Pulsar 200 rs vs cbr 250 r tercih ve sorular
Reklamlar
-
19 Haziran 2017, 00:38
acemi60 adlı üyeden alıntı
Başka şeyleri de düşünmek gerekiyor galiba. Bugün yanımdan sırf hava atmak uğruna bir Pulsar sürücüsü 2. viteste öyle bir gazladı ki ben acıdım motora. "Bunlar motora hiç mi acımıyor" diye düşündüm.
Bak işte düşünmeye başlamışsın
Reklamlar
-
19 Haziran 2017, 22:58
Beygir araba satırır. Tork yarış kazandırır.
Diye bir söz vardır. Koltuğa yapıştırma olayını yapan torktur. Çok çok önemlidir.
-
20 Haziran 2017, 17:17
Bu tercihi bu sene son kez yapabileceğiz galiba.RS200 Euro4 e uygun CBR250 daha uygun hale gelmedi.Kullanıcı bunu çok önemsemese de CBR125 in şu anki fiyatına bakarak CBR250 nin nekadar olacağını tahmin etmek istemiyorum.Bu makas açıldığında tercihler değişecek.Sen CBR250 yi ikinci el alacaksın ama yenileri zamlandımı ikinci elleride artacaktır bir miktar.
-
22 Haziran 2017, 01:09
Dostum bajaja 1990 yılından beridir biniyorum gayette memnunun hala ilk günki gibi duruyor hondanın 96 da titanı çıktı ama o kesinlikle bajaj kalitesinde değildi ki titanın nekadar sağjam olduğunu herkes bilir. Bajaj aşk tır. (Kawasaki Bajaj kb 100 rtz)
-
22 Haziran 2017, 01:24
R25'i olaya karıştırmayayım , bende bütçeme göre baktığımda ya tertemiz sıfıra yakın ayarında bir pulsar 200ns alacaktım yada modeli düşük yüksek km'li bir cbr 250r bakacaktım . Bir kaç cbr baktım elimdeki paralara çöptü hepsi , denk geldi 5 binde pulsar 200ns buldum 2016 model garantisi devam ediyor felan fıstık çiziksiz saat gibi garaj motoru.Aldım her neyse parasını kuruşuna kadar hakediyor . Ben motoru 2016 kasım ayında aldım , 2017 mart ayında sattım kısa bir birliktelik oldu ama inanın ki motora ne zaman benzin koyduğumu unutuyordum yani ciddi ciddi unutuyosunuz o benzini ne zaman aldığınızı , 200 300 lira gitmemiştir benzine toplasam. Sonra motordan vazgeçtim sattım almayacaktım tekrar aldım scooter'a döndüm gts 250 şuan alalı 1 ay olmuştur en fazla 200 liradan fazla benznin aldım motora ))
-
22 Haziran 2017, 21:05
Emre Fırat adlı üyeden alıntı
R25'i olaya karıştırmayayım , bende bütçeme göre baktığımda ya tertemiz sıfıra yakın ayarında bir pulsar 200ns alacaktım yada modeli düşük yüksek km'li bir cbr 250r bakacaktım . Bir kaç cbr baktım elimdeki paralara çöptü hepsi , denk geldi 5 binde pulsar 200ns buldum 2016 model garantisi devam ediyor felan fıstık çiziksiz saat gibi garaj motoru.Aldım her neyse parasını kuruşuna kadar hakediyor . Ben motoru 2016 kasım ayında aldım , 2017 mart ayında sattım kısa bir birliktelik oldu ama inanın ki motora ne zaman benzin koyduğumu unutuyordum yani ciddi ciddi unutuyosunuz o benzini ne zaman aldığınızı , 200 300 lira gitmemiştir benzine toplasam. Sonra motordan vazgeçtim sattım almayacaktım tekrar aldım scooter'a döndüm gts 250 şuan alalı 1 ay olmuştur en fazla 200 liradan fazla benznin aldım motora
))
Usta senın pulsara niyetlenmiştim nasip olmadı birine söz vermiştin, ondan beri bırakmıştım motor bakmayı 2. Ele güvenemem bi türlü ama seninki gerçekten temizdi ve bilinçli kullanıcı olman, motora nasıl baktığın attığın fotolardan belliydi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)