Merhaba arkadaşlar motor arıyorum başlangıç için CBR 250 ve r25 hoşuma gitti ama hep yolda kullanmayacağım arasıra dağa taşa vuracağım önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar motor arıyorum başlangıç için CBR 250 ve r25 hoşuma gitti ama hep yolda kullanmayacağım arasıra dağa taşa vuracağım önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Daha naked tarzı birseyler bakabilirsin R25 daga tasa gelmez,Ktm bakabilirsin baslangıc içinse commuter gibi biseyler bak derim.
Arazi yani köy yolu falan gibi ara sıra dağlık yollar falan
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------
Güzel görünümlü iyi kaçan ama ara sıra köy yoluna taşlık yollara falan girebilecek bir motor istiyorum hocam.
Sevgili RoofRoof nx4 Honda falconu 2011 den 2015 e kadar kullandım. Kesinlikle tecrübesiz motorcuya
tavsiye etmem. Hatta motosiklet tamircisi olmayana yada tamirci kadar kadar anlamayana tavsiye etmem. Ha
gerçekten çok tatlı bir motor. Çok tatlı bir sürüşü var. Ama Honda'nın Brezilya için Brezilya'da ürettiği
O ülkede yığınla parçası olan ama TR de asla parçasını bulamayacağın motor. Şu anda aynı makinayı enjeksiyonlu oarak Nova falcon ismiyle üretmeye de devam ediyorlar. Daha da mükemmel hale geldi ama
Euro 3 bile değil. TR de yalnızca 2003-2004-2005 modelleri var. Sonuçta en yenisi 12 senelik motor. Ben
çok kıvrandım dolandım . Sizler bari sıkıntı çekmeyin . Selamlar.
Yazdığınız motorlar uymaz hocam dağa taşa, kısmen mt-25 olabilir. Güzel görünen, iyi kaçan kriterlerinize uyuyor ama dağ taş konusunda emin değilim ama her türlü r25 ve cbr250 dan iyidir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)