Öncelikle sizlere çok teşekkür ederim.
Ben yıllardır motor almak istiyordum ailem hep karşı çıktı izin vermedi nasip oldu iknada ettim motor almaya
Binlerce video forum sitelerinden dolaştım izledim motor hakkında bilgiler aldım elbette eksiklerim oldukça fazladır bu eksikleri siz degerli
abilerimiz kardeşlerimiz ile gidermek istiyorum. Sizin fikirleriniz önerileriniz benim için çok önemli.
Öncelikle bu soruyu sormak istiyorum birçok sitede videoda olumlu olumsuz yanıtlıyorlar benimde canım sıkılıyor olumsuz cevap alınca.
Benim boyum 1.70 Kilo 60 Ayrıca bütçem 10 bin tl motor için. Ekipmanlara 2.500 tl ayırıyorum ekipmanlarım saglam olsun öyle motoru alacagım. Honda cbr 125 veya yamaha r125 almak istiyorum ama bu benim başlangıç motorum sayılabilir.motorlardan birini alsam boy kiloda sıkıntı yaşar mıyım ? Durdugum zaman boydan dolayı sıkıntı yaşamak istemiyorum
Honda cbr 125 kullanımı daha rahat ve parça konusunda yamahadan daha uygun diye biliyorum.
Yamaha kullanımı daha zor şu açıdan oturuş konsunda rahatsız bir motor diye biliyorum r125 hakkında parçasıda hondaya göre daha pahalı.
ve o kadar çok şey var ki yazamadıgım uzun olacak diye
İlk motorum 50 cc bir motordu daha sonra 150 cc motora bindim 3 ay sonra satıldı ..
Sizce hangisini almalıyım teşekkür ederim