Bu tür adamların elinde 600rr olması (kaza videosu)
Reklamlar
-
15 Haziran 2017, 23:35
youtube denen ergen yuvasına tamirat videoları dışında girmiyorum ama arada sırada bu tür videolara denk geliyorum.
evet hepimiz insanız, hiçbirimiz kusursuz değiliz, hiçbirimiz bu işi anamızın karnında öğrenmedik,
hepimiz hata yapabiliriz ama bu kadar tecrübesiz bir şekilde 600rr gibi bir motosikletin üstüne nasıl çıkabiliyorlar aklım almıyor.
adamın ne parası nede durumu var, ölmüş bitmiş çin malı motor kullanıyor. şu videoya bakarsam ülkemizin gençleri asfaltlarda harcanıyor.
adamın altında 1000rr var,
klasik ördek oturuşu;
peglere topuklar ile basmış,
ayak uçları dışarda,
kollar sımsıkı ve dimdik gidona dayalı,
siyah gözlük,
ne kask ne mont arabaya biner gibi binmiş karı kız kesiyor.
motosikletin m' sinden anlamayan adamların ellerinde çok yetenekli insanların hayallerini süsleyen bir motosiklet var. tek yaptığı 2km ötede ki sıtarbaksa gidip kahve içmek.
herşey paramı?
Reklamlar
-
15 Haziran 2017, 23:51
Yazdığın yazıyla attığın videonun olmayan alakası şöyle bir dursun, o kazayı herkes yapabilir. Dalgın olursun, o an kafandan kötü bir anın geçer, dikkatini bir obje bir insan dağıtır, o an bir yerine bir ağrı girer, kalbin sıkışır vs vs vs o kazayı yaparsın. Litrelik makineye binince ben oldum diye herkese rutubet yapan tiplere ayar oluyorum bende.
-
16 Haziran 2017, 00:01
voljjn adlı üyeden alıntı
Yazdığın yazıyla attığın videonun olmayan alakası şöyle bir dursun, o kazayı herkes yapabilir. Dalgın olursun, o an kafandan kötü bir anın geçer, dikkatini bir obje bir insan dağıtır, o an bir yerine bir ağrı girer, kalbin sıkışır vs vs vs o kazayı yaparsın. Litrelik makineye binince ben oldum diye herkese rutubet yapan tiplere ayar oluyorum bende.
bence siz üstünüze alınmışsınız. tekrar okudum, konuda kendimi üstün gösterecek birşey göremedim.
yazdıklarım basit bir eleştiriydi. attığım video ile de yazdıklarım tamamen uyuyor ben yazdıklarınıza katılmıyorum. tanımadığınız insanları yargılamayın
-
16 Haziran 2017, 00:02
Şu Icon kasklara hastayım yav, adamlar yapıyor
Konuya dönersek, yurt dışında bu modeller daha ulaşılabilir olduğu için çokça görüyorum hacimli motosikletlerle bu tarz kaza yapanları. Geçenlerde bir video izledim bisikletli maytap geçiyordu dur bakayım, buldum oni yamulmuyorsam Z800...
Şimdi bu eleman bakış da kaçırır, makineyi başına da geçirir misal...
-
16 Haziran 2017, 00:10
Abi şu forumda konu açıldığında direk gömen ve en ters cevabı yapıştıran insanlar :D ofisten çıkıyoruz rahatlamaya geliyorum. Sizleri görüyorum üzülüyorum. Beni üzmeyin lütfen.
Bu arada gayet haklısın. Ve her şey olmasa da baya bir şey para abi .parası olan insanın ölmesi bile zorlaşıyor.
-
16 Haziran 2017, 00:52
daha iki tane motorum oldu şimdiye kadar. ikisi de bulunduğum çevrelerde bir tek bende olan yani milletin "farklı" olarak nitelendireceği motorlar. daha bi kere bi kafeye gitmişliğm yoktur motorla. kasksız asla binmem. motorun hiç lafını da etmem öyle iş-arkadaş ortamında. bir iki kere toplantıya motorumla gittim, motor benim ama "oo motorcu" diye muhabbetini yapan başkaları.
hani sadece millete motor tepesinde hava atanı değil, motora binmeyeni de bi ilginç.
-
16 Haziran 2017, 00:53
600cc motosikletin luks gorulmesi tamamen ulkemin sorunu. Amerika'da ortalama 1 maasa kullanilmisi, 2 maasa yenisi alinir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)