Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Pulsar 200 rs vs cbr 250 r tercih ve sorular

REKLAM ALANI
    Doçkinderi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Loading....
    Alıntı acemi60 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başka şeyleri de düşünmek gerekiyor galiba. Bugün yanımdan sırf hava atmak uğruna bir Pulsar sürücüsü 2. viteste öyle bir gazladı ki ben acıdım motora. "Bunlar motora hiç mi acımıyor" diye düşündüm.
    Bak işte düşünmeye başlamışsın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    crf1000 , R80gs basic , fzs600 , winggo

Beygir araba satırır. Tork yarış kazandırır.

Diye bir söz vardır. Koltuğa yapıştırma olayını yapan torktur. Çok çok önemlidir.

okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu tercihi bu sene son kez yapabileceğiz galiba.RS200 Euro4 e uygun CBR250 daha uygun hale gelmedi.Kullanıcı bunu çok önemsemese de CBR125 in şu anki fiyatına bakarak CBR250 nin nekadar olacağını tahmin etmek istemiyorum.Bu makas açıldığında tercihler değişecek.Sen CBR250 yi ikinci el alacaksın ama yenileri zamlandımı ikinci elleride artacaktır bir miktar.

Motosikleti
    BajajRS200-Bajajkb100-everest200-honda125-trex150
    Dostum bajaja 1990 yılından beridir biniyorum gayette memnunun hala ilk günki gibi duruyor hondanın 96 da titanı çıktı ama o kesinlikle bajaj kalitesinde değildi ki titanın nekadar sağjam olduğunu herkes bilir. Bajaj aşk tır. (Kawasaki Bajaj kb 100 rtz)

Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    R25'i olaya karıştırmayayım , bende bütçeme göre baktığımda ya tertemiz sıfıra yakın ayarında bir pulsar 200ns alacaktım yada modeli düşük yüksek km'li bir cbr 250r bakacaktım . Bir kaç cbr baktım elimdeki paralara çöptü hepsi , denk geldi 5 binde pulsar 200ns buldum 2016 model garantisi devam ediyor felan fıstık çiziksiz saat gibi garaj motoru.Aldım her neyse parasını kuruşuna kadar hakediyor . Ben motoru 2016 kasım ayında aldım , 2017 mart ayında sattım kısa bir birliktelik oldu ama inanın ki motora ne zaman benzin koyduğumu unutuyordum yani ciddi ciddi unutuyosunuz o benzini ne zaman aldığınızı , 200 300 lira gitmemiştir benzine toplasam. Sonra motordan vazgeçtim sattım almayacaktım tekrar aldım scooter'a döndüm gts 250 şuan alalı 1 ay olmuştur en fazla 200 liradan fazla benznin aldım motora ))

Motosikleti
    R25
    Alıntı Emre Fırat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    R25'i olaya karıştırmayayım , bende bütçeme göre baktığımda ya tertemiz sıfıra yakın ayarında bir pulsar 200ns alacaktım yada modeli düşük yüksek km'li bir cbr 250r bakacaktım . Bir kaç cbr baktım elimdeki paralara çöptü hepsi , denk geldi 5 binde pulsar 200ns buldum 2016 model garantisi devam ediyor felan fıstık çiziksiz saat gibi garaj motoru.Aldım her neyse parasını kuruşuna kadar hakediyor . Ben motoru 2016 kasım ayında aldım , 2017 mart ayında sattım kısa bir birliktelik oldu ama inanın ki motora ne zaman benzin koyduğumu unutuyordum yani ciddi ciddi unutuyosunuz o benzini ne zaman aldığınızı , 200 300 lira gitmemiştir benzine toplasam. Sonra motordan vazgeçtim sattım almayacaktım tekrar aldım scooter'a döndüm gts 250 şuan alalı 1 ay olmuştur en fazla 200 liradan fazla benznin aldım motora ))
    Usta senın pulsara niyetlenmiştim nasip olmadı birine söz vermiştin, ondan beri bırakmıştım motor bakmayı 2. Ele güvenemem bi türlü ama seninki gerçekten temizdi ve bilinçli kullanıcı olman, motora nasıl baktığın attığın fotolardan belliydi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)