Ben affınıza sığınarak kendimi bu konunun dışında tutuyorum çünkü Besyo ( Beden eğitimi spor yüksekokulu) öğrencisiyim. Ayrıca spor yapmanın verdiği özgüven ile motosiklet kullanmak harika bi duygu
Ben affınıza sığınarak kendimi bu konunun dışında tutuyorum çünkü Besyo ( Beden eğitimi spor yüksekokulu) öğrencisiyim. Ayrıca spor yapmanın verdiği özgüven ile motosiklet kullanmak harika bi duygu
Dış görünüşe önem verildiğinin göstergesi. Fizikli görünmek, güçlü güzel makinada görünmek.
İnsan nasıl istiyorsa öyle yaşar bana ne
Supersport kullanıcısı da değilim, lisansı sporcuyken bile vücut geliştirme işine girmedim.
Bence asıl ilginç olan Racing motor ve Kuaför-berber salonu ilişkisi.Salonu açmak için sanırım devlet racing motor şartı koyuyor neredeyse her kuaför önünde bir supersport durmasının başka bir sebebi olamaz diye düşünüyorum.
Ben tam aksini gördüm.
Body building yapmış kafam kadar kolu var,
scooter'a binmiş, scooter altında kaybolmuş.
O da hoş olmamış yani.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Bence siz bi daha okuyun çünkü benim cevaplar sizin yazdıklarınıza karşı idi. Şimdi sizin cevabınız aradan seçmiş olduğun ''sosyal medya'' ve ''kötü demen''e karşı..
Ben söylediklerine karşı düşüncemi söyledim. Hatta tekrar okursan yazmış olduğun cümleleri de belirttiğimi görürsün.
Ben kendi yazdıklarım arasında da vücut geliştirmeye kötü diyosun dediğimi göremedim.
Ha bu arada ben öyle parmakla gösterilecek kadar değilim dip not düşeyim buraya.. Sadece bu iş saygı duyulması gereken bişey çünkü hiç kolay değil.
Yorumumu birkez daha okuyun,lütfen.
gösteriş merakı ve özentilik başgösterince böyle şeyler görmeniz normaldir zira 1 litrelik motor süren kişi tahminimce gerçek bir racing aşıklısı değildir ve özünde de spor yapmak umurunda falan olmayabilir.
insanları anlamaya çalışmayın bence çünkü onlar bile ne istediklerinin farkında değiller.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
az önce bahçede sokak kedisine 2 yumurta pişirdim :D çenesi balon gibi şişmişti acıdım kediye :/ acaba yılanmı soktu.
bu arada bende spor severim, en son 4 sene önce mekik çalışmıştım kısa bir süre(1 ay falan emin değilim) ve 23 dakikada 705 mekik çekmiştim mekik sehbasında.
bench press ip atlama falanda çalışmıştım kuralsız bir şekilde.
:D psikolojik temeli hakkında bilgi istiyosunda dostum asıl senin fakirlik ten mütevellit ortaya çıkan bu kıskançlık psikolojin için ne yapmak gerekir onu bir çözelim istersen ? :D isteyen istediği gibi davranır ben bu bahsettiğin gruba dahil hem motorumla hem yapmadığım spor ile dahil değilim de yani arkadaş bu nasıl bi soru kime ne ? ister kask takar ister pamuk takar ister mont giyer ister tişört vsvsvs ister ferro ile gider salona ister şahin ile . bu kadar rahatsız ettiyse seni demekki sende spor salonuna giden bi zatı muhteremsin. duşunu alınca git adamın yanına bilader senin psikolojini merak ediorum de ama ilk başta şu eziklik duygusunu üstünden 1 at valla bak moruk böyle zor yani. hadi eyw
+ Hayrola Dayi oglu nerden böyle ?
-Badiden..
+Hee iyi bakam,reyzing motura biniyon ya laa oda badi oluyor..
-Dedigin dogru emme,badide lazim,moturla 2tur atarak bicepslerimi ancak dinlendiriyom,
+Ee bacak gibi kol yapmissin yetmezmi..
-60cm su an,moturu zaptetmek icin 70cm olmasi gerek..
