Arka çanta taşıma DEMİRİ bulamıyorum ??
Reklamlar
-
16 Haziran 2017, 01:34
Merhaba;
Falcon Freedom 250 motosikletim için sissy bar'a takacağım bir arka çanta taşıma demiri bulamıyorum. YER: İstanbul..
Bilen duyan varsa öneri sunabilir mi? Çok sanayi işine girmeyi düşünmüyorum ama, bu işleri iyi yapan önerebileceğiniz bir usta varsa düşünebilirim.
Bildiğiniz bir internet sitesi varsa sipariş verip de taktırabilirim... Teşekkürler
Reklamlar
-
16 Haziran 2017, 01:51
Değerli cemgull Nazilli Aydın Kardeşler Krom isimli siteye gir. Güvenilir esnaftır. Selamlar.
-
16 Haziran 2017, 02:55
-
16 Haziran 2017, 09:01
cemgull adlı üyeden alıntı
EYV. HOCAM
Hocam ben aydındayım. Nazilli'de Aydın Krom var. Aydın Kardeşler. Tavsiye ederim.
-
16 Haziran 2017, 09:53
gp kompozite de bakabilirsin, o tip şeyleri yapıyorlar diye biliyorum,
iyi forumlar dilerim,
-
16 Haziran 2017, 09:59
awesomee adlı üyeden alıntı
gp kompozite de bakabilirsin, o tip şeyleri yapıyorlar diye biliyorum,
iyi forumlar dilerim,
Merhaba, Hayırlı olsun diyeyim ilk önce. Ben Zontes s250 modeli ile GP kompozite gittim. Elcik koruma, spor cam, koruma demiri/takozu, çanta demiri hepsini alacağım dedim motora baktılar baktılar baktılar..... Hiç birşey uyduramadılar. Tam dükkanın önünde bir yokuş var, O yokuşta bir de aşağı kadar tam teçhizatlı olarak yuvarlandım Aman Allahım kabus gibi bir tecrübe idi asddfggjhjkkl..... Zontes sayfasına yazdım fabrikayı aradım aksesuar diye bağırdım duyan olmadı ben de motoru sattım
-
16 Haziran 2017, 09:59
Bizde "piyanist irfan" nickli bir arkadaş bu işi yapıyordu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler