Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

FİKRİNİZİ ALMAK İSTİYORUM :)

REKLAM ALANI

Öncelikle sizlere çok teşekkür ederim.
    Ben yıllardır motor almak istiyordum ailem hep karşı çıktı izin vermedi nasip oldu iknada ettim motor almaya
    Binlerce video forum sitelerinden dolaştım izledim motor hakkında bilgiler aldım elbette eksiklerim oldukça fazladır bu eksikleri siz degerli
    abilerimiz kardeşlerimiz ile gidermek istiyorum. Sizin fikirleriniz önerileriniz benim için çok önemli.
    Öncelikle bu soruyu sormak istiyorum birçok sitede videoda olumlu olumsuz yanıtlıyorlar benimde canım sıkılıyor olumsuz cevap alınca.
    Benim boyum 1.70 Kilo 60 Ayrıca bütçem 10 bin tl motor için. Ekipmanlara 2.500 tl ayırıyorum ekipmanlarım saglam olsun öyle motoru alacagım. Honda cbr 125 veya yamaha r125 almak istiyorum ama bu benim başlangıç motorum sayılabilir.motorlardan birini alsam boy kiloda sıkıntı yaşar mıyım ? Durdugum zaman boydan dolayı sıkıntı yaşamak istemiyorum
    Honda cbr 125 kullanımı daha rahat ve parça konusunda yamahadan daha uygun diye biliyorum.
    Yamaha kullanımı daha zor şu açıdan oturuş konsunda rahatsız bir motor diye biliyorum r125 hakkında parçasıda hondaya göre daha pahalı.
    ve o kadar çok şey var ki yazamadıgım uzun olacak diye
    İlk motorum 50 cc bir motordu daha sonra 150 cc motora bindim 3 ay sonra satıldı ..
    Sizce hangisini almalıyım teşekkür ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    korkmazunal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF150
    Tecrüben varsa honda daha iyi olur yamaha'ya göre. Parçası daha ucuzdur.

Tecrübem bu tarz motorlarda yok hatta maalesef ikinci el alaacagım alırsamda

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    R125'in tipi şekli şemali tartışmasız daha agrasif ve göze daha hoş gelen sivri hatlara sahip bir tasarıma sahip.Ama bana parça ucuzluğu, bolluğu lazım diyorsan honda diğer türlü yamaha.

Kesinlikle öyle Yamaha R125 çok güzel parça konusu çok önemli çünkü parçadan dolayı üzülmeyeyim Tabi şöyle bir sorun olur mu siz daha iyi bilirsiniz boy konusunda sıkıntı yaşar mıyım bu motorlarda gerçekten çok düşündürüyor boy konusu.
    Üniversitede okuyorum ögrenciyim nede olsa aracımda var ama motor sevgisi küçüklükten gelen birşey kazanarak aldıgm motor olacak yıllardır bunu hayali ile birşeyler yapmaya çalışıyorum bu 2 motordan birini almayı istiyorum dedigim gibi sizin fikirleriniz önerileriniz gerçekten çok önemli.

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    O zaman cbr şimdiden hayırlı olsun diyelim.170 boyla çok sıkıntı çekmezsiniz cbr'da.Kazasız belasız binin inşallah.

Çok teşekkür ederim. Hepimiz kazasız belasız binelim inşallah

Motosikleti
    Mondial 100 MG Superboy
    Çok istiyorsanız r125 alın hondayı görmeyin bence. Boy çok sıkıntı olmaz tek ayakla durulur oturuş pozisyonuna da alışırsınız tek sıkıntı yedek parça fiyatı olur.

R125 dış görünüş olarak CBR dan çok daha güzel. Benim önceligim bu iki motordan hangisinde daha rahat kullanış saglayabilirim ve yedek parça konusunda hangisi daha uygun olur önceliklerim bunlar. R125 de oturuş pozisyonu çogu kişinin söyledigi CBR'a göre daha sıkıntılı diyor hiç kullanmadım bilmiyorum son rötuşleri sizlerle yapmak istedim.

Alıntı m.ozefe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle sizlere çok teşekkür ederim.
    Ben yıllardır motor almak istiyordum ailem hep karşı çıktı izin vermedi nasip oldu iknada ettim motor almaya
    Binlerce video forum sitelerinden dolaştım izledim motor hakkında bilgiler aldım elbette eksiklerim oldukça fazladır bu eksikleri siz degerli
    abilerimiz kardeşlerimiz ile gidermek istiyorum. Sizin fikirleriniz önerileriniz benim için çok önemli.
    Öncelikle bu soruyu sormak istiyorum birçok sitede videoda olumlu olumsuz yanıtlıyorlar benimde canım sıkılıyor olumsuz cevap alınca.
    Benim boyum 1.70 Kilo 60 Ayrıca bütçem 10 bin tl motor için. Ekipmanlara 2.500 tl ayırıyorum ekipmanlarım saglam olsun öyle motoru alacagım. Honda cbr 125 veya yamaha r125 almak istiyorum ama bu benim başlangıç motorum sayılabilir.motorlardan birini alsam boy kiloda sıkıntı yaşar mıyım ? Durdugum zaman boydan dolayı sıkıntı yaşamak istemiyorum
    Honda cbr 125 kullanımı daha rahat ve parça konusunda yamahadan daha uygun diye biliyorum.
    Yamaha kullanımı daha zor şu açıdan oturuş konsunda rahatsız bir motor diye biliyorum r125 hakkında parçasıda hondaya göre daha pahalı.
    ve o kadar çok şey var ki yazamadıgım uzun olacak diye
    İlk motorum 50 cc bir motordu daha sonra 150 cc motora bindim 3 ay sonra satıldı ..
    Sizce hangisini almalıyım teşekkür ederim
    2.el kimin nasıl kullandığı belli olmayan bir motor alacağına sıfır bir motor al dostum örnek titanic 150-s veya r modeli motor kendini kanıtlamış parça fiyatı uygun 2.500 ekipman sigorta plaka vs. derken 3.000 3.500 arası bir giderin olacak geri kalanına da rahatlıkla alabilirsin.

sadraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight200
    R125 dogrudur cbr a gore cok daha guzel gorunume sahiptir. Parca fiyatlarina gelecek olursak aralarinda %70 gibi bir fark var. Ayrica r125 oturus pozisyonu cok rahatsiz sanirsin 600luge biniyorsun. Yeni baslayanlar icin cok agresif oturus pozisyonu var. Cbr bencede en mantiklisi duruyor.

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Yetmicek her halukarda 10 bine temiz 250cbr bakabilirsin, veya cbr125 al r125 i ele direk

[/COLOR]
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yetmicek her halukarda 10 bine temiz 250cbr bakabilirsin, veya cbr125 al r125 i ele direk
    Dediginiz gibi ilerde yetmeyecek ama üzerimdeki o acemiligi atmak istiyorum direkt 250 CBR ile başlamak üsrkütücü geliyor biraz bana

OguzhanMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı m.ozefe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]

Dediginiz gibi ilerde yetmeyecek ama üzerimdeki o acemiligi atmak istiyorum direkt 250 CBR ile başlamak üsrkütücü geliyor biraz bana
    Direk cbr 250 ile başladım çok ta memnunum kardeşim. Ben de senin gibi acaba diyordum ama kullanınca çok rahat oldugunu gördüm yeni başlayan için. Trafikte veya otoyollarda cbr 250 çok daha güvenlidir emin olabilirsin. + çekinilecek hiç birşeyi yok

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)