+Hee anladim,sen daha iyi bilin dayioglu...
Not:ironi icerir..
Kimisi kahvecide gözlük takıp elinde kitapla kadınları etkilemeye çalışıyor,kimisi gece klüplerinde şişeler açarak,bunlarda böyle seviyor aynı zamanda motosikleti seviyolar.
Birde ne olursa olsun bahsettiğiniz gibi dışarda gezerken belirgin kol kasları geniş ve iri omuzlarla birilerini etkilemek her erkekte spor yapmasına rağmen olacak birşey değil.Kendisinde bunu görüp emek verip para harcayarak istediği(istediğiniz değil) vücuda ulaşmış kişiye saygı duyulması gerekir.
Tabi bazı tipler var robot gibi yürüyen,klasik 15tl ye aldıkları düz v yaka dar tişörtle herkes bana hasta tavırlarıyla gezen,bunlar bile sokakta bazı kesim kadınları etkiliyor. Sonuçta burası Türkiye,yok öyle geniş omuzlu,kaslı,yumuşak bakışlı,bol tişörtle şık bi şekilde giyinip aynı zamanda kültürlü,anlayışlı,yumuşak kalpli insanlar,varsada çok çok az. Bi çok kesim var bize ne kadar uzak ve itici gelsede bazılarının beklentisi böyle insanlar.
Yüzlerce gerçek sanatçı yada çok yetenekli dj ler tanınmazken kerimcan denen elle tutulur hiç bir yeteneği olmayan değişik, bu ülkenin özellikle kadınları sayesinde milyonlar kazanıyorsa bence bu tip adamları ne ekipmandan dolayı nede çektikleri fotoğraflardan dolayı yargılamayın.
Zeka seviyesi=talep=sonuç.
Bir racing sever olarak genel tespitim,
Bu tip motorları kullanan büyük bir çoğunluk nispeten ucuza hızlı, güçlü ve dikkat çeken makina kullanmak için racing i tercih ediyor. Çok eminim ki, 60-70bin TL bandında piyasa yapabileceği güçlü bir araba bulsa motoru dakkasına bırakır.
aynı kişileri üstelik bir de 600rr a terlikle binerken görüyorum, kolda kask... Kol kasları kafasından daha değerli, o yüzden kafaya değil kola takılıyor o kask...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
sırf şu en son cümleden dolayı normal kiloma gelip vücutla uğraşmayı bıraktım. Ramazan bitince jimnastiğe dönecem.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Şu racing kullananlarda ne çekti be. Racing apaçi, racing gösterişçi, racing serseri vsvs... Arkadaş her ekipmansız gezen racing mi kullanıyor, spor mu yapıyor? Niye sadece bu adamların yaptığı dikkatinizi çekip konuşma gereği duyuyorsunuz ki? Yapıyorsada yapıyor ne yapalım yani?
DKN iyi üye severim kendisini sağolun var olun bazen sebepsiz yere bir insan başka bir insanı sevmeyebilir yani bu bence normal bir şey ama saygı olacak bu önemli.
hatta en önce insanın kendine saygısı olacak, birileri için şebeklik yapıyorsa o insan kendine saygı duymuyor demektir. (bazı eski mesajlarımdaki gibi felsefe yapabildimmi :D)
kıskançlıktan mı yoksa? (şaka yapıyorum kızmayın) hava atma olayı genel olarak insanları kızdırabilir ve racing motorla çok hava atan oluyor o yüzdendir.
Bende racing tarzi motor aldim.simdide badye baslicam.ama motorla alakasi yok.5 arkadas basliyoz.motor sadece bende var.ne sebeple olursa olsun spor olsun sonu.sebep onemli olmamali bence
sağ ol bende seni seviyorum fatih. birileri aklınca başka yerlere çekmeye çalışarak benim üzerimde antipati yaratmaya çalıştı. bu da dost ve sevgi dolu bu spora karşı nefret besleyenlere gelsin. biraz olsun sevdirebilirsek kendimizi ne mutlu.. en iyi dostumuz dambıllar. olmasaydı onlar, yine yalnızdık şu aralar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)