belirsiz demir yığınlarını övenler, farkında olmadan kendi lumpenliklerini övüyor.
tam bir kasaba zihniyeti.
aramızdaki cgleri öğrenmiş olduk
Bu şey değil mi ya hani "siz bizle dalga geçersiniz ama bizler 3.000 TL'ye aldığımız motorlara 10.000 TL modifiye yaparız" diyen kekoların oyuncakları :D
la lümpenin bayrak sallayanı, mesajımı sildirip bi de ağlıyosun, tekrar yazarım elime mi yapışır.
motor zevki, şekli üzerinden bildiği bütün artistink kelimeleri ardarda kullanarak ukala ukala tespitler yapmak lümpenlik midir, kasabalılık mıdır bilmem de hırtlık olduğu kesin.
Olay tamamen kalıp işte. Sıkıntı da orada. Ben şahsen hiç ceketi olan cg ci bile görmedim. (Elbet vardır da başka yerlerde, Adana burası) Kaskı polis savar olarak taşıyıp, kollarına takıyorlar. Sırf ses çıksın diye veya egzos duman atsın diye kendilerine has ilginç yöntemleri var.
Öyle bir kalıp oturtmuşlar ki, tam ekipman birisi cg tipi bir motoru gerçekten adam akıllı sürse bile göreceği muamele çok yüksek oranlarda diğerlerine olan gibi olacaktır. Bir diğer konuda, "Motosiklet tarzlarına göre kendimizi kalıplara sokuyoruz." yazmış bir arkadaş. Konu biraz oraya geliyor.
Buna benzer bir konudaki en büyük uktelerimden biri ise Şahin-Doğan arabalardır. Bana göre keskin hatlarından dolayı güzel tasarıma sahip bir arabadır. Ama gel de sen bunu bir Şahin sürerken ışıklarda durduğunda yanındaki arabaya anlat.
Maalesef bu kalıpların kırılması biraz zor.
Herşeyi anladım da o sele niye streç filmle kaplanır? tv kumandasını streç filmle kaplamak gibi birşey mi? eskimesin diye.
Ben her motorun orjinal halini severim tabi rengini felan değiştirir sticker felan yapıştırır orası ayrı bazı arkadaşlar o konuda harikalar yaratıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